Ако някой се познае...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Ако някой се познае...

Мнение от ushco » 15 Дек 2009, 11:30

От доста време не бях се возила на друга кола, освен на моята и сутринта можах да видя БМВ "шофьорите" от страни. Защото явно гарван, гарвано око не вади и аз смятах, че това са едни толеранти хора с премерено чуство за риск!
Да, ама не!!!
На излизане от Бизнес парка към Околовръсното се оказа, че сме засекли 36-ца, която явно е карала с над 100 на почти заледения участък!!! Колата ни задмина и тъй като беше невъзможно да ни засече, човека до шофьора, отвори вратата си с надеждата да я ударим..., може би?!?!?! :dunno: На 5-те момчета вътре скоро им стана студено, защото продължавахме да се движим с около 40 и затвориха вратата, но продължиха да търсят начин да ни ударят, докато не стигнахме задръстването на разклона за Бистрица....
Мисълта ми е, ако някой се познае в тази история да положи малко усилие, с каквото му е останало в изветрялата главица, да помисли! Не за вас се притеснявам момчета - всеки ден ви гледам да ви стържат от асфалта... Притеснявам се за приятелите ви, за мацките ви и за родителите ви, който возите със същото количество сиво вещество :(
Calm like a bomb

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Re: Ако някой се познае...

Мнение от Archangel » 16 Дек 2009, 10:30

Кофти случка.
От историята ти, колежке, никой няма да си вземе поука, най-много да се появи някой форумен "мастодонт" с две хиляди мнения за последния месец и да ти обясни как може и така да е, обаче кой не кара понякога така, кой не превишава скоростта, кой кара с колан, кой не изпреварва неправилно. Това е, за жалост, ширещото се дебилно мнение в този форум.
Аз няма да казвам, че всяко стадо си има черни овци, защото преобладаващата част от този форум се засели от пубери с мляко по устата и акне по бузките, за които 316/318 е най-бързата кола, Е36 е връх в автомобилостроенето, а въпреки това зимните гуми са само за най-големите, дето си бършат дупетата с евро.
Тия са същите, които пускат темите как се били дърпали с Вейрон и колко яко било, тия са същите, които им отговарят и хапят всеки, който им каже нещо на въпреки.
Останалите отговарящи веднага биват заклеймени като "моралисти" и им бива казано, че щом нашите гореспоменати пуберченца правят такива хомо-изцепки по пътищата, значи всички караме така и няма нужда да ги нападаме. И пак за жалост всичко това говори за наличието...кхм...по-скоро липсата на един основен атрибут на централната нервна система. Или пък на онова нещо, наречено IQ, което при всички тези индивиди клони към стойността на стайна температура.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 16 Дек 2009, 11:29

Колежке, за съжаление марката и емблемата BMW успешно конкурира по простотитя и произтичащите от това изпълнения, някои други марки, които няма да споменавам. Това е жалко и смешно едновременно, но е факт. В частност този форум е пълен с хора, доказващи моите думи по-горе, всеки божи ден. Тук не е въпроса да сме безгрешни, а да сме отговорни и взискателни към себе си и нашето поведение на пътя. Трябва ли, синьо-бялата емблема да се отъждествява с едно лумпенско поведение и да се принизява в калта заради това? Дали инженерите в Мюнхен, когато са създали тази империя BMW, са мислили да е символ и обект на едни елементарни страсти, а не на престиж, лукс и класа, неща, които може да се открият във всеки един техен автомобил, но които се използват за празно самохвалство или вършене на откровенни безумия на пътя, като описаното по-горе? Мислиш ли колежке, че у тези хора извършили това, има капка доблест и достойнство да си признаят (ако са членове на форума, разбира се)? Че те половината тук не знаят какво е това правопис, камо ли да поемат отговорност за постъпките си! Аз ще се радвам някой да ме опровергае.
Последна промяна Elesar74 на 16 Дек 2009, 11:30, променена общо 1 път
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 16 Дек 2009, 11:29

....само не разбрах- защо са отваряли вратата- да слизат да се маризят ли?! :shock:

леле такива тарикатчета как ги обичам.....

преди време на орлов мост по посока младост на цариградско ставам свидетел на следната случка:
задръстване. спират колите- и от двете излизат общо 3-ма тупани и двама от тях почват да налагат единия. :shock: явно битката е неравностойна и скоро самитния тупан е в нокаут. :clap: тия двамцата си го хванаха под мишка и го завлачиха отстрани в горичката на парка. оня обаче скоро се сеферяса, излазва от горичката с един КЛОН ама клон- сигурно имаше 10 кила! засилва се и със всичка сила люсва клона на предния капак на колата на двамата тупани. ония излизат отново. нашия замахва с клона и го троши в главата на единия. :bang: другия му вкарва ритник в топките :conf: тупана с клона се свива на асфалта.

....и точно взе да става интересно- дотичаха ушевите от караулката и ги разтърваха....точно си викам- ей сега се извадиха ножове и томахавки и извадиха червата на някой от тупаните.... ама не! :nono:
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 16 Дек 2009, 11:35

ми мутри с бмв-та това е в бг :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 16 Дек 2009, 12:15

E36 oт одавна е синоним на голф2 с пернишка регистрация

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от radio_manbg » 16 Дек 2009, 12:32

Абе не е само Е36 през ден едно Е30 червено си прави магарий по околовръстен път отсечка бояна... онзи ден едно Х5 ссе оптита да ме сгази идвайки зад мен... на няколко пъти някакви Е60-ки ме засичат и отнемат предимство, два пъти ми слизат недоносени мутри от Е39 щото не съм и правил път и било трудно да ме засекът ... Та Трябва да се научин да не се делим по марки коли а по култура...
Аз от една година карам БМВ и от една година насам не съм видял по околовръстен път БМВ да спазва ограниченията или да се движи в най-дясната свободна за движение лента...
Иначе за случката колежке - неприятна е ама при толкова масово използвани коли е логично че има много пумияри.

Поздрави.

П.П.
Колеги моля не газете палатката ми.... отлкова усилия полагам да я пазя....
ИзображениеИзображение
Изображение
БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД

младши ентусиаст
Аватар
Кара: зеленият крокодил Лакоста

Мнение от Azidaha » 16 Дек 2009, 13:21

То като цяло, от доста време насам, в България повечето хора които карат автомобили от нашата марка, като ги попиташ "Каква кола караш?" и като ти отговори "БМВ, 'що?" с един такъв тон, където все едно ти казва "Ти знаеш ли кой съм аз, а?" ти става ясно какъв човек е - пишман гъзар...

Не им обръщайте внимание на тези, оставяйте ги да си мислят, че са най-великите и ги наблюдавайте с насмешка. :yes:

п.с. Като ме питат каква кола имам/карам, винаги отговарям - комби. Като ме попитат ама какво комби, казвам - зелено. Като попитат, е да де, ама какво - еми тройка. Като кажат голф ли? Отговарям - не, зелено Е30 комби. Тогава вече гледат с един такъв много странен поглед ...става една такава ситуация, в която събеседника ми започва да се чувства неудобно, и тогава с един много спокоен и нисък тон му казвам - бмв..
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39

Мнение от Mitaka85 » 16 Дек 2009, 13:38

споко колежке,
идиоти всякакви и то не само от нашата марка!

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 16 Дек 2009, 13:40

Вместо да отваря вратата да си вземе седма серия.. Кенеф..
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 16 Дек 2009, 13:45

Те тия са много интересни обаче като цъкнеш джойн и влезеш в тяхната игра :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Много е интересно като свалиш прозореца и йм покажеш я пистолетче, я някоя тръба, я някой кози крак :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Едит:
Подписа на колегата малко онагледява нещата :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 16 Дек 2009, 13:49

БМВ Е36 отдавна, настигна и задмина Голф 2 и 3 взети заедно. Най-обичам като на светофара седи С-класа за 200 х. евра и пред нея се бутне Е36 318и ///М, кисел 19 годишен младеж гледа и светофара и се прави че не вижда кво се случва около него, после тръгва рязко при зелено обаче му свършва газта....
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 16 Дек 2009, 14:22

абе стига с т'ва е36, та е36.
Просто забелязваме повече колегите с бмв-та, защото са ни слабост, а другите си ги пускаме у лево....
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 16 Дек 2009, 15:59

Като ви слушам тука ще взема да засиля Е36-цата по някой баир :mhihi:
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Лястовица с рамка

Мнение от Tenata » 16 Дек 2009, 16:03

laviatan написа:Като ви слушам тука ще взема да засиля Е36-цата по някой баир :mhihi:

Наи-добре един камък на газта, даваш на първа и където отиде тва Е36. :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
ИзображениеИзображение
на пътя и пред БОГ, всички сме равни!

Следваща

Назад към Извън Темата