Нови изисквания за технически преглед
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Нови изисквания за технически преглед
Колеги, вече за технически преглед искат допълнително освен големия талон и квитанцията за платен годишен данък.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- ivan83
- младши ентусиаст
-
- Кара: на цигари
- Мечтае да кара: само на пури
- Детайли за колата: и тя пуши
Re: Нови изисквания за технически преглед
е тва и преди си го искаха, ама кой им го дава 

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
ivan83 написа:е тва и преди си го искаха, ама кой им го дава
На мен никога не са ми искали
Но ми харесва това,трябва да се стягат нещата,секви дараци се движат по улиците,а и не малко колеги се хвалат как не плащат данък.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
На мен от години не са ми искали. Сега ме върнаха и чак като го донесох ме пуснаха да мина. Било ново изискване.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Добре че минах миналия месец, че от две години не са ми виждали физиономията в даначното! 

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
МухоБойко натиска за събираемост на всички държавни взимания, нормално..
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
N.Mihaylovski написа:ivan83 написа:е тва и преди си го искаха, ама кой им го дава
Но ми харесва това,трябва да се стягат нещата,секви дараци се движат по улиците,а и не малко колеги се хвалат как не плащат данък.
за да се движат само точилки, все пак трябва да има улици, нали?
има пари -> няма улици -> пари няма -> улици пак няма.
ти би ли дал?

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Не става дума за точилки, ами за отговарящи на нормална поддръжка автомобили... теб кеф ли ти е, когато поредният дърт кюнец давайки газ те прави целия в сажди? Или да не знаеш тоя зад теб дали не се е залетял прекалено с галошите и дърти накладки и МАЙ няма да успее да спре? Ми мен не.... а такъв няма да мине ГТП никога, ако се прави както трябва... а това няма нищо общо с улиците... дай като имаме дупки по улиците да караме с най-скапаните, дърти и потрошени кошници, които всеки ден създават многобройни ПТП-та...
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
Stanchev написа:N.Mihaylovski написа:ivan83 написа:е тва и преди си го искаха, ама кой им го дава
за да се движат само точилки, все пак трябва да има улици, нали?
има пари -> няма улици -> пари няма -> улици пак няма.
ти би ли дал?
Ми аз си плащам данъците,моя е 40 лева

Улиците от както Бойко е на власт са доста по добре и ще стават още по добре.
Като не плащаш данъци не караш,искаш да караш плащаш,нямаш пари не караш и готово
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Като не плащаш данъци не караш,искаш да караш плащаш,нямаш пари не караш и готово
Това го кажи на полвината ми приятели който не са си регистрирали колите в даначното, аз още се чудя на себе си как я направих тази глупост!

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Ангелинов
-
Какво общо имат дъртите неподдържани кенефи с неплатен данък, че не ви разбрах напъните??
На 5- годишна кола не може да заобиколиш плащането на данък ли ??
На 5- годишна кола не може да заобиколиш плащането на данък ли ??

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
и на мен ми стана интересно,че ме върнаха за документ,че колата е собственост на инвалид и не дължи данъци... аз па отидох при един приятел и си минах без проблем,но настоявах колата да мине през валяците да знам аз кое как е 

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Nukem написа:Като не плащаш данъци не караш,искаш да караш плащаш,нямаш пари не караш и готово
Това го кажи на полвината ми приятели който не са си регистрирали колите в даначното, аз още се чудя на себе си как я направих тази глупост!
Това не е ли подсъдно?
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
Не е подсъдно, просто някой ден ще свържат КАТ и НАП и ще ги накарат да си платят с лихвите. А и глоби има.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
Те респективно няма как да дадът бележка за платен данък за колата,и неможе да минат прегледа,а като решът да я регистрират в общината там ще им кажат господине закъсняхте с 3 години ще ви друснем тук една глобичка и едни лихвички и готовоNukem написа:Като не плащаш данъци не караш,искаш да караш плащаш,нямаш пари не караш и готово

53 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4