Въпрос за плащане на сервиз.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Въпрос за плащане на сервиз.

Мнение от Toneloker » 18 Дек 2009, 20:55

Отново ми се запуши дюзата на инжекцията :banghead: :banghead: . Работа е там, че гаранция на колата изтече и ще ми искат тоя път пари. Възможно ли е да накарам бензиностанцията на, която заредих да ми платят ремонта при положение, че си пазя касовия бон?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Re: Въпрос за плащане на сервиз.

Мнение от McClane » 18 Дек 2009, 21:01

Според мен е загубена кауза :roll:
Кажи все пак къде зареждаш,да не ходим там?

ентусиаст
Аватар

Мнение от Toneloker » 18 Дек 2009, 21:07

На Еко-то над чайка. :banghead: :banghead: Трябва да чакам да се разтопи снега, че да я изкарам от нас и да я заведа до Варна карс. :ranting: :ranting:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 92' e36 318is
Мечтае да кара: e46 330ci

Мнение от Deliriumz » 19 Дек 2009, 3:38

Колега специално от момчетата които бачкат там съм вземал бензин на 1.20лв/л когато беше над 2.0лв/л цената .... там яко се разрежда бенза както и на повечето Еко-та понеже нямат много голям контрол над бензина и така де в реда на мисли недей зарежда повече от Еко каде и да било то... ОМВ поне си е реномирано и до колкото знам или поне от както зареждам там нямам проблем :) А сам каза че си в Чайка и ОМВ ти е на 50 метра от Еко-то ;)
Успех и по-добре недей си навлича още повече главоболия като ги караш да ти изплатят ремонта ще ти се стъжни от съдилища и тем подобни и ще хвърлиш двойно повече пари ... :confused:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Toneloker » 19 Дек 2009, 4:03

Deliriumz написа:Колега специално от момчетата които бачкат там съм вземал бензин на 1.20лв/л когато беше над 2.0лв/л цената .... там яко се разрежда бенза както и на повечето Еко-та понеже нямат много голям контрол над бензина и така де в реда на мисли недей зарежда повече от Еко каде и да било то... ОМВ поне си е реномирано и до колкото знам или поне от както зареждам там нямам проблем :) А сам каза че си в Чайка и ОМВ ти е на 50 метра от Еко-то ;)
Успех и по-добре недей си навлича още повече главоболия като ги караш да ти изплатят ремонта ще ти се стъжни от съдилища и тем подобни и ще хвърлиш двойно повече пари ... :confused:

Бях решил, че 100 октановия им е хубав, ама явно. :no: Остана ми да се надявам, че скоро снега ще се разтопи и ще можем да издърпаме до сервиза..
А за Лукойла някакви впечатления?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 19 Дек 2009, 9:05

Deliriumz написа:ОМВ поне си е реномирано и до колкото знам или поне от както зареждам там нямам проблем :)

сори за :OT: ама в последно време изобщо не съм доволен от ОМВ. бая по различно дърпа колата в сравнение с на Шел, където пробвах 4-5 пъти да заредя
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 19 Дек 2009, 9:30

Ако във Варна разреждат Екото,то вСофия е най-добрия бензин. И що си мислиш, че дюза се запушва от едно зареждане? Попринцип, бензина в БГ,няма нищо общо с истинския бензин, затова сме принудени да ръгаме добавки, ако искаме колите да вървят, особено дизелите.Дизел без добавка е като да си туриш сам въжето и да се хвърлиш от аспаруховия мост.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Toneloker » 19 Дек 2009, 14:27

sonny написа:Ако във Варна разреждат Екото,то вСофия е най-добрия бензин. И що си мислиш, че дюза се запушва от едно зареждане? Попринцип, бензина в БГ,няма нищо общо с истинския бензин, затова сме принудени да ръгаме добавки, ако искаме колите да вървят, особено дизелите.Дизел без добавка е като да си туриш сам въжето и да се хвърлиш от аспаруховия мост.

Аз зареждам от там има няма 2 месеца, че и от 1 месец на една и съща колонка. За дизела не съм много съгласен.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 20 Дек 2009, 0:19

Аз само от Варненските "ЕКО" зареждам и съм доволен.Дизел за 35к км съм заредил за една година за служебната,бенз и газ за моята за около 15к км.За сега проблеми не съм имал,надали от това се е запушила дюзата.Но все пак може да си случил няккъв калпав по случайност.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 20 Дек 2009, 2:03

sonny написа:Ако във Варна разреждат Екото,то вСофия е най-добрия бензин.
И аз така мисля, особено за бенз-а на Шипченски проход. До скоро бях на ОМВ само, но видях 18/100... заредих на Шипченски и се върна пак на 13... Карам по един и същ начин, в момента при снега ми е 13.
Направо не ми се мисли какъв бензин са ми сипали в това ОМВ

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 92' e36 318is
Мечтае да кара: e46 330ci

Мнение от Deliriumz » 20 Дек 2009, 4:10

Както всички знаете бензиностанциите са на различни собственици и контрола навсякъде е различен... Аз специално на колегата му препоръчах за варненските Еко-та понеже както казах имам познати там и знам за какво иде реч...Иначе от 100 октановия на ОМВ бих казал че съм много доволен колата се държи по съвсем различен начин.Иначе като цяло и бензина на Шел и Лукойл (визирам този който е на магистралата,другия който е след метро несъм много доволен) не е лош но са много малко тези бензиностанции специално във Варна.

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 20 Дек 2009, 12:05

Добре, КОЯ бензиностанция става? :dunno:
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

ентусиаст
Аватар
Кара: Touring

Мнение от nakoone » 20 Дек 2009, 12:09

sonny написа:Ако във Варна разреждат Екото,то вСофия е най-добрия бензин.

И в Пловдив според мен е най-добрия бензин + Шел(но там пък има игра с литрите).

По темата:Нямаш шанс с касовия бон да спечелиш нещо.Само загуба на време и нерви.
Изображение

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 20 Дек 2009, 12:36

BMWPetar написа:Добре, КОЯ бензиностанция става? :dunno:

:OT: ОМВ-то в Плевен :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 20 Дек 2009, 13:38

BMWPetar написа:Добре, КОЯ бензиностанция става? :dunno:

Никоя. Добри са ОМВ-то в Унгария, БП в Англия, Шел-а в Америка..... но никоя в България. Кофти, но това е реалноста :)
Дори и най-смотания американски 86!!! е в пъти по добър от нашия прехвален В-поуър, омв 100 или Екстра Форс.

Следваща

Назад към Извън Темата