Въпрос за плащане на сервиз.
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Въпрос за плащане на сервиз.
Отново ми се запуши дюзата на инжекцията
. Работа е там, че гаранция на колата изтече и ще ми искат тоя път пари. Възможно ли е да накарам бензиностанцията на, която заредих да ми платят ремонта при положение, че си пазя касовия бон?

- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Re: Въпрос за плащане на сервиз.
Според мен е загубена кауза
Кажи все пак къде зареждаш,да не ходим там?

Кажи все пак къде зареждаш,да не ходим там?
- Toneloker
- ентусиаст
-
На Еко-то над чайка.
Трябва да чакам да се разтопи снега, че да я изкарам от нас и да я заведа до Варна карс.

- Deliriumz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 92' e36 318is
- Мечтае да кара: e46 330ci
Колега специално от момчетата които бачкат там съм вземал бензин на 1.20лв/л когато беше над 2.0лв/л цената .... там яко се разрежда бенза както и на повечето Еко-та понеже нямат много голям контрол над бензина и така де в реда на мисли недей зарежда повече от Еко каде и да било то... ОМВ поне си е реномирано и до колкото знам или поне от както зареждам там нямам проблем
А сам каза че си в Чайка и ОМВ ти е на 50 метра от Еко-то 
Успех и по-добре недей си навлича още повече главоболия като ги караш да ти изплатят ремонта ще ти се стъжни от съдилища и тем подобни и ще хвърлиш двойно повече пари ...

Успех и по-добре недей си навлича още повече главоболия като ги караш да ти изплатят ремонта ще ти се стъжни от съдилища и тем подобни и ще хвърлиш двойно повече пари ...

- Toneloker
- ентусиаст
-
Deliriumz написа:Колега специално от момчетата които бачкат там съм вземал бензин на 1.20лв/л когато беше над 2.0лв/л цената .... там яко се разрежда бенза както и на повечето Еко-та понеже нямат много голям контрол над бензина и така де в реда на мисли недей зарежда повече от Еко каде и да било то... ОМВ поне си е реномирано и до колкото знам или поне от както зареждам там нямам проблемА сам каза че си в Чайка и ОМВ ти е на 50 метра от Еко-то
Бях решил, че 100 октановия им е хубав, ама явно.

А за Лукойла някакви впечатления?

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Deliriumz написа:ОМВ поне си е реномирано и до колкото знам или поне от както зареждам там нямам проблем
сори за

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
Ако във Варна разреждат Екото,то вСофия е най-добрия бензин. И що си мислиш, че дюза се запушва от едно зареждане? Попринцип, бензина в БГ,няма нищо общо с истинския бензин, затова сме принудени да ръгаме добавки, ако искаме колите да вървят, особено дизелите.Дизел без добавка е като да си туриш сам въжето и да се хвърлиш от аспаруховия мост.
- Toneloker
- ентусиаст
-
sonny написа:Ако във Варна разреждат Екото,то вСофия е най-добрия бензин. И що си мислиш, че дюза се запушва от едно зареждане? Попринцип, бензина в БГ,няма нищо общо с истинския бензин, затова сме принудени да ръгаме добавки, ако искаме колите да вървят, особено дизелите.Дизел без добавка е като да си туриш сам въжето и да се хвърлиш от аспаруховия мост.
Аз зареждам от там има няма 2 месеца, че и от 1 месец на една и съща колонка. За дизела не съм много съгласен.

Аз само от Варненските "ЕКО" зареждам и съм доволен.Дизел за 35к км съм заредил за една година за служебната,бенз и газ за моята за около 15к км.За сега проблеми не съм имал,надали от това се е запушила дюзата.Но все пак може да си случил няккъв калпав по случайност.
И аз така мисля, особено за бенз-а на Шипченски проход. До скоро бях на ОМВ само, но видях 18/100... заредих на Шипченски и се върна пак на 13... Карам по един и същ начин, в момента при снега ми е 13.sonny написа:Ако във Варна разреждат Екото,то вСофия е най-добрия бензин.
Направо не ми се мисли какъв бензин са ми сипали в това ОМВ
- Deliriumz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 92' e36 318is
- Мечтае да кара: e46 330ci
Както всички знаете бензиностанциите са на различни собственици и контрола навсякъде е различен... Аз специално на колегата му препоръчах за варненските Еко-та понеже както казах имам познати там и знам за какво иде реч...Иначе от 100 октановия на ОМВ бих казал че съм много доволен колата се държи по съвсем различен начин.Иначе като цяло и бензина на Шел и Лукойл (визирам този който е на магистралата,другия който е след метро несъм много доволен) не е лош но са много малко тези бензиностанции специално във Варна.
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Добре, КОЯ бензиностанция става? 

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
sonny написа:Ако във Варна разреждат Екото,то вСофия е най-добрия бензин.
И в Пловдив според мен е най-добрия бензин + Шел(но там пък има игра с литрите).
По темата:Нямаш шанс с касовия бон да спечелиш нещо.Само загуба на време и нерви.

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
BMWPetar написа:Добре, КОЯ бензиностанция става?

BMWPetar написа:Добре, КОЯ бензиностанция става?
Никоя. Добри са ОМВ-то в Унгария, БП в Англия, Шел-а в Америка..... но никоя в България. Кофти, но това е реалноста

Дори и най-смотания американски 86!!! е в пъти по добър от нашия прехвален В-поуър, омв 100 или Екстра Форс.
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2