Майстор на люкове
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
Майстор на люкове
Здравейте,препоръчайте ми някой майстор да ми види уплътненията по люка че направо откачам вече......вътре все едно си в реактивен самолет.За Пловдив става въпрос
- ^Joreto
- серсемин
-
- Кара: BMW F30 340xi
Re: Майстор на люкове
Има един сервиз за люк, ел.стъкла, аларми и тн. намира се в Кичука, като тръгнеш от автогара "Родопи" посока търговиите. Незнам как се казва тая улица
Малко след пресечката за ресторант "Рио" от дясната страна има рекламна табела на сервиза. Самия сервиз е навътре в една тясна уличка. Малко тъпо го обясних, ама незнам как иначе.. и кви други ориентири да ти дам
Имам някъв телефон на сервиза... 0898736029 ако искаш се обади да ти кажат точен адрес 
Малко след пресечката за ресторант "Рио" от дясната страна има рекламна табела на сервиза. Самия сервиз е навътре в една тясна уличка. Малко тъпо го обясних, ама незнам как иначе.. и кви други ориентири да ти дам
Имам някъв телефон на сервиза... 0898736029 ако искаш се обади да ти кажат точен адрес - bate koko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ....ЖЪЛТО ТАКСИ....
Re: Майстор на люкове
Колега ,6о не иде6 при ЛюБАКА И РОСКАТА В КИ4УКА????НА МЕН МИ ПРЕГЛЕДА ЛюКА И РАЗБРАХ ,4Е НЯМА ДА СТАНЕ/ИМАЛА Е УДАР И Е ИЗКРИВЕНА/
3 мнения
• Страница 1 от 1