НЯКОЙ ДАЛИ Е ИМАЛ ТОЗИ ПРОБЛЕМ
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- sniper74
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
НЯКОЙ ДАЛИ Е ИМАЛ ТОЗИ ПРОБЛЕМ
забелязах че предният ми номер е дал фира
може да е гепен а може да е изпаднал
в полизията писах че е откраднат
ама незнам каква епроцедурата в кат и колко ще ми излезе тая беля и ще се наложили да сменям големият талон
поздрави от мен и весело изкарване на празниците
Ще те помоля да не заглавията на темите, които пускаш да не са с главни букви и в тях да я имая идеята за темата
Mamouk

може да е гепен а може да е изпаднал
в полизията писах че е откраднат
ама незнам каква епроцедурата в кат и колко ще ми излезе тая беля и ще се наложили да сменям големият талон
поздрави от мен и весело изкарване на празниците

Ще те помоля да не заглавията на темите, които пускаш да не са с главни букви и в тях да я имая идеята за темата

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
Re: НЯКОЙ ДАЛИ Е ИМАЛ ТОЗИ ПРОБЛЕМ
Тази тема я местя в Извън темата, предполагам че там ще получиш повече информация.
Мисля, че няма как да смениш само единия номер, което означава смяна на 2-та и нови талони...
Понеже последните 2 седмици ходих през ден в КАТ, отиваш в 07:30 и до 08:30-09:00 ще си готов!
Ако досега не си ходил там, има една будка точно на входа - питаш там какво точно да направиш (или в дясно където се ходи за регистрация - има 'охрана' и той ще ти каже бързо бързо какво да направиш)... Новите номера и новите талони ги правят в сградата зад халетата за прегледите (там почват работа от 08:00)...
Изчетох хиляди глупости за КАТ-София как се чакало с часове, опашки и т.н... Отиваш в 07:30 сутринта и всичко минава за нула време.
Понеже последните 2 седмици ходих през ден в КАТ, отиваш в 07:30 и до 08:30-09:00 ще си готов!
Ако досега не си ходил там, има една будка точно на входа - питаш там какво точно да направиш (или в дясно където се ходи за регистрация - има 'охрана' и той ще ти каже бързо бързо какво да направиш)... Новите номера и новите талони ги правят в сградата зад халетата за прегледите (там почват работа от 08:00)...
Изчетох хиляди глупости за КАТ-София как се чакало с часове, опашки и т.н... Отиваш в 07:30 сутринта и всичко минава за нула време.
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
И вече за да не ти пада номера или да ти го крадът накарай мвайстора дето ти го слага да ти го хване с някой видя за бронята да не пада
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
Един приятел наскоро ударил едно куче вечерта,и чак сутринта забелязал че номера му го няма.
Ходихме да го търсим,обаче нямаше и следа от номера.В Кат направо му сложиха нови номера ,като мисля че плати и някаква глоба,но не съм сигурен.
Ходихме да го търсим,обаче нямаше и следа от номера.В Кат направо му сложиха нови номера ,като мисля че плати и някаква глоба,но не съм сигурен.

- hamann25
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 330xd LCI
На един мои френд му откраднаха цялата предница е39 м-пакет със се номера и трябвашеда го пререгистрира лошото е че неможа да си вземе стрия номер за които си беше платил 5555 таса на ново мангизи за някъв подобен нали си е дупе щте плащта
- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
аз пък знам че могат да извадят от КАТ един екземпляр от номера който си загубил без да сменяш талони номера и т.н.
Освен ако тая опция не е отпаднала 

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Отпаднала е тая опция ако я е имало изобщо.
На мой приятел през лятото някакви нещастници в Слъчев Бряг му откраднаха задния.Какво като беше с нит-изкъртиха го с лекота ей така за белята.Всякакви мизерници в тая държава
Оттам през КАТ нови номера,талони...
На мой приятел през лятото някакви нещастници в Слъчев Бряг му откраднаха задния.Какво като беше с нит-изкъртиха го с лекота ей така за белята.Всякакви мизерници в тая държава

8.32
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Нови номера се вадят задължително... на един приятел някви келеши му тупнаха предния номер с четири еднакви цифри,че даже му оставиха и бележка да им плати 200лв откуп... Полицията води разследване ама нищо не направиха и момчето наново мина всички процедури по пререгистраране на автомобил включително и канал.Глоба нямаше може би заради заведеното дело срещу неизвестен извършител...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
"Опцията" да си извадиш дубликат на регистрационна табела е само, когато табелата е повредена и Е на лице. При изгубена табела, варианта е един - нов комплект и съответно нов талон. Глобата е цената на номерата и талоните ~100 лв.
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Колегата ///МарТо ще ти обясни всичко на дълго и на широко 

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
Миналото лято при опит от Чистота да ми преместят колата в кв.Лозенец, ми откъснаха задния номер. Де да съм била в момента на преместването,... щяха да видят, кой на кого пречи, но това е друга история. Бяха ми боднали номера услужливо под задната чистачка, да си го намеря и прибера.
Закарах се до КАТ, запитах някакъв случаен шеф и той ми обясни реда.
Минава се на каналите, като за регистрация, сверка на двигател, шаси,... всичко, все едно тоя автомобил не е твой, а си го крал,... трябвало да си го докажат, и накрая издават протокол и нов номер. А, в случая, номера си беше в мен. Обясних го неколкократно, че колата си е същата, номера предния, също - двигателя също,...че нося номера и трябва само да се монтира. Не, та не! И така, аз поспорих, поспорих... и пак - минах.
Това е и при изгубен, в моя случай - откъснат номер, без значение дали го носиш или не. Закачиха ми откъснатия номер, писаха някакъв протокол и по живо - по здраво. Па, да бях си го монтирала сама... без да ходя. Боднаха го с два нита, все едно аз не мога да намеря нитачка от приятел и се приключи.
Закарах се до КАТ, запитах някакъв случаен шеф и той ми обясни реда.
Минава се на каналите, като за регистрация, сверка на двигател, шаси,... всичко, все едно тоя автомобил не е твой, а си го крал,... трябвало да си го докажат, и накрая издават протокол и нов номер. А, в случая, номера си беше в мен. Обясних го неколкократно, че колата си е същата, номера предния, също - двигателя също,...че нося номера и трябва само да се монтира. Не, та не! И така, аз поспорих, поспорих... и пак - минах.
Това е и при изгубен, в моя случай - откъснат номер, без значение дали го носиш или не. Закачиха ми откъснатия номер, писаха някакъв протокол и по живо - по здраво. Па, да бях си го монтирала сама... без да ходя. Боднаха го с два нита, все едно аз не мога да намеря нитачка от приятел и се приключи.
Да караш Peugeot е страст!
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Колежке да си обръщала внимание,че тия нитове не са някви случайни и надали с такива от приятел ще мине номера?
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
RSxRacer написа:Колежке да си обръщала внимание,че тия нитове не са някви случайни и надали с такива от приятел ще мине номера?
Бялата ми кола вече 2 години я карам без нит на задния номер и не съм имал никога проблем

Ако ме питат куки като ме спрат - сменян е капака и не мога да си залепя къв да е нит,щото има цифри на тях,да проверяват колата и това е...до там е приключвал разговора...
на подателя на темата..бягай в кат..ако имаше номер и е скъсан,смачкан надран,избелял и т.н. има опция подмяна в фирма БМВ (безконтактни и мултиплексорни вериги) на мария луйза в софия,ако го няма номера само пререгистрация...има и една друга малка врътка по принцип,ама не си заслужава
тва е от мен...като човек сменял 2 пъти номера

Марто, трябва ли да минавам през КАТ първо (за нещо като направление) или мога директно да мина през тази фирма. Идеята е, че предния ми номер се бели. Пада му покритието, а няма наранявания, явно е дефектен.///MapTo написа:фирма БМВ (безконтактни и мултиплексорни вериги) на мария луйза в софия
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2