НЯКОЙ ДАЛИ Е ИМАЛ ТОЗИ ПРОБЛЕМ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

НЯКОЙ ДАЛИ Е ИМАЛ ТОЗИ ПРОБЛЕМ

Мнение от sniper74 » 20 Дек 2009, 20:01

забелязах че предният ми номер е дал фира :winky:
може да е гепен а може да е изпаднал
в полизията писах че е откраднат
ама незнам каква епроцедурата в кат и колко ще ми излезе тая беля и ще се наложили да сменям големият талон
поздрави от мен и весело изкарване на празниците :yes:

Ще те помоля да не заглавията на темите, които пускаш да не са с главни букви и в тях да я имая идеята за темата :idea: Mamouk
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

ентусиаст
Аватар

Re: НЯКОЙ ДАЛИ Е ИМАЛ ТОЗИ ПРОБЛЕМ

Мнение от Postman » 20 Дек 2009, 20:03

Тази тема я местя в Извън темата, предполагам че там ще получиш повече информация.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от deank » 20 Дек 2009, 20:12

Мисля, че няма как да смениш само единия номер, което означава смяна на 2-та и нови талони...

Понеже последните 2 седмици ходих през ден в КАТ, отиваш в 07:30 и до 08:30-09:00 ще си готов!

Ако досега не си ходил там, има една будка точно на входа - питаш там какво точно да направиш (или в дясно където се ходи за регистрация - има 'охрана' и той ще ти каже бързо бързо какво да направиш)... Новите номера и новите талони ги правят в сградата зад халетата за прегледите (там почват работа от 08:00)...

Изчетох хиляди глупости за КАТ-София как се чакало с часове, опашки и т.н... Отиваш в 07:30 сутринта и всичко минава за нула време.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330D
Мечтае да кара: ///M power
Детайли за колата: BMW - Bought My Wife

Мнение от Next » 20 Дек 2009, 20:21

И вече за да не ти пада номера или да ти го крадът накарай мвайстора дето ти го слага да ти го хване с някой видя за бронята да не пада
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
Мечтае да кара: Всичко що е BMW
Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++

Мнение от Biogame » 20 Дек 2009, 20:23

Един приятел наскоро ударил едно куче вечерта,и чак сутринта забелязал че номера му го няма.
Ходихме да го търсим,обаче нямаше и следа от номера.В Кат направо му сложиха нови номера ,като мисля че плати и някаква глоба,но не съм сигурен.
:driving: :dunno: :driving:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 330xd LCI

Мнение от hamann25 » 20 Дек 2009, 20:32

На един мои френд му откраднаха цялата предница е39 м-пакет със се номера и трябвашеда го пререгистрира лошото е че неможа да си вземе стрия номер за които си беше платил 5555 таса на ново мангизи за някъв подобен нали си е дупе щте плащта

ентусиаст
Аватар
Кара: вана Чайка

Мнение от .:BENZINO:. » 20 Дек 2009, 21:12

аз пък знам че могат да извадят от КАТ един екземпляр от номера който си загубил без да сменяш талони номера и т.н. :roll: Освен ако тая опция не е отпаднала :roll:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 20 Дек 2009, 21:13

Отпаднала е тая опция ако я е имало изобщо.
На мой приятел през лятото някакви нещастници в Слъчев Бряг му откраднаха задния.Какво като беше с нит-изкъртиха го с лекота ей така за белята.Всякакви мизерници в тая държава :no: Оттам през КАТ нови номера,талони...
Изображение
8.32

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 20 Дек 2009, 21:37

Нови номера се вадят задължително... на един приятел някви келеши му тупнаха предния номер с четири еднакви цифри,че даже му оставиха и бележка да им плати 200лв откуп... Полицията води разследване ама нищо не направиха и момчето наново мина всички процедури по пререгистраране на автомобил включително и канал.Глоба нямаше може би заради заведеното дело срещу неизвестен извършител...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 20 Дек 2009, 21:43

"Опцията" да си извадиш дубликат на регистрационна табела е само, когато табелата е повредена и Е на лице. При изгубена табела, варианта е един - нов комплект и съответно нов талон. Глобата е цената на номерата и талоните ~100 лв.
Изображение

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 20 Дек 2009, 22:39

Колегата ///МарТо ще ти обясни всичко на дълго и на широко :yes:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 21 Дек 2009, 1:45

Миналото лято при опит от Чистота да ми преместят колата в кв.Лозенец, ми откъснаха задния номер. Де да съм била в момента на преместването,... щяха да видят, кой на кого пречи, но това е друга история. Бяха ми боднали номера услужливо под задната чистачка, да си го намеря и прибера.
Закарах се до КАТ, запитах някакъв случаен шеф и той ми обясни реда.
Минава се на каналите, като за регистрация, сверка на двигател, шаси,... всичко, все едно тоя автомобил не е твой, а си го крал,... трябвало да си го докажат, и накрая издават протокол и нов номер. А, в случая, номера си беше в мен. Обясних го неколкократно, че колата си е същата, номера предния, също - двигателя също,...че нося номера и трябва само да се монтира. Не, та не! И така, аз поспорих, поспорих... и пак - минах.
Това е и при изгубен, в моя случай - откъснат номер, без значение дали го носиш или не. Закачиха ми откъснатия номер, писаха някакъв протокол и по живо - по здраво. Па, да бях си го монтирала сама... без да ходя. Боднаха го с два нита, все едно аз не мога да намеря нитачка от приятел и се приключи.
Да караш Peugeot е страст!

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 21 Дек 2009, 19:09

Колежке да си обръщала внимание,че тия нитове не са някви случайни и надали с такива от приятел ще мине номера?
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 21 Дек 2009, 20:06

RSxRacer написа:Колежке да си обръщала внимание,че тия нитове не са някви случайни и надали с такива от приятел ще мине номера?

Бялата ми кола вече 2 години я карам без нит на задния номер и не съм имал никога проблем :idea:
Ако ме питат куки като ме спрат - сменян е капака и не мога да си залепя къв да е нит,щото има цифри на тях,да проверяват колата и това е...до там е приключвал разговора...
на подателя на темата..бягай в кат..ако имаше номер и е скъсан,смачкан надран,избелял и т.н. има опция подмяна в фирма БМВ (безконтактни и мултиплексорни вериги) на мария луйза в софия,ако го няма номера само пререгистрация...има и една друга малка врътка по принцип,ама не си заслужава
тва е от мен...като човек сменял 2 пъти номера :mhihi:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 21 Дек 2009, 21:13

///MapTo написа:фирма БМВ (безконтактни и мултиплексорни вериги) на мария луйза в софия
Марто, трябва ли да минавам през КАТ първо (за нещо като направление) или мога директно да мина през тази фирма. Идеята е, че предния ми номер се бели. Пада му покритието, а няма наранявания, явно е дефектен.

Следваща

Назад към Извън Темата