Питане относно измама от К и К Електроникс
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Питане относно измама от К и К Електроникс
Става въпрос за следната случка :
Преди около година купихме хладилник Самсунг от Техномаркет Хасково. Платен е кеш, ако има някакво значение де. Доставиха ни хладилника вкъщи инсталираха го и всичко. Още при инсталацията този хладилник започна да грее отстрани... Не че разбитам много от хладилници, но сигурно не е първото такова чудо което виждам и попитах съвсем нормално : Това нормално ли е така да грее този хладилник ? ... Отговора беше положителен... След 8-9месеца експлоатация ( абсолютно нормална естествено ), страниците на въпросния хладилник станаха вълнообразни и се нагънаха от самосебеси... Никой не го е удрял или дори облягал на него, поради причината че е в ниша и няма как... Обадихме се в Техномаркет за рекламация и те дойдоха да си го вземат... Всичко това се случва преди 3-4 месеца... От тогава до преди около 1-2 седмици хладилника е у тях... Ходил бил в София и там им казали от Самсунг България, че това било нормално и че отклоненията са в нормите... Какви норми и директиви незнам има за отклонения точно на такива неща, но според мене няма....Въпроса ми е : Ако отида и бия един шут на всички бели уреди в тоя прокажен магазин ще ги продът ли на същата цена , все пак те са си работещи, "няма никакъв проблем все пак"....
Някой може ли да ми каже какво да направя сега след като не искат да ми подменят стоката, а и ме оставят 3-4 месеца без хладилник... Как да процедирам нататък... Какво са нарушили тези иззедници .... Притеснявам се защото имам сума ти уреди унас на Самсунг и ако вземе, че стане нещо с тях гледай само в какъв филм влизам....
Преди около година купихме хладилник Самсунг от Техномаркет Хасково. Платен е кеш, ако има някакво значение де. Доставиха ни хладилника вкъщи инсталираха го и всичко. Още при инсталацията този хладилник започна да грее отстрани... Не че разбитам много от хладилници, но сигурно не е първото такова чудо което виждам и попитах съвсем нормално : Това нормално ли е така да грее този хладилник ? ... Отговора беше положителен... След 8-9месеца експлоатация ( абсолютно нормална естествено ), страниците на въпросния хладилник станаха вълнообразни и се нагънаха от самосебеси... Никой не го е удрял или дори облягал на него, поради причината че е в ниша и няма как... Обадихме се в Техномаркет за рекламация и те дойдоха да си го вземат... Всичко това се случва преди 3-4 месеца... От тогава до преди около 1-2 седмици хладилника е у тях... Ходил бил в София и там им казали от Самсунг България, че това било нормално и че отклоненията са в нормите... Какви норми и директиви незнам има за отклонения точно на такива неща, но според мене няма....Въпроса ми е : Ако отида и бия един шут на всички бели уреди в тоя прокажен магазин ще ги продът ли на същата цена , все пак те са си работещи, "няма никакъв проблем все пак"....
Някой може ли да ми каже какво да направя сега след като не искат да ми подменят стоката, а и ме оставят 3-4 месеца без хладилник... Как да процедирам нататък... Какво са нарушили тези иззедници .... Притеснявам се защото имам сума ти уреди унас на Самсунг и ако вземе, че стане нещо с тях гледай само в какъв филм влизам....
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Re: Питане относно измама от К и К Електроникс
Комисия за защита на потребителите
Издири им сайта и пускай и-мейл.
Опиши всичко, ако гаранцията е в теб я приложи към и-мейла.
Трябва до 1 месец да ти го отремонтират. Ако не - подмяна с нов
Прегледай и Закона за защита на потребителите след чл. 110 (гранция, рекламация и пр.) и ще ти стане ясно кво да искаш.
ПП: пусни си и една жалба до общината , до търговския отдел.

Трябва до 1 месец да ти го отремонтират. Ако не - подмяна с нов

Прегледай и Закона за защита на потребителите след чл. 110 (гранция, рекламация и пр.) и ще ти стане ясно кво да искаш.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
не разбрахте ли че от SAMSUNG трябва да се бяга бързо и надалече, най-изпадналите рециклирани и напудрени боклуци идват тук 

- icog
- младши ентусиаст
-
- Кара: Трамвай по Графа
- Мечтае да кара: Подводница
- Детайли за колата: F10 530 xd
Преди разните комисии бих опитал да се свържа директно с К и К, поискай среща с някой по-различен от девойката на телефона. Измисли им там, че техниците се отнасят към теб с преднамерено пренебрежение поради неизвестни за теб причини или нещо подобно. Може да се окаже, че "ония в сервиза са се объркали".
Няма голяма фирма, която да не ти признае външни деформации в следствие от прегряване на някой уред. Естествено, ако е ползван по предназначение. А в твоя случай е така, то това да не е печка?
Няма голяма фирма, която да не ти признае външни деформации в следствие от прегряване на някой уред. Естествено, ако е ползван по предназначение. А в твоя случай е така, то това да не е печка?
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Аз говорих дори с управителя на магазина, който уж беше добре настроен и сам си каза, че съм прави и той на мое място би претендирал, но от Самсунг България не му признавали гаранцията... Говорих и с Самсунг България, с някакъв пич който прегледал уреда и той каза, че го били снимали и го пратили до Самсунг Кореа и те там отговорили, че хладилника бил в нормите... Какви норми питам аз!!! Разви ми историята същия пич, че у тях имал същия и той бил така и било нормално... Да ама аз не съм си купил хладилник с умисъл, че ще ми се нагърчи отстрани и никъде и не го пише в договора... Плюс това какво ме интересува Самсунг България, аз имам подписан договор с КиК Електроникс все пак... То няма такава апсурдна държава... В САЩ си хващаш уреда и го тупваш в магазина и им казваш : НЕ МИ ХАРЕСВА! И ти връщат парите веднага а тук въпреки, че има дефект не ти го и заменят дори!!! Ква е тая африканска държава в която живеем!!!
Обади се в Комисия защита на потребителите да видиш как ще се напрегнат онези от сервиза бързо, бързо.
Изобщо не се занимавай с тея малоумници от сервиза.
Разбира се, че не е нормално това...
http://www.kzp.bg/index.php?mode=viewc&group_id=7 Успех и пиши за развитието!
Изобщо не се занимавай с тея малоумници от сервиза.
Разбира се, че не е нормално това...
http://www.kzp.bg/index.php?mode=viewc&group_id=7 Успех и пиши за развитието!

- icog
- младши ентусиаст
-
- Кара: Трамвай по Графа
- Мечтае да кара: Подводница
- Детайли за колата: F10 530 xd
В такъв случай колегите вече ти дадоха отговора - http://www.kzp.bg/.
п.с. колежката беше мнооого по-бърза
п.с. колежката беше мнооого по-бърза
- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
kriso85 написа:Комисия за защита на потребителите![]()
Трябва до 1 месец да ти го отремонтират. Ако не - подмяна с нов![]()

- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
ееееххх--колко е да сърчнеш магазина и да видиш....

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
пусни някоя снимка да го видим и ние, пък и доста хора в интернет
добра реклама ще бъде
между другото аз скоро разбрах за съществуването на "Комисия по регулиране на съобщенията" и проблемите ми с МТел приключиха бързо бързо
Понякога има полза от тези комисии 

добра реклама ще бъде
между другото аз скоро разбрах за съществуването на "Комисия по регулиране на съобщенията" и проблемите ми с МТел приключиха бързо бързо

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Сега ходих да го гледам, ох, топъл, но прав. Трета година, да не му е уруки, работи добре и доволно тихо, в стаята ми е.
Фирмата не е лоша, но представителството им е
Имах проблем преди година с прахосмукачка Самсунг, по-точно имаше проблем в инструкцията. На чист английски + картинки беше обяснено как се мият два филтъра. Да ама Не, единия се бетонира и започна да работи като ракета, да прегрява, и престана да чисти.
След разходка до фирмения сервиз, една девойка се опита да обясни, че съм сбъркал с миенето. След кратък спор се разбрахме кой е виновен.
В такива моменти, като се появи и някой велик майстор мноо ми се вика (така ми се прави в банка и държавна институция)....... и така всичко си дойде на място. Работи нормално, но що трябваше.
Та съвета е, запиши си телефона на комисията, направи си кефа с едно голямо викане и го набери пред най-отворения.
Успех,мен ма кефи марката, пак бих си купил.
Ей това ползвам http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09014878
Фирмата не е лоша, но представителството им е

Имах проблем преди година с прахосмукачка Самсунг, по-точно имаше проблем в инструкцията. На чист английски + картинки беше обяснено как се мият два филтъра. Да ама Не, единия се бетонира и започна да работи като ракета, да прегрява, и престана да чисти.
След разходка до фирмения сервиз, една девойка се опита да обясни, че съм сбъркал с миенето. След кратък спор се разбрахме кой е виновен.
В такива моменти, като се появи и някой велик майстор мноо ми се вика (така ми се прави в банка и държавна институция)....... и така всичко си дойде на място. Работи нормално, но що трябваше.
Та съвета е, запиши си телефона на комисията, направи си кефа с едно голямо викане и го набери пред най-отворения.
Успех,мен ма кефи марката, пак бих си купил.
Ей това ползвам http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09014878
kriso85 написа: ПП: пусни си и една жалба до общината , до търговския отдел.
Крисо,я ми обясни кофторите от търговския отдел в общината какво ще направят в Техномаркет,че нещо не схванах.Тия освен да ходят като битълски просяци от магазин на магазин да гледат работното време и да просят пари друго не правят.

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Zapa написа:не разбрахте ли че от SAMSUNG трябва да се бяга бързо и надалече, най-изпадналите рециклирани и напудрени боклуци идват тук
+1
Честно казано за хладилник Самсунг сефте чух

- БаЯн
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 340!!!
- Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3
Честно да ти кажа работех 2 години в КиК Електроникс и честно да си кажа там е пълна боза пълна бъркотия и т.н. и за оправяне на такива случай става ужасно трудно и отнема много време най ковтито е че вземат ли нещо после не се знае кога си го получаваш съжалявам че така говоря но всичко е истина .... 

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
БаЯн написа:Честно да ти кажа работех 2 години в КиК Електроникс и честно да си кажа там е пълна боза пълна бъркотия и т.н. и за оправяне на такива случай става ужасно трудно и отнема много време най ковтито е че вземат ли нещо после не се знае кога си го получаваш съжалявам че така говоря но всичко е истина ....
Абе как ще съжаляваш бре... те ако са такива мизерници т'ва трябва да се раздуе колкото се може повече, че да не се прецакат без време хората.

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2