Лепенката на предния джам???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Лепенката на предния джам???

Мнение от Metallium » 10 Апр 2005, 17:19

Скоро си сложих една лепенка на предния прозорец БМВ ПАУЪР която да ми служи и като сенник (в цвета на колата)

Преди една седмица вечерта на Витиня на втория тунел ме спряха куките за проверка на документи. Видяха че няма какво да и кажат и оня вика по ЗДВП нямаш право да лепиш нищо по предния джам.

-Къв е тоя надпис?
-Ама тва ми е сенника?
-Е да ама пише нешо на него значи не е сенник?
-Еми нямам сенник и си написах БМВ ПАУЪР ей така..
-Не ме интересува, ся само те предупреждавам че следващия път ако те спра и не си го махнал тоя надпис ще ти взема регестрацията направо..аи чао! :roll: :roll:

тва ни беше скромния разговор...какво рвално може да ми направят тея заядливци за скромното ми надписче ??

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 530 XI
Мечтае да кара: NISSAN GT-R 35

Re: Лепенката на предния джам???

Мнение от moto_fen » 10 Апр 2005, 18:14

Господата са ебават с теб а хахахаха :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ataman » 10 Апр 2005, 20:40

а...ша ти направят...куките знаят правилника по-малко от нас така, че спокойно...аз на един като му показах, че нзам, че ме е спрял неправилно ми каза, че много знам и каза, че другия път ще ми "нашари" акт-а...
не им се връзвай! Да няма да те помни пък, че те е спирал и, че ти е казал еди к'во си...

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 11 Апр 2005, 0:08

Чл. 105. (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г.) (1) Забранява се ограничаване на видимостта през челното стъкло и през страничните стъкла на автомобила, осигуряващи видимостта на водача към пътя, както и намаляване на прозрачността им.
(2) Ограничаване на видимостта през стъклата на задните врати на леките автомобили, както и намаляване на прозрачността им, се допуска само при наличие на огледала за виждане назад от двете страни на автомобила.

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 11 Апр 2005, 0:33

Извода е, че лепенката горе на прозореца не пречи на видимоста на пътя, освен ако в закона не е оказано изрично, че трябва да следиш и облаците. От там насетне да му мислят будалите...

Все се чудя като чувам как хора чинно разлепвали стикери и какво ли още не от колите си щото чичко полицай ревнал бил. Абе хора докога няма да си знаете правата и ще се оставяте да ви правят на маймуни?!?

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 11 Апр 2005, 0:44

истината е съвсем различна;)
както вече обсъждахме, нямаш право да караш кола с лепенки с надписи, и ако искаш да караш такава, трябва да е регистрирана като " рекламно МПС " в кат и да плащаш някаква такса на година. за това се заяждат, не за това, че ограничава видимостта;) тъй като Бобси знае ЗзДП на изуст, ако не го мързи, може да изрови да пейст-не и този член;)
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 11 Апр 2005, 1:05

В закона пише, и че е забранено полицай да приема подкуп ама ..... я им го припомни като ревнат за лепенките .... :mhihi:

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 11 Апр 2005, 16:42

В такъв случай корсажа трбва вече да са го спрели от движение с тея гиздии по него :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Metallium » 11 Апр 2005, 20:34

Енджи, що за реклама е "BMW POWER"...? - тея луди ли са?
-ако БМВ ми плащат нещо да е реклама ама то... :roll:

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 11 Апр 2005, 22:46

Мха ....емблемата на колата също е реклама тогава....
В адреса на форума например има БМВ като дума .....тогава какво правим ....ми това си е реклама на самата кола, както и емблемата и и т.н. ... научете се да ги затапвате полицаите и това е...

Назад към Извън Темата