Лепенката на предния джам???
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Лепенката на предния джам???
Скоро си сложих една лепенка на предния прозорец БМВ ПАУЪР която да ми служи и като сенник (в цвета на колата)
Преди една седмица вечерта на Витиня на втория тунел ме спряха куките за проверка на документи. Видяха че няма какво да и кажат и оня вика по ЗДВП нямаш право да лепиш нищо по предния джам.
-Къв е тоя надпис?
-Ама тва ми е сенника?
-Е да ама пише нешо на него значи не е сенник?
-Еми нямам сенник и си написах БМВ ПАУЪР ей така..
-Не ме интересува, ся само те предупреждавам че следващия път ако те спра и не си го махнал тоя надпис ще ти взема регестрацията направо..аи чао!
тва ни беше скромния разговор...какво рвално може да ми направят тея заядливци за скромното ми надписче ??
Преди една седмица вечерта на Витиня на втория тунел ме спряха куките за проверка на документи. Видяха че няма какво да и кажат и оня вика по ЗДВП нямаш право да лепиш нищо по предния джам.
-Къв е тоя надпис?
-Ама тва ми е сенника?
-Е да ама пише нешо на него значи не е сенник?
-Еми нямам сенник и си написах БМВ ПАУЪР ей така..
-Не ме интересува, ся само те предупреждавам че следващия път ако те спра и не си го махнал тоя надпис ще ти взема регестрацията направо..аи чао!

тва ни беше скромния разговор...какво рвално може да ми направят тея заядливци за скромното ми надписче ??
- moto_fen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530 XI
- Мечтае да кара: NISSAN GT-R 35
Re: Лепенката на предния джам???
Господата са ебават с теб а хахахаха 

- ataman
- кандидат ентусиаст
-
а...ша ти направят...куките знаят правилника по-малко от нас така, че спокойно...аз на един като му показах, че нзам, че ме е спрял неправилно ми каза, че много знам и каза, че другия път ще ми "нашари" акт-а...
не им се връзвай! Да няма да те помни пък, че те е спирал и, че ти е казал еди к'во си...
не им се връзвай! Да няма да те помни пък, че те е спирал и, че ти е казал еди к'во си...
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Чл. 105. (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г.) (1) Забранява се ограничаване на видимостта през челното стъкло и през страничните стъкла на автомобила, осигуряващи видимостта на водача към пътя, както и намаляване на прозрачността им.
(2) Ограничаване на видимостта през стъклата на задните врати на леките автомобили, както и намаляване на прозрачността им, се допуска само при наличие на огледала за виждане назад от двете страни на автомобила.
(2) Ограничаване на видимостта през стъклата на задните врати на леките автомобили, както и намаляване на прозрачността им, се допуска само при наличие на огледала за виждане назад от двете страни на автомобила.
- Новини
-
Извода е, че лепенката горе на прозореца не пречи на видимоста на пътя, освен ако в закона не е оказано изрично, че трябва да следиш и облаците. От там насетне да му мислят будалите...
Все се чудя като чувам как хора чинно разлепвали стикери и какво ли още не от колите си щото чичко полицай ревнал бил. Абе хора докога няма да си знаете правата и ще се оставяте да ви правят на маймуни?!?
Все се чудя като чувам как хора чинно разлепвали стикери и какво ли още не от колите си щото чичко полицай ревнал бил. Абе хора докога няма да си знаете правата и ще се оставяте да ви правят на маймуни?!?
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
истината е съвсем различна;)
както вече обсъждахме, нямаш право да караш кола с лепенки с надписи, и ако искаш да караш такава, трябва да е регистрирана като " рекламно МПС " в кат и да плащаш някаква такса на година. за това се заяждат, не за това, че ограничава видимостта;) тъй като Бобси знае ЗзДП на изуст, ако не го мързи, може да изрови да пейст-не и този член;)
както вече обсъждахме, нямаш право да караш кола с лепенки с надписи, и ако искаш да караш такава, трябва да е регистрирана като " рекламно МПС " в кат и да плащаш някаква такса на година. за това се заяждат, не за това, че ограничава видимостта;) тъй като Бобси знае ЗзДП на изуст, ако не го мързи, може да изрови да пейст-не и този член;)

- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
10 мнения
• Страница 1 от 1