59 скрити камери ще ни дебнат ВАЖНО!!!
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- HOLIIGAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: топли гевреци
- Мечтае да кара: симсон на 3-та
59 скрити камери ще ни дебнат ВАЖНО!!!
http://www.monitor.bg/article?id=224560 колеги четете надявам се да стане важна тема защото това ни засяга всички.
какво ще правим сега 

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Re: 59 скрити камери ще ни дебнат ВАЖНО!!!
Е че кво .. като в другите места по света. Спрейчета, въздушни пушки такива неща ... То докато не се направи някое място тия неща да са легални не знам кои въобще си мисли, че ще спрат по улиците
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- HOLIIGAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: топли гевреци
- Мечтае да кара: симсон на 3-та
то на мен ми е ясно че няма да спрем с тия работи докато не направат нещо като старото божурище но все пак трябва да знаят всички за да няма неразбрали после
подхварлиха ми за варненските гонки някои работи трябва и ние да помислиме нещо такова там са направили няква договорка сас община ли незнам точно та презноща куките отцепвали няква права барабар с крагово движение и им разрешавали гонки само в определеното за тва време
незнам до колко е вярно пак казвам само ми подхварлиха тази информация нека колегите от варна да кажат
подхварлиха ми за варненските гонки някои работи трябва и ние да помислиме нещо такова там са направили няква договорка сас община ли незнам точно та презноща куките отцепвали няква права барабар с крагово движение и им разрешавали гонки само в определеното за тва време
незнам до колко е вярно пак казвам само ми подхварлиха тази информация нека колегите от варна да кажат
- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
хората ше ви снимат за без пари, а вие се мръщите!
тва явно е коледна промоция!?

тва явно е коледна промоция!?
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
абре ще искат пари ми се струва хехе
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Най- мразя скритите неща... защо не кажат къде са тия камери.... като не искат да има гонки да наслагат в цяла бг камери през 300м. и готово... да ама нямат средствата нали... затова дай да крием камерите та рейсърите да се плашат.... хах... егати и камерите та те не вършат никаква работа.... например преди няколко дни като се заледи вечерта не можах да спра на сливница на един светофар ... още нямам нищо в пощата... много пъти ми се се случвало умишлено да правя дребни нарушения пред камери... и кво ... още никой не ме е снимал... после били работели камерите.... хах
- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
Във фотостудиото на КАТ,скъпо се харчели снимките казват...
Незаконни гонки на всякакви модели и марки коли от години тероризират пловдивчани. Любителите на екстремно високите скорости „дърпат" автомобилите си в тъмни доби по новия надлез „Родопи", около бензиностанциите. Бул. „Кукленско шосе" от Митницата до Околовръстния път е традиционна писта за последователите на Шумахер. Оттам „Формулата" продължава по самото Околовръстно шосе, а състезателите разчитат на късмета да няма невинни жертви сред случайно минаващи автомобили. Новият път към село Белащица също не е пренебрегван.
---
Елементарно - няма да има изпълнения по улиците, където може да го отнесе някой напълно невинен!
Щото както е тръгнало, скоро и нелегалните притежатели на автомати "Калашников" ще вземат да се оплакват, че държавата ги преследва и не им дава да правят квот ги кефи
---
Елементарно - няма да има изпълнения по улиците, където може да го отнесе някой напълно невинен!

Щото както е тръгнало, скоро и нелегалните притежатели на автомати "Калашников" ще вземат да се оплакват, че държавата ги преследва и не им дава да правят квот ги кефи

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Едно време ,като състезанието Париж-Декар минаваше през пустинята и минаваха през земите на местните,което много тормозеше хората,местните се организираха и залягаха между дюните с пушки и ги обстрелваха,беше доста забавно.
Ще вземе и ние дето живеем покрай тея булеварди дето си правят гонките и да си вземем по една карабина,за да внесем още малко адреналин в състезнието.
Ходете на калояново бре,рейсърчета ,или немате толкова парички да стигнете до там.
Още се чудя ,ония олигофрен с "бързия опел" от вибокса,как не са го закопчали въз основа на показното клипче...
Ще вземе и ние дето живеем покрай тея булеварди дето си правят гонките и да си вземем по една карабина,за да внесем още малко адреналин в състезнието.
Ходете на калояново бре,рейсърчета ,или немате толкова парички да стигнете до там.
Още се чудя ,ония олигофрен с "бързия опел" от вибокса,как не са го закопчали въз основа на показното клипче...
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
Е.Димитров написа:Едно време ,като състезанието Париж-Декар минаваше през пустинята и минаваха през земите на местните,което много тормозеше хората,местните се организираха и залягаха между дюните с пушки и ги обстрелваха,беше доста забавно.
Как го написа се едно си бил там и си стрелял и ти.

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
\MITETO\ DSB написа:Е.Димитров написа:Едно време ,като състезанието Париж-Декар минаваше през пустинята и минаваха през земите на местните,което много тормозеше хората,местните се организираха и залягаха между дюните с пушки и ги обстрелваха,беше доста забавно.
Как го написа се едно си бил там и си стрелял и ти.![]()
![]()

- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
Е.Димитров написа:\MITETO\ DSB написа:Е.Димитров написа:Едно време ,като състезанието Париж-Декар минаваше през пустинята и минаваха през земите на местните,което много тормозеше хората,местните се организираха и залягаха между дюните с пушки и ги обстрелваха,беше доста забавно.
Как го написа се едно си бил там и си стрелял и ти.![]()
![]()
не,ама много се забавлявах като го даваха по телевизията,иначе Париж-Декар ми е любимото състезание,както и WRC
Шегувам се. Поздрави

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Аз ще снимат ли правителствените коли или те си карат с 90 км/ч

35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3