Да съжалявам ли???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Мафиозо!
Аватар

Да съжалявам ли???

Мнение от rado_rf » 11 Апр 2005, 20:54

Да съжалявам ли, че се родих във време когато не се страхувах от нищо и скитах по улиците с приятели чудейки се каква поредна беля да направим, вместо да кибичим пред компютрите играейки Кънтър страйк или да пушим по дискотеките правейки се на мъже допивайки на екс първата водка?

Да съжалявам ли, че след десет години активен спорт ставите ме болят, а, всяка една болка е една стара травма?
А, съм на 33???

Да съжалявам ли, че бях едва на 17 когато започна така наречения преход и половината ми приятели са кой знае къде отказали се от род и родина целувай тъй жадувания паспорт с новото им гражданство, а аз останах тук???

Да съжалявам ли, че две жени ми отнеха най-хубавите години от живота, нанесоха ми толкова много болка и ме превърнаха в човек незачитащ жените???

Да съжалявам ли, че отхвърлят навсякъде моята музика защото искат кеш или солидни връзки или тате да е бизнесмен без да се интересуват какво можеш и вместо да те гледат в очите, те гледат в ръцете, които уви са празни???

Да съжалявам ли, че когато брат ми едва не умря в катастрофа заради един пиян педал, аз бях на майната си за да си оправям кашите които бях забъркал, а той береше душа в Окръжна болница и чакаше да ме види, а когато ме видя се разплака с едното си отворено око издавайки хъркащи звуци от натрошения нос и опитвайки се да ми каже нещо със счупената на три места челюст, а маркучите висяха от ръцете му вливайки му по малко живот и надежда на него и на всички около него???

Да съжалявам ли когато виждам на улицата поредното надрусано 13 годишно келеме, което ми скача на бой заради една забележка???

Да съжалявам ли, когато виждам най-добрия ми приятел от детство да рови по кофите за боклук???

Не знам. Вече не знам. Вие кажете :help:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 11 Апр 2005, 21:22

незнам кво да кажа просто :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: много се надявам този расказ да не е тоя живот :( :( :(
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Старо BMW
Мечтае да кара: Ново BMW

Мнение от bimbolet » 11 Апр 2005, 21:35

Приятелю, какво ти стана изведнъж! Мисля, че от такава депресия никой няма нужда! Чудя се какво да ти напиша при такава риторична тема. Ти си на 33, а аз съм +10. И аз съм изживял всякакви гадости и не съм толкова обиден на живота(...и на жените). Жената с която живея в момента ми е трета и очаквам дете от нея и ще ме попиташ защо ли? Ще ти отговоря :arrow: както викат картаджийте:....ще ги взимам, до като не ги изкарам! Просто имам хъс, на това ме научи живота и колкото повече побеждавам, толкова ми е по-сладко. Аре успех и горе глвата :!:
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 11 Апр 2005, 21:38

И аз незнам какво да съжелявам и наистина се надявам това да не е разказа на твоя живот въпреки, че в България на доста от нас това е биографията :(
Изображение

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 11 Апр 2005, 21:45

Scott написа:незнам кво да кажа просто :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: много се надявам този расказ да не е тоя живот :( :( :(

Напротив Ники, от първата до последната буква :(
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Е30 Fanatic
Аватар

Мнение от N.Mihaylovski » 11 Апр 2005, 22:02

rado_rf написа:
Scott написа:незнам кво да кажа просто :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: много се надявам този расказ да не е тоя живот :( :( :(

Напротив Ники, от първата до последната буква :(
човеко дай да се видим да пийнем по бира ако требе по повече споко всички в този форум ще те подкрепим ако от нещо имаш нужда сам се обади и нямаш проблеми квото мога ще направа за теб предполагам и всичи останали ДРЪЖ СЕ ВСИчКИ СМЕ С ТЕБ ;) ;)
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 11 Апр 2005, 22:09

Чакайте, бе хора, нема да се хвърлям под влака.
Просто питам.
Зададох въпроси които си ги задавам всеки божи ден.
Лошотое, че всеки ден се увеличават, а нема светлина в тунела. Конкретизирал съм и защо :!: :!: :!:

Е30 Fanatic
Аватар

Мнение от N.Mihaylovski » 11 Апр 2005, 22:15

ДОБРЕ,ДОБРЕ вече съм спокоен сичко ще се оправи нема страшно
П.С само стои далеч от влаковите релси

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

нямам думи

Мнение от turboto » 11 Апр 2005, 22:20

80% от това което си написал - все едно съм Аз! Бивш спортист съм ей 'са кат се скапе времето всичко почва да ме боли, почти целия ми клас е в чужбина няма да продължавам... аааааа и сам почти на 33 :-) (не знам дали да се хилия или не) :!: :idea:

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 11 Апр 2005, 22:28

Човече направо незнам какво да ти кажа много искам да ти помогна и незнам какъв савет да ти дам просто трябва да се бориш ако се отчайваш или пък испадаш в депресии нищо не постигаш, живота е такъв поднася ни изненади а от нас се иска да се справяме с тях .А ти с каква музика си се занимавал ,питам те защото и аз се занимавам с музика и ми е интересно .Успех ти пожелавам и горе главата

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 11 Апр 2005, 22:37

И да съжаляваш и да не съжаляваш.. life sux.. people=shit..

П.С. Без лоши чувства!
П.С.2. Погледни ми подписа.. и ще разбереш всъщност какво мисля аз..

Потребител
Аватар

Мнение от Красимир » 11 Апр 2005, 23:09

Да съжаляваш ли?... Не, не трябва. Никога не съжалявай за случилите се неща. Едно обаче можеш да направиш - да запомниш и да се научиш как да продължиш. Не че няма да ти е гадно понякога, обаче най-простото решение е да се предадеш. И ако го направиш какво?? -> не е интересно така, пък и не живеем по няколко пъти, нали. Поне не помним де :)
Няма застраховани хора от собствените си грешки, от грешките на другите, нито от грешките на живота. Но има такива, които спират да се борят и такива, които продължават.
Едно е ясно -за тези, които спират е абсолютно сигурно, че никога няма да успеят да изживеят нещо хубаво. (това е за кофите)
Търсиш ли нещо - било успех, пари или любов - все някога ще ги намериш. Рано или късно. Дори и късно е по-добре от никога.
А и като се огледам-много хора са успели. Има начин значи, така си мисля аз.
..и се сещам за една реплика от "Терминатор"... "След 100 години никой няма да помни.."
колкото и да се напъваме, май наистина е така. Затова нека да правим всичко, което ни харесва, да се борим с живота и да му се наслаждаваме колкото можем ;)
Щото след 100 години... на кой му пука.

Потребител
Аватар

Мнение от sev » 11 Апр 2005, 23:41

спорта сигурно те е научил да не съжаляваш за постъпките ти,при мен поне е така(и мен ме болят ставите ;) ) . а да си МЪЖ понякога боли... и то много !

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Re: Да съжалявам ли???

Мнение от naskoksan » 12 Апр 2005, 8:39

rado_rf написа:Да съжалявам ли...

не съжалявай за нищо...
Има смисъл във всичко
което си преживял...
помни всичко добро и гледай напред!!!
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 12 Апр 2005, 8:55

Съжалението е все едно да караш кола гледайки само огледалата. Най много да се блъснеш в нещо сега и да добавиш още едно нещо към листа за съжаление.

Аз лично ползвам огледалата да погледна набързо за да знам от къде идвам и какво идва зад мене, и да си направа изводи за продължаването на пред което е неизбежно.
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

Следваща

Назад към Извън Темата