Кражба => пътуване на кола без талон през Румъния?
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
Кражба => пътуване на кола без талон през Румъния?
Откраднаха ми днес портмонето и вътре беше талона (малкия) на колата. Колата е с чужда регистрация и сега се чудя как да излезе от БГ. В Сърбия винаги ми искат талона и зелената карта. Аз зелена карта имам ама талона вече не. За радост (може би) имам едно ксерокопие на талона в колата.
Въпросът ми е към отраканите автоджамбази дали мога да мина през Румъния в посока западна Европа? Искат ли там на границата талон? Дали все пак има вариант да се мине през Сърбия? Аз в посолството ще искам някакъв документ ... ама не вярвам че ще дадат нещо.
И така леко да попитам дали има някой връзки в 1 районно в София, защото ми трябва удостоверението, че съм жертва на кражба за да мога да си извадя личните документи. Процедурата траела 7 дена ... а мен ми трябва спешно. Не мога да разбера защо не го дават веднага след като си напиша жалбата и обяснението към нея ... както и да е ... да сме иви и здрави!
Въпросът ми е към отраканите автоджамбази дали мога да мина през Румъния в посока западна Европа? Искат ли там на границата талон? Дали все пак има вариант да се мине през Сърбия? Аз в посолството ще искам някакъв документ ... ама не вярвам че ще дадат нещо.
И така леко да попитам дали има някой връзки в 1 районно в София, защото ми трябва удостоверението, че съм жертва на кражба за да мога да си извадя личните документи. Процедурата траела 7 дена ... а мен ми трябва спешно. Не мога да разбера защо не го дават веднага след като си напиша жалбата и обяснението към нея ... както и да е ... да сме иви и здрави!
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Re: Кражба => пътуване на кола без талон през Румъния?
На границата в Румъния,миналата години ми искаха талончето,тази година,,не го искаха само лична карта и да им платиш таксите (нещастници
)
Ама незнам,ако ти пойскат и нямаш,те са педерастчета...

Ама незнам,ако ти пойскат и нямаш,те са педерастчета...
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
последните 10 пъти талон не са ми искали на Дунав мост,но границата с Унгария ми искат винаги...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- matros
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 325 ТД
колега всеки път е различно минаването на границата.........Но през сърбия не те съветвам да минаваш.Румъния Унгария е по добре все пак сме в ЕС
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
колега , като минавам с бмв-то на Дунав мост винаги са ми искали талона, като минавам със служебния опел нито веднъж не са го искали ... според мен е въпрос на късмет, тука има тука няма ... но определено от скоро са позатегнали контрола на Дунав мост. Митничарите са българи ,така че предполагам ще може да се разбереш някак си ...
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
don_mimo написа:колега , като минавам с бмв-то на Дунав мост винаги са ми искали талона, като минавам със служебния опел нито веднъж не са го искали ... според мен е въпрос на късмет, тука има тука няма ... но определено от скоро са позатегнали контрола на Дунав мост. Митничарите са българи ,така че предполагам ще може да се разбереш някак си ...
Миме съгласен съм брат ама нали трябва да излезе от тая Румъния,а на Арат прошка няма...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
колеги тази държава е за закриване!
Дано да взема това удостоверение от полицията до нова година ... и май през РОМ ще се кара.
Дано да взема това удостоверение от полицията до нова година ... и май през РОМ ще се кара.
На един комшия му откраднаха номерата, немски, живее в Германия повече от 25 години, пратихме го в районното, оттам в КАТ и извади транзитни номера, не знам дали ще те накарат да направиш тази интервенция, но определено от посолството трябва да ти издадат документ и да можеш да пътуваш с него, въпроса е къде ще се заяждат и къде ще го признаят, защото и сърбите и румънците са едни малоумници и само пара просят.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Те ако искат пари,добре,само да мине границата на Ром,на Бг границата с Ром ни искаха и акт за раждане наще,на Ром граница само лични карти,с полицайте в страната няма да има проблеми,като напуска РОм пак ще мине леко,натам вече незнам
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
а защо не ти изпратят големия талон от германия по куриер

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
гадна работа! но мисля и че ще се наложи да преведеш в някоя лицензирана фирма бележката от полицията,щото румънещите може и за тва да се заядат ,че е на български. със сигурност никой не може да ти каже дали ще ти искат талона или не на границата -всеки път е различно ,а да разчиташ на шанс е загубена работа.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
SKISA написа:гадна работа! но мисля и че ще се наложи да преведеш в някоя лицензирана фирма бележката от полицията,щото румънещите може и за тва да се заядат ,че е на български. със сигурност никой не може да ти каже дали ще ти искат талона или не на границата -всеки път е различно ,а да разчиташ на шанс е загубена работа.
Задължително легализиран превод. Неприятна работа, Жоро, дано успееш да се прибереш без проблеми!
Never mistake motion for action...
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
Дано успееш да се прибереш без проблеми колега!
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
в тази насока да питам дали някой колега предлага легализирани преводи на английски и немски да ми се обади на ЛС. Не е спешно за превода и след нова година да стане.
Информация от посолството:
със следните документи: ксерокопие от талона (имам), удостоверение от полицията (още нямам) и оригинална зелена карта (имам) можело да се мине през Сърбия.
малко лотария, но мисля че си струва да се опита.
Информация от посолството:
със следните документи: ксерокопие от талона (имам), удостоверение от полицията (още нямам) и оригинална зелена карта (имам) можело да се мине през Сърбия.
малко лотария, но мисля че си струва да се опита.
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
колега ти през карпатите (РУМ) минавал ли си ? освен ако си дошъл от немско с некоя здрава джипка, иначе не ти препоръчвам да минаваш през РУМ с лека кола
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2