Връзки в 6-то РПУ СПЕШНО! За кадрови въпрос... :)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

Връзки в 6-то РПУ СПЕШНО! За кадрови въпрос... :)

Мнение от turboto » 29 Дек 2009, 20:55

НА Л.С.

За административни и кадрови въпроси става дума :))

10х на отзовалите се! :)

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Re: Връзки в 6-то РПУ СПЕШНО! За кадрови въпрос... :)

Мнение от Vlados » 29 Дек 2009, 23:18

Утре до 16 ч. са едните кадрови въпроси на всякъде. Ама щом е тайна...
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от turboto » 30 Дек 2009, 8:00

Vlados написа:Утре до 16 ч. са едните кадрови въпроси на всякъде. Ама щом е тайна...

'Ше изпусна влака поради липса на техническо време за това ми трябва

ентусиаст
Аватар

Мнение от turboto » 30 Дек 2009, 18:43

Е за това ставаше въпрос :(((

Вчера позвъних в районното да ги питам днес как ще работят... Отговориха ми че нормално както си е работното време. Отивам днес в 15:35 (работното време на човешки ресурси е 9:00-12 и 14-17) и познайте. Снощи е пристигнала заповед от министъра да се работи до 14:00 днес...

Почти никакви надежди не ми дадоха... Но все пак казаха на 4-ти да пробвам в 9:00 което и ще направя. До тогава продължавам да търся връзка там.

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО НА ВСИЧКИ ПОГОМНАЛИ ми!

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 30 Дек 2009, 23:19

Недей да съжаляваш толкова, конкурса за външни кандидати е само за най-ниската категория. За 500 лв. не си струва да си хабиш нервите. Ако имаш висше, по-добре изчакай конкурс за по-горна категория.
Изображение

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 31 Дек 2009, 10:52

вчера ходих по един друг въпрос в първо и докато чаках да ми дойде ченгето станах свидетел на шоуто на полицията :banghead:

Започнах от скука да чета обявата за прием на 185 полицай в София - предполагам, че турбоманияка натам се е запътил :D Интересното беше набора от документи, който се изисква за кандидатстване.
Почваше се с диплома за образование, която трябваше да бъде нотариално заверена - като чели полицията вярва повече на нотариуса дали дипломата е истинска отколкото на очите си. :mhihi:
После идваха разни свидетелства за съдимост, дали има процесуални действия срещу теб, дали имаш задължения в НАП, кредити и незнам какво си още .... - с едно вкарване на ЕГН-то полицията би трябвало да я има всичката тази информация и да не е нужно да вадя документ от полицията за да послужи пред полицията :mhihi:

Докато чаках, имаше и разни други индивиди, които чакаха и по едно време излиза едно маце по бял анцуг и бели маратонки NIKE с пухено яке и подпухнали очи. Оказа се, че е полицайка и имаше разговор с някакъв от чакащите. :mhihi:

Като гледам купона е голям в полицията и си мисля, че са останали много малко свестни хора там които имат и необходимият морал да работят там!

Все пак желая успех на турбото и за него знам, че заслужава да работи там, дано и полицията го заслужава него! :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 31 Дек 2009, 11:11

CheGevara написа:вчера ходих по един друг въпрос в първо и докато чаках да ми дойде ченгето станах свидетел на шоуто на полицията :banghead:

Започнах от скука да чета обявата за прием на 185 полицай в София - предполагам, че турбоманияка натам се е запътил :D Интересното беше набора от документи, който се изисква за кандидатстване.
Почваше се с диплома за образование, която трябваше да бъде нотариално заверена - като чели полицията вярва повече на нотариуса дали дипломата е истинска отколкото на очите си. :mhihi:
После идваха разни свидетелства за съдимост, дали има процесуални действия срещу теб, дали имаш задължения в НАП, кредити и незнам какво си още .... - с едно вкарване на ЕГН-то полицията би трябвало да я има всичката тази информация и да не е нужно да вадя документ от полицията за да послужи пред полицията :mhihi:

Докато чаках, имаше и разни други индивиди, които чакаха и по едно време излиза едно маце по бял анцуг и бели маратонки NIKE с пухено яке и подпухнали очи. Оказа се, че е полицайка и имаше разговор с някакъв от чакащите. :mhihi:

Като гледам купона е голям в полицията и си мисля, че са останали много малко свестни хора там които имат и необходимият морал да работят там!

Все пак желая успех на турбото и за него знам, че заслужава да работи там, дано и полицията го заслужава него! :winky:
:bowdown: :bowdown: :mhihi: :mhihi: :ok:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

ентусиаст
Аватар

Мнение от turboto » 31 Дек 2009, 11:49

Жоре :)) :bchug:

Приятели,

Причините да стигна до тук са култови но явно тряя ги кажа.

1. Простотията там е пълна и това ми е пределно ясно.
2. Знам че няма как да я преборя (сам)
3. Много са....

Отивам там защото е държавна работа
Отивам там защото е близо до нас
Отивам там защото си познавам повече от добре района и имам представа и от контингента
Отивам там защото напоследък съм натрупал изключително много негативна енергия и единственото място къде бих могъл да я преобразувам в положителна и да съм полезен на себе си и околните е там, армията или частния силов бизнес (при положение че не се проваля на психото :) ) Все пак съм и бивш спортист 12 години с това се занимавах :) Липсва ми движението в големи количества. Не случайно и сега продължавам да си ходя предимно пеша от Красно село до Сточна гара като установих че с какъвто и да било транспорт и пеша разликата е до 15мин. :) Отделно съм изкарал и курсове за "алпинисти" при Петко Тотев - изключителен човек
Отивам там защото шансовете да мога да прибирам детето ми от градина са 90% по-големи отколкото досега. Просто няма кой... не ми останаха живи роднини :( и нито АЗ нито жена ми оспяваме да го приберем за което ни се налага да плащаме на жена.
Отивам там защото ще взимам приблизително същите пари които жзимам в момента като компютърен специалист. (Най-вероятно ще ми се наложи там да поддържам цялото районно безплатно но това все пак ми е хоби и ми доставя удоволствие за това и през последните 15 години с това се занимавам професионално)

Другото място което би ми доставило удоволствие от работата е БДЖ колкото и смешно да Ви се струва. За съжеление там нещата се разсъхнаха защото има забрана да не се назначават външни за системата хора. :( Иначе съм изчел какви ли не интрукции за експлатация на ТПС, сигнализация, и каквото там още се сещате. Пиша но основно чета по форумите на лок. машинистите.

Това е явно в момента не ми стигат "връзките" за да се уредя на някаква смислена от финансова гледна точка работа.

Thats ALL folks :)

Мога и още да пиша ма да не прекалявам

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Мнение от Hito » 31 Дек 2009, 11:57

turboto написа: Отделно съм изкарал и курсове за "алпинисти" при Петко Тотев - изключителен човек

:OT:
Сори за спама амааааааа...... за човека потвърждавам :yes:

п.п.Турбо пиши едно лс ако искаш да пием по една бира ,че хем сме комшии хем ще има какво да си кажем за планината 8)
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Мнение от pistata9889 » 31 Дек 2009, 14:03

:yes: :bowdown: :bgflag: Хубаво е,че има още такива хора в БГ.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 31 Дек 2009, 15:41

За Полицай не се ли искаше и да изкараш школата в Симеоново?

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 31 Дек 2009, 15:43

Mollov написа:За Полицай не се ли искаше и да изкараш школата в Симеоново?

Не
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

ентусиаст
Аватар

Мнение от turboto » 31 Дек 2009, 16:14

N.Mihaylovski написа:
Mollov написа:За Полицай не се ли искаше и да изкараш школата в Симеоново?

Не

Освен ако не искаш да ставаш шеф :)

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 31 Дек 2009, 17:19

Съжалявам за офф топика, тъй като не мога да помогна, но пожелавам само късмет и успех :) Дано нещата се получат по най-добрия за теб начин ;)
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 31 Дек 2009, 17:39

Mamouk написа:Съжалявам за офф топика, тъй като не мога да помогна, но пожелавам само късмет и успех :) Дано нещата се получат по най-добрия за теб начин ;)

+1 изглеждаш като истински стойностен човек :yes:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Следваща

Назад към Извън Темата