Въобразявам ли си?
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- ivo098
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 330d
- Мечтае да кара: F80 M3
Въобразявам ли си?
според мен би излезнала добра дискусия, значи струва ми се че колата ми върви повече в по-студено време преди като беше около 0 и надолу сравнение със сега слънчевото около 20 градуса време ми се струва че преди по-добре малко откликваше като подавам газ, зареждам от едно и също място не е това.
аз две неща знам
1. студения въздух осигурява по-добро горене, това от физиката..
2. при дизелите с интеркулер и без интеркулер първите са с повече коне и вървят осезаемо по-добре, а интеркулера до колкото ми се простират познанията при принудително пълнене охлажда въздуха преди да влезе в горивната камера
не знам при атмосферен мотор дали може да го усещам, но ми се струва че има нещо..

аз две неща знам
1. студения въздух осигурява по-добро горене, това от физиката..
2. при дизелите с интеркулер и без интеркулер първите са с повече коне и вървят осезаемо по-добре, а интеркулера до колкото ми се простират познанията при принудително пълнене охлажда въздуха преди да влезе в горивната камера
не знам при атмосферен мотор дали може да го усещам, но ми се струва че има нещо..

Its an M. The fuel mileage is Sh!tty.
Your Sh!ttiness may vary.
не си въобразяваш
през зимата всичките коли вървят по-добре... обикновено консумацията на гориво също е по-голяма... вярно че това е отчасти и защото двигателя се стопля по-бавно, но дори и на дълъг път като е по-студено гориш повече гориво и колата върви повече...

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Добре де, това не е ли относимо. По принцип при по ниски обороти, би трябвало по топъл въздух да е по добър.
При Нисана бях забелязал че на топли дни работеше много по добре на ниски обороти, а при високите не съм забелязвал голяма разлика.
При Нисана бях забелязал че на топли дни работеше много по добре на ниски обороти, а при високите не съм забелязвал голяма разлика.
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
4 мнения
• Страница 1 от 1