[color=#FF0000]мнението е цезнурирано[/color]

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

мнението е цезнурирано

мнението е цезнурирано
0
Няма гласували
Перник
0
Няма гласували
Враца
0
Няма гласували
Кърджали
0
Няма гласували
Хасково
0
Няма гласували

Общо гласове : 0
кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: опел

[color=#FF0000]мнението е цезнурирано[/color]

Мнение от Spoony » 01 Яну 2010, 21:24

мнението е цезнурирано
Последна промяна Spoony на 05 Юли 2010, 20:22, променена общо 1 път
.

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Re: В кой голям град шофирането е най-лесно и приятно?

Мнение от RSxRacer » 01 Яну 2010, 21:30

Въпреки,че съм от Русе за мен най-спокойно за каране е В.Търново... хората са колегиално настроени винаги дори и при разлика в моделите,регистрацийте и т.н. В Русе пътищата са що годе добри ама имаме много румънски нинджи и голфаджий камикадзета...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 01 Яну 2010, 21:35

незнам къде е най-добре, ама в софия е най-зле :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 01 Яну 2010, 21:39

София.
Последна промяна ///Ivan на 01 Яну 2010, 22:07, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 01 Яну 2010, 21:43

RSxRacer написа:Въпреки,че съм от Русе за мен най-спокойно за каране е В.Търново... хората са колегиално настроени винаги дори и при разлика в моделите,регистрацийте и т.н. В Русе пътищата са що годе добри ама имаме много румънски нинджи и голфаджий камикадзета...

Кога за последно си карал в Търново ? Сега с ремонта на птъния възел , покрай пишмана и триъгълника е ужас . Да не говорим , за средната вирина на улиците от 2 метра :evil: Хората , че са колегиални е така ама пътната инфрастурктура е ужасна - особено в стария град . Изобщо града не е пригоден за нормално придвижване , пък и тези баири , тесни улици :help:

вълкодав
Аватар

Мнение от RSxRacer » 01 Яну 2010, 21:44

acho.rs написа:
RSxRacer написа:Въпреки,че съм от Русе за мен най-спокойно за каране е В.Търново... хората са колегиално настроени винаги дори и при разлика в моделите,регистрацийте и т.н. В Русе пътищата са що годе добри ама имаме много румънски нинджи и голфаджий камикадзета...

Кога за последно си карал в Търново ? Сега с ремонта на птъния възел , покрай пишмана и триъгълника е ужас . Да не говорим , за средната вирина на улиците от 2 метра :evil: Хората , че са колегиални е така ама пътната инфрастурктура е ужасна - особено в стария град . Изобщо града не е пригоден за нормално придвижване , пък и тези баири , тесни улици :help:

Ами чесно да ти кажа преди месец и малко... пък и не говорим за сега а принципно... то навсякаде има ремонти винаги :)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 01 Яну 2010, 21:48

Spoony написа:В кой от изброените градове ви е най-приятно да карате, като имате предвид задръствания, маркировка, пътна организация и т.н.?

В анкетата градвоете са подредени по големина!

На синеокия_пич, поне анкетите имаха повече смисъл.
Стараеше се момчето, пишеше.
При теб колега, всяка тема е по-странна от предишната, тука освен спор друго няма как да стане, защото повечето хора ходят на работа само в един град и там се сблъскват с трафика ... и естествено ще отбележат този отговор.
По-добре пусни една анкета кой от каде е :)
Или една форумна игра - пожелай нещо на следващия юзер :mhihi:
ПП: аз проблем с трафика нямам, защото имам монтирани 8 китайски ксенона (единя от северен Китай) , тираджийска тробма, много сини диодчета, от пред освен БМВ пише и Голф за по-колоритно и ми правят път дори правителствените лимузини :mhihi: :mhihi: :mhihi: )
Последна промяна kriso85 на 01 Яну 2010, 21:50, променена общо 1 път
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 01 Яну 2010, 21:48

VesoPesa написа:незнам къде е най-добре, ама в софия е най-зле :mhihi: :mhihi: :mhihi:
:mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е34 525

Мнение от saimonville » 01 Яну 2010, 21:52

кво да ви кажа живея в София,но иначе съм от Пазарджик и в София се кара много по добре.
по са колегиални дават си предимство и са по съсредоточенив карането .в пз секи е тръгнал на някаде и не знае защо много е по трудно да се вмъкнеш в движението тоя дето кара пред теб е решил че средата на платното е наи удобно за каране. :bang:
Но все пак на всякаде има изкдънки

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: опел

Мнение от Spoony » 01 Яну 2010, 21:55

kriso85 доста хора пътуват напред-назад, чуват мнения от приятели и знаят в кой град е най-добре. Иначе и аз си твърдя, че в моя град се кара най-лесно все пак няма светофари, трафик :d

Иначе моите впечатления:

София- лудница, ако не познаваш улиците трудно се ориентираш, много диви шофьори и пешеходци
Пловдив- подредено, няма много трафик и сравнително лесно се кара
Русе- огромни централни булеварди с по 4 ленти, но много паркирали къде ли не и каращи като Шумахер. Улиците към квартала на телевизионната кула са тесни
Плевен- удобни централни улици- булеварди с по две ленти за движение, но някой улици (пр. Гренадерска и оная дългара улица в индустриалната зона) са адски разбити. Движението е сравнително подредено. В кварталите (Сторгозия и 9-ти) е тясно и трудно за каране, но на Дружба е много добре положението.
Кърджали- перфектна маркировка и сигнализация, но ако не познаваш пътя много лесно можеш да се сбъркаш
.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 01 Яну 2010, 22:01

kriso85 написа:
Spoony написа:В кой от изброените градове ви е най-приятно да карате, като имате предвид задръствания, маркировка, пътна организация и т.н.?

В анкетата градвоете са подредени по големина!

На синеокия_пич, поне анкетите имаха повече смисъл.
Стараеше се момчето, пишеше.
При теб колега, всяка тема е по-странна от предишната, тука освен спор друго няма как да стане, защото повечето хора ходят на работа само в един град и там се сблъскват с трафика ... и естествено ще отбележат този отговор.
По-добре пусни една анкета кой от каде е :)
Или една форумна игра - пожелай нещо на следващия юзер :mhihi:
ПП: аз проблем с трафика нямам, защото имам монтирани 8 китайски ксенона (единя от северен Китай) , тираджийска тробма, много сини диодчета, от пред освен БМВ пише и Голф за по-колоритно и ми правят път дори правителствените лимузини :mhihi: :mhihi: :mhihi: )

ахахахахахаха , Спууни , виждам , че си нов , но не е задължително да пускаш тема или анкета всеки ден . Вместо това помисли малко повечко и после пиши . И без тва безмислени теми е достатъчно претъпкано , не допринасяй и ти за това ...
ПС : Варна официално е на 2ро място , вече ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 525ТДС
Мечтае да кара: Е 38 Дизел
Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee

Мнение от \MITETO\ DSB » 01 Яну 2010, 22:02

В София си е екстра само един път да претръпнеш. :mhihi:
Изображение

крив кюнец
Аватар

Мнение от крив кюнец » 01 Яну 2010, 22:10

У Враца е спокойно, но е много релефна настилката... и от време навреме на някое кръстовище BESSNIA напреде с вратите :mhihi: ... иначе си е спокойно :ok:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 BMW E46 330i

Мнение от ///M3 » 01 Яну 2010, 22:11

acho.rs написа:ПС : Варна официално е на 2ро място , вече ;)

:lol: :lol: :lol: В грешка си, колега. ;)

И в София, и в Пловдив се кара сравнително спокойно (за България!). В София хората са по-колегиални, но процентът на адски наглите е много (прекалено) голям. В Пловдив улиците са по-здрави. Търново е хубаво, но движението е много накъсано. А иначе за маркировка и табели за посоки - във всички градове липсват. Ако нямаш GPS/карта и разчиташ на табели - много трудно.

вълкодав
Аватар

Мнение от RSxRacer » 01 Яну 2010, 22:14

///M3 написа:... А иначе за маркировка и табели за посоки - във всички градове липсват. Ако нямаш GPS/карта и разчиташ на табели - много трудно.

Това е много вярно... София е единствената европейска столица в която успях да се изгубя...
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата