Благодарност на момчето с Е34-ката
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Благодарност на момчето с Е34-ката
Здраве Желая 
Искам да изразя благодарност към един младеж.
Но преди това кратката история. Собственик съм на малък (на години) пес с черно бяла разцветка и сибирски произход, който много, ама много обича да тича. И нали са празници и ми е (домашен) любимец решавам, че е заслужила да потича малко на големия сняг по една поляна между Панчарево и Бистрица, ако не се лъжа. Та както и да е, пътната обстановка е много сняг, -11 градуса, поразчистен път и естествено моята доза съобразителност да си паркирам червената Е30-ска със засилка върху една пряспа сняг (всъщност пряспата, образувана от лопатата на снегорина в края на пътното платно). Булката попита - "ще излезем ли?", аз реших да му мислим, когато разходим кучето.
Речено - сторено, разходихме четириногото, измръзнахме и се връщаме. Отварям задната врата да седнат двете, обикалям колата да си вляза на шофьорското място и едно двуврато Субару ме подминава, спира, дава на заден и едно момче ме пита дали имам нужда от помощ. Без дори да съм му махнал. Историята се свежда до това, че слязоха 3 момчета да ме бутнат да изляза и дори не поискаха да вземат малко дребни, за да се почерпят един чай за моя благодарност. Докато вадехме колата момчето спомена, че кара Е34.
Искаше ми се да го зарадвам така, както той зарадва мен в този момент на нужда с неговата помощ. Ако четеш това - Благодаря ти. С измръзнала жена и куче, както и без кука щях да си вися там доста време самотен.
Поздрави и за много години на всички,
Ати

Но преди това кратката история. Собственик съм на малък (на години) пес с черно бяла разцветка и сибирски произход, който много, ама много обича да тича. И нали са празници и ми е (домашен) любимец решавам, че е заслужила да потича малко на големия сняг по една поляна между Панчарево и Бистрица, ако не се лъжа. Та както и да е, пътната обстановка е много сняг, -11 градуса, поразчистен път и естествено моята доза съобразителност да си паркирам червената Е30-ска със засилка върху една пряспа сняг (всъщност пряспата, образувана от лопатата на снегорина в края на пътното платно). Булката попита - "ще излезем ли?", аз реших да му мислим, когато разходим кучето.
Речено - сторено, разходихме четириногото, измръзнахме и се връщаме. Отварям задната врата да седнат двете, обикалям колата да си вляза на шофьорското място и едно двуврато Субару ме подминава, спира, дава на заден и едно момче ме пита дали имам нужда от помощ. Без дори да съм му махнал. Историята се свежда до това, че слязоха 3 момчета да ме бутнат да изляза и дори не поискаха да вземат малко дребни, за да се почерпят един чай за моя благодарност. Докато вадехме колата момчето спомена, че кара Е34.
Искаше ми се да го зарадвам така, както той зарадва мен в този момент на нужда с неговата помощ. Ако четеш това - Благодаря ти. С измръзнала жена и куче, както и без кука щях да си вися там доста време самотен.
Ати
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Re: Благодарност на момчето с Е34-ката
Няма друга такава солидарност както тази между БМВист и БМВист!
Убедил съм се вече!!
Колкото и "мърша" да има между нас в по-голямата си част сме пичове!
Честита Нова Година на колегите/пичове!
П.с. Евала на момчето, че е спряло!
Убедил съм се вече!!
Колкото и "мърша" да има между нас в по-голямата си част сме пичове!
Честита Нова Година на колегите/пичове!
П.с. Евала на момчето, че е спряло!
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
ati2 написа:Здраве Желая
Ати
Евала на колегата...
п.п Де са губиш синко

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
мдааа няма да е първата,няма и да е последната такава история която чета
Дано има повече хора който да помагат така 

- 6per40
- младши ентусиаст
-
- Кара: "пъргава" 316-ка
- Мечтае да кара: IS-ka
Евала на колегата
дано да има повече като него
п.с. малко нахално, ама няма ли да има в скоро време някоя страхотна история от автора, че в скоро време пак препрочитах негови разкази

п.с. малко нахално, ама няма ли да има в скоро време някоя страхотна история от автора, че в скоро време пак препрочитах негови разкази

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Dimitroff написа:Няма друга такава солидарност както тази между БМВист и БМВист!
И не само.То не зависи според мен кой какво кара.Оня ден и аз спрях да видя какво става с един голфаджия закъсал посредата на един завой на булевард,без видимост,където колите минават доста бързо.Оказа се,че бензина му е бил малко и на нагорнището е отишъл в задната част на резервоара и до там.И двамата нямахме въже(време е да си купя,защото моето няма да ми го върнат явно

8.32
- wing 32
- Потребител
-
- Кара: ми се Q7-V12 TDI
- Мечтае да кара: на писта
- Детайли за колата: R10
PIONEER написа:Dimitroff написа:Няма друга такава солидарност както тази между БМВист и БМВист!
И не само.То не зависи според мен кой какво кара.Оня ден и аз спрях да видя какво става с един голфаджия закъсал посредата на един завой на булевард,без видимост,където колите минават доста бързо.Оказа се,че бензина му е бил малко и на нагорнището е отишъл в задната част на резервоара и до там.И двамата нямахме въже(време е да си купя,защото моето няма да ми го върнат явно) ама поне го избутахме да не го изджаска някой.И доста други пъти съм спирал да питам за помощ,когато не ми изглеждат подозрителни хората и не съм сам,защото в тия времена знаеш ли...Ама все пак човек до човек опира независимо кой какво кара
И аз съм ЗА

п.п. Продължавайте в същия дух момчета, да се надяваме след 8-9 месеца и аз да имам книжка и кола и да съм част от всички вас (шофьорите)

За много години, живи и и здрави и всичко НАЙ-НАЙ през новата 2010г.

Не искам злато и пари, искам бирата и бензина да са на старите цени!!!
- Любо /ba1_hu1/
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325 tds Touring
- Детайли за колата: < Дълга печка със собствено мнение >
Това да бъдеш колегиален на пътя винаги е било едно от най-важните неща сред шофьорите... че има колегиалност при нас радва още повече феновете и любителите на марката - BMW
Но никога, не трябва да се забравя, че каквото и да караш най-напред трябва да си човек и да помагаш, рано или късно ще се върне по един или друг начин 

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Живо здраво Ати
Ние с 34-ките сме печени беее
Много здраве ,успешна нова година
Георги Пенчев

Ние с 34-ките сме печени беее

Много здраве ,успешна нова година

Георги Пенчев
Човека е човек ,когато е на път.Похвална е постъпката на колегата.
Дай боже повече такава толерантност 

- Ангелинов
-
Евала! Само така. Солидарността е много важно качество , което малко индивиди притежават.
- Plamen_Shopov_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d 04'/e60 530i 06'/e36 318i
- Мечтае да кара: цял живот BMW
- Детайли за колата: Е60 М57D30N
E60 N52B30
Е46 M43B19TU
E36 M43B18
За много години ! Браво на пичовете помогнали на човека, винаги се радвам ако мога да помогна и аз на някой на пътя, без значение дали е с БМВ или с лада ... солидарноста е много важно нещо, трябва да си помагаме повече !
Дай Боже все повече хора като това момче с е34-ката 

6per40 написа:Евала на колегата![]()
дано да има повече като него
![]()
п.с. малко нахално, ама няма ли да има в скоро време някоя страхотна история от автора, че в скоро време пак препрочитах негови разкази![]()
Ами той автора последните години не си е изкарвал черната от гаража, караше чопър и колело, а по магистралата летеше с 110 км/ч с М40, та...... няма кой знае какво за разказване

Но когато има нещо интересно ще взема пък да споделя:)
@ Пенчев -

Поздрави,
Ати
14 мнения
• Страница 1 от 1