Договор - правен въпрос ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Договор - правен въпрос ?

Мнение от jordanov » 06 Яну 2010, 9:05

Съжелявам, не знам как точно да формулирам заглавието .. та баба ми са я подвели да подпише договор с един от мобилните оператори ... стара жена знаете как е вързали са я няма да обеснявам за обстоятелствата. Но на нейния екземпляр от договора има само печат(няма име, фамилия, подпис на служителя и град). Та да попитам това нали все пак е двустранно споразомение 2 оригинала и при двете страни, ако се стигне до съд, то нашото не би трябвало да е изрядно и как би се приело. Не съм за 120 лева като цяло, ама пък и не искам да ме мачкат та ... реших тук да попитам, че хора всякакви :) Ако някой е запознат би ли обяснил как стоят нещата ... на техния договор всичко е изрядно, а на нашия има само подпис на баба ми и печат на оператора, при положение, че за да бъде изрядно трябва да има име, фамилия, дата, град и подпис на клиента и име фамилия град и подпис на служителя + печата, който е наличен???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: Договор - правен въпрос ?

Мнение от Е.Димитров » 06 Яну 2010, 14:05

Колега,майка ми така я бяха подвели,и след лют скандал на *88 и желание да говоря с някой от шефовете се свързах съм една дама,обясних и ,опитаха се да ми обяснят отначало че ако покажели договор майка ми да си прехвърли апартамента,аз на свой ред им обясних че тогава майка ми ще дойде с мен ,адвокати и с ОЧИЛАТА си,накрая се разбрахме и договора беше прекъснат,даже телефона който и го бяха дали за договора (2 ри апарат) не си го взеха
Скандал му е майката,щото сме в България и само така се оправят нещата

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 06 Яну 2010, 17:20

Не искам да е по този "български" начин ... като цяло като ми начислят неустойките ще излезе сметка от 120 лева всички месечни такси за 2 години не ме бърка и да ги платя, ама искам да заведат дело и разноските по него ще си платя и да ги обруля в съда ... та затова ми беше интересно точно как стоят нещата с договора юридически. При положение, че техния е подписан, а на моя имам само печат без подпис и име на служител ... това не би ли следвало да е фиктивен договор, при положение че трябва да присъства име, фамилия, подпис на служителя ???

Слави
Аватар

Мнение от © » 06 Яну 2010, 18:04

колега, да ти дам телефон на Комисията за регулиране на съобщенията? :mhihi:
и на моя договор нямаше печат на оператора, но след достатъчно добър скандал с тях прекъснаха договора, а до колкото чувам ще отнесат и глоба

Назад към Извън Темата