Заключвайте...!!! easyJet
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Заключвайте...!!! easyJet
Здравейте.
Нуждая се от голяма помощ ако някой скоро е пътувал или купувал билети от сайта на easyJet.
Туко що си купих билет за април месец, попълних си имена и карта и всичко, и в крайна сметка го купих.
Привидно весел търках ръце, докато една мисъл не ме посече и дет' се вика - направо се посрах!!!
Никъде не ми даде да попълня номер на паспорт?
Тоест резервацията ми се крепи само на двете ми имена, без номер на паспорт?
На мейла, както и в сайта на easyJet където гледам резервациите си, имам един номер, който пише да съм го носел на летището.
Защо по дяволите не ми даде да вкарам никъде номер на паспорт?
Сега какво се случва, имам резервация на две имена с някакъв номер на резервацията и без номер на паспорт?
Това нещо ново ли е?
Или аз сгафих някъде?
Леле, още няколко минути и хващам 9 милиметровия

Нуждая се от голяма помощ ако някой скоро е пътувал или купувал билети от сайта на easyJet.
Туко що си купих билет за април месец, попълних си имена и карта и всичко, и в крайна сметка го купих.
Привидно весел търках ръце, докато една мисъл не ме посече и дет' се вика - направо се посрах!!!
Никъде не ми даде да попълня номер на паспорт?
Тоест резервацията ми се крепи само на двете ми имена, без номер на паспорт?
На мейла, както и в сайта на easyJet където гледам резервациите си, имам един номер, който пише да съм го носел на летището.
Защо по дяволите не ми даде да вкарам никъде номер на паспорт?
Сега какво се случва, имам резервация на две имена с някакъв номер на резервацията и без номер на паспорт?
Това нещо ново ли е?
Или аз сгафих някъде?
Леле, още няколко минути и хващам 9 милиметровия

Последна промяна Spit-Fire на 28 Яну 2010, 15:37, променена общо 1 път
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
Re: Ще се гръмна...!!! easyJet
Споко бе! Аз съм летял с Wizz Air и с Germanwings и никъде не искат номер на паспорти/лични карти и дават само такъв код, като напазаруваш билет. 

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
Дано да е така! Моля повече колеги ако знаят да споделят.
Баща ми също си купи днес билети но за друга дата и твърди, че на него са му искали номер на паспорт?
Баси, ако съм оплекал нещо скачам от терасата на момента
Баща ми също си купи днес билети но за друга дата и твърди, че на него са му искали номер на паспорт?

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Spit-Fire написа:Дано да е така! Моля повече колеги ако знаят да споделят.
Ако си купувал преди,ти требе по имейл да си имаш създаден клиентски акаунт и демек вече автоматично да ти имат всички данни...
Ако случая не е такъв,пробвай да направиш пак резервация ,без да плащаш ест.(все пак е посл.действие) и виж някъде дали този път ще ти поиска нумеро де пасапорте

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Не си оплескал нищо.
Аз съм си носил разпечатка на мейла с тоя потвърждаващ код за всеки случай, но не се е налагало да го ползвам, само като покажеш документа за самоличност ти намират в комп-а резервацията.
Конкретно с EasyJet не съм пътувал но тези с които съм го правил никога не са искали номер на паспорт при покупка на билет или при регистрация на сайта им.

Аз съм си носил разпечатка на мейла с тоя потвърждаващ код за всеки случай, но не се е налагало да го ползвам, само като покажеш документа за самоличност ти намират в комп-а резервацията.

Конкретно с EasyJet не съм пътувал но тези с които съм го правил никога не са искали номер на паспорт при покупка на билет или при регистрация на сайта им.

Последна промяна GRIPEN на 06 Яну 2010, 16:19, променена общо 1 път
Spit-Fire написа:Дано да е така! Моля повече колеги ако знаят да споделят.
баси за един билет да си теглим ножа .....
недей да ти побелява косата заради такива дреболии
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
Колега, ще ми побелее косата ако отида на летището със все багаж и ми кажат , че не става!
Искам да разбера що не ми даде да попълня номер на паспорт.
В койта резервация не пише нищо.
Ей сега видях на татко резервацията и действително има номер на паспорт и все.
П.С. Никога не съм купувал билет и следователно нямат данните ми.
Искам да разбера що не ми даде да попълня номер на паспорт.
В койта резервация не пише нищо.
Ей сега видях на татко резервацията и действително има номер на паспорт и все.
П.С. Никога не съм купувал билет и следователно нямат данните ми.
GRIPEN написа:Не си оплескал нищо.![]()
Потвърждавам... Вече доста билети закупени от Wizz Air и преди от My Air (за Easy Jet нямам спомен), никога не съм попълвал номер на паспорт и никога не е имало проблем....

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
Благодаря ви колеги. Събрах и други мнения и май наистина нещата са така. В крайна сметка ще стане ясно като се замъкна с куфарите там и или ще ме пуснат или не.

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
сега ще ти обесня...
билетите и на нискотарифните и на редовните авиокомпании вече са електронни... което ще рече че има една световна база данни където се въвеждат тези билети... всичките са поименни и всеки билет си има свой уникален номер...
тва ще рече че като отидеш на летище дори и да нямаш разпечатката или номера на електронния билет... само като си покажеш личната карта те ще ти въведят имената в системата и ще ти видят билета ти... от там вече те ще имат пълното инфо за кога за къде и с коя авиокомпания летиш...
а пък и вече сме в ЕС... паспорти не ни трябват
билетите и на нискотарифните и на редовните авиокомпании вече са електронни... което ще рече че има една световна база данни където се въвеждат тези билети... всичките са поименни и всеки билет си има свой уникален номер...
тва ще рече че като отидеш на летище дори и да нямаш разпечатката или номера на електронния билет... само като си покажеш личната карта те ще ти въведят имената в системата и ще ти видят билета ти... от там вече те ще имат пълното инфо за кога за къде и с коя авиокомпания летиш...
а пък и вече сме в ЕС... паспорти не ни трябват

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
Благодаря ти. Доверявам се на твойто мнение, щото ако си спомням добре се занимаваш с такива неща.
Ами да сме живи и здрави, и да ме пуснат на изхода и да не друса много самолета

- R_Lakov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Мечтата карах. Сега е ред на ГТ
- Мечтае да кара: F10
На мен ми искаха номер на документ. Сега погледнах саита им и явно са го променили и вече е достатъчно само името.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
прекрасно,ще живееш 

- devil_vas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330Cd и понякога RS6 1000hp
прибрах се преди месец от УК по същия начин, даже на бях аз купувал билета ми един пич от неговото име купи за 4 човека. хич не се притеснявай само по имена става.
даже имахме случай миналата година, когато беше объркано името с една буква на един приятел и пак нямаше проблем
тъпите WizzAir много цакат с багажа. как е с Ийзитата, колко ти дават да ползваш багаж като килограми?
даже имахме случай миналата година, когато беше объркано името с една буква на един приятел и пак нямаше проблем
тъпите WizzAir много цакат с багажа. как е с Ийзитата, колко ти дават да ползваш багаж като килограми?
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Spit-Fire написа:Благодаря ти. Доверявам се на твойто мнение, щото ако си спомням добре се занимаваш с такива неща.
ами тази седмица съм продал около 10 самолетни билета предимно на България Еър... в нито един от тях не съм вавел данни различни от титла т.е. Мистър или Мисис... малко име и фамилия... разликата с изиджет е че при изиджет се въвеждат и данни на кредитната карта понеже там неможе да се разплащаш по банкова сметка

27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2