Заключвайте...!!! easyJet

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT

Заключвайте...!!! easyJet

Мнение от Spit-Fire » 06 Яну 2010, 16:07

Здравейте.
Нуждая се от голяма помощ ако някой скоро е пътувал или купувал билети от сайта на easyJet.
Туко що си купих билет за април месец, попълних си имена и карта и всичко, и в крайна сметка го купих.
Привидно весел търках ръце, докато една мисъл не ме посече и дет' се вика - направо се посрах!!!

Никъде не ми даде да попълня номер на паспорт?
Тоест резервацията ми се крепи само на двете ми имена, без номер на паспорт?
На мейла, както и в сайта на easyJet където гледам резервациите си, имам един номер, който пише да съм го носел на летището.
Защо по дяволите не ми даде да вкарам никъде номер на паспорт?
Сега какво се случва, имам резервация на две имена с някакъв номер на резервацията и без номер на паспорт?
Това нещо ново ли е?
Или аз сгафих някъде?
Леле, още няколко минути и хващам 9 милиметровия :bang: :bang: :bang: :banghead: :banghead: :banghead:
Последна промяна Spit-Fire на 28 Яну 2010, 15:37, променена общо 1 път
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Ще се гръмна...!!! easyJet

Мнение от GRIPEN » 06 Яну 2010, 16:12

Споко бе! Аз съм летял с Wizz Air и с Germanwings и никъде не искат номер на паспорти/лични карти и дават само такъв код, като напазаруваш билет. ;)

Scrapyard user
Аватар

Мнение от Spit-Fire » 06 Яну 2010, 16:14

Дано да е така! Моля повече колеги ако знаят да споделят.
Баща ми също си купи днес билети но за друга дата и твърди, че на него са му искали номер на паспорт?
Баси, ако съм оплекал нещо скачам от терасата на момента :banghead:
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 06 Яну 2010, 16:17

Spit-Fire написа:Дано да е така! Моля повече колеги ако знаят да споделят.
Баща ми също си купи днес билети но за друга дата и твърди, че на него са му искали номер на паспорт?

Ако си купувал преди,ти требе по имейл да си имаш създаден клиентски акаунт и демек вече автоматично да ти имат всички данни...
Ако случая не е такъв,пробвай да направиш пак резервация ,без да плащаш ест.(все пак е посл.действие) и виж някъде дали този път ще ти поиска нумеро де пасапорте :)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GRIPEN » 06 Яну 2010, 16:17

Не си оплескал нищо. ;)
Аз съм си носил разпечатка на мейла с тоя потвърждаващ код за всеки случай, но не се е налагало да го ползвам, само като покажеш документа за самоличност ти намират в комп-а резервацията. ;)

Конкретно с EasyJet не съм пътувал но тези с които съм го правил никога не са искали номер на паспорт при покупка на билет или при регистрация на сайта им. :)
Последна промяна GRIPEN на 06 Яну 2010, 16:19, променена общо 1 път

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 06 Яну 2010, 16:19

Spit-Fire написа:Дано да е така! Моля повече колеги ако знаят да споделят.

баси за един билет да си теглим ножа .....
недей да ти побелява косата заради такива дреболии
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

Scrapyard user
Аватар

Мнение от Spit-Fire » 06 Яну 2010, 16:29

Колега, ще ми побелее косата ако отида на летището със все багаж и ми кажат , че не става!
Искам да разбера що не ми даде да попълня номер на паспорт.
В койта резервация не пише нищо.
Ей сега видях на татко резервацията и действително има номер на паспорт и все.

П.С. Никога не съм купувал билет и следователно нямат данните ми.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше: E46 320d

Мнение от gold_1 » 06 Яну 2010, 16:46

GRIPEN написа:Не си оплескал нищо. ;)
Аз съм си носил разпечатка на мейла с тоя потвърждаващ код за всеки случай, но не се е налагало да го ползвам, само като покажеш документа за самоличност ти намират в комп-а резервацията. ;)

Конкретно с EasyJet не съм пътувал но тези с които съм го правил никога не са искали номер на паспорт при покупка на билет или при регистрация на сайта им. :)

Потвърждавам... Вече доста билети закупени от Wizz Air и преди от My Air (за Easy Jet нямам спомен), никога не съм попълвал номер на паспорт и никога не е имало проблем.... ;)
Изображение

Scrapyard user
Аватар

Мнение от Spit-Fire » 06 Яну 2010, 16:52

Благодаря ви колеги. Събрах и други мнения и май наистина нещата са така. В крайна сметка ще стане ясно като се замъкна с куфарите там и или ще ме пуснат или не. :paranoid: :banghead:

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 06 Яну 2010, 16:55

сега ще ти обесня...
билетите и на нискотарифните и на редовните авиокомпании вече са електронни... което ще рече че има една световна база данни където се въвеждат тези билети... всичките са поименни и всеки билет си има свой уникален номер...
тва ще рече че като отидеш на летище дори и да нямаш разпечатката или номера на електронния билет... само като си покажеш личната карта те ще ти въведят имената в системата и ще ти видят билета ти... от там вече те ще имат пълното инфо за кога за къде и с коя авиокомпания летиш...
а пък и вече сме в ЕС... паспорти не ни трябват :ok:

Scrapyard user
Аватар

Мнение от Spit-Fire » 06 Яну 2010, 16:57

Благодаря ти. Доверявам се на твойто мнение, щото ако си спомням добре се занимаваш с такива неща.
Ами да сме живи и здрави, и да ме пуснат на изхода и да не друса много самолета :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Мечтата карах. Сега е ред на ГТ
Мечтае да кара: F10

Мнение от R_Lakov » 06 Яну 2010, 17:04

На мен ми искаха номер на документ. Сега погледнах саита им и явно са го променили и вече е достатъчно само името.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 06 Яну 2010, 17:07

прекрасно,ще живееш :clap:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 330Cd и понякога RS6 1000hp

Мнение от devil_vas » 06 Яну 2010, 17:07

прибрах се преди месец от УК по същия начин, даже на бях аз купувал билета ми един пич от неговото име купи за 4 човека. хич не се притеснявай само по имена става.

даже имахме случай миналата година, когато беше объркано името с една буква на един приятел и пак нямаше проблем

тъпите WizzAir много цакат с багажа. как е с Ийзитата, колко ти дават да ползваш багаж като килограми?

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 06 Яну 2010, 17:07

Spit-Fire написа:Благодаря ти. Доверявам се на твойто мнение, щото ако си спомням добре се занимаваш с такива неща.
Ами да сме живи и здрави, и да ме пуснат на изхода и да не друса много самолета :mhihi:

ами тази седмица съм продал около 10 самолетни билета предимно на България Еър... в нито един от тях не съм вавел данни различни от титла т.е. Мистър или Мисис... малко име и фамилия... разликата с изиджет е че при изиджет се въвеждат и данни на кредитната карта понеже там неможе да се разплащаш по банкова сметка :winky:

Следваща

Назад към Извън Темата