Дайте съвет за GPS
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Дайте съвет за GPS
Предложете нещо което ще се ползва и в България, и в Европа , но най-вече в Гърция , по-специално Атина.И ако може да се вместим до 400 лв още по-добре 

- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
Re: Дайте съвет за GPS
колега аз ти препоръчвам- GARMIN nüvi® 255 BG малко,компактно става за автомобил,велосипед,пеша също. влез във сайта на гармин колега и разгледай предлаганите модели,ако избереш гармин няма да съжеляваш 

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
spens_82 написа:колега аз ти препоръчвам- GARMIN nüvi® 255 BG малко,компактно става за автомобил,велосипед,пеша също. влез във сайта на гармин колега и разгледай предлаганите модели,ако избереш гармин няма да съжеляваш

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- djoni82
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 2.5I / е36 2.0I / е34 2.5IA
Колежке имам един точтно като за теб
на скайп ще ти обесня подробно

на скайп ще ти обесня подробно

В РАЯ има повече удобства,но в АДА компанията е по Готина!!!!
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
От седмица имам нещо много подобно на това. Намериха ми го за 180лв. Засега не смея да го препоръчвам, защото не съм натрупал някакви впечатления, споменавам го, защото смятам, че в съотношението цена/качество няма кой да бие безмарковите китайски стоки. Моето устройство дойде с качени гармин (България 5.01 + Европа 2010)и роут66, но дори и да идва без никакъв софт, не е проблем човек да си го качи сам.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Вземай някакъв Гармин и си свиркай. Много специалисти предлагат и кракнати карти, макар че аз все още съм в периода на промоционално обновяване. Моят Гармин го взех пролетта под 400 лева с европейска и българска карта. Мисля че беше Гармин 255, но не съм сигурен а ме мързи да слизам до колата. В Европа единствено ми е правил проблем преди Венеция, защото има нова магистрала. В България ме е вкарвал в забранени улици, в несъществуващи улици и не показва точно ограниченията на скоростта, но това се случва много рядко. Определено тази навигация ме омързеливи доста. Търсиш си бензиностанция-хоп и ти показва всички бензиностанции наоколо. Така става и с хотелите и забележителностите, но в по-големите градове. Вече като гледам излезе и новата версия на българската карта, където има повече населени места, но не съм я качил още.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
k_remi написа:Предложете нещо което ще се ползва и в България, и в Европа , но най-вече в Гърция , по-специално Атина.И ако може да се вместим до 400 лв още по-добре
Nokia 5800

- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
Китайските навигации колкото и да звучи глупаво са доста добри, особено за парите си. Аз съм поръчвал от dealextremе както и мои приятели и сме адски доволни. Работи по добре от гармина на мои колега + че уиндоуса се отключва и може да си правиш каквото искаш + да инсталираш каквато навигация ти е кеф.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
///peter написа:k_remi написа:Предложете нещо което ще се ползва и в България, и в Европа , но най-вече в Гърция , по-специално Атина.И ако може да се вместим до 400 лв още по-добре
Nokia 5800

///peter написа:k_remi написа:Предложете нещо което ще се ползва и в България, и в Европа , но най-вече в Гърция , по-специално Атина.И ако може да се вместим до 400 лв още по-добре
Nokia 5800
оня ден слагах Гармин с карти на България и Европа на Nokia 5800 XM
в София работи коректно, но на някои малки улички се оплита
общо взето вместо теб все още не може да шофира : )
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Хаос написа:///peter написа:k_remi написа:Предложете нещо което ще се ползва и в България, и в Европа , но най-вече в Гърция , по-специално Атина.И ако може да се вместим до 400 лв още по-добре
Nokia 5800
оня ден слагах Гармин с карти на България и Европа на Nokia 5800 XM
в София работи коректно, но на някои малки улички се оплита
общо взето вместо теб все още не може да шофира : )
Зависи с коя карта си, аз теглих някаква по препоръки в ipmart и съм много доволен, изключая малко гадния "превод" на имената от кирилица на латиница. А колежката си знае защо и казах 5800

епа и аз от там ги взех наготово файловете
ама от сточна гара посока мелницата на десния завой ми каза да направя U-turn и да търся къде да направя ляв завой...
ама от сточна гара посока мелницата на десния завой ми каза да направя U-turn и да търся къде да направя ляв завой...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Хаос написа:епа и аз от там ги взех наготово файловете
Това е от рутиращата карта колега, не от самата навигация
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Не се занимавайте с глупости... iGO 8 е истината.... читав вариант е Prestigio 3100 или 4100 (с по-голям екран). Тая навигация няма равна...
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Garmin си вземи, колега
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2