Пияна шофьорка блъсна депутат в Перник
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Пияна шофьорка блъсна депутат в Перник
Пияна шофьорка блъсна депутата от ГЕРБ Ирена Соколова в Перник
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/01/ ... erb_irena/
Пияна шофьорка е блъснала народния представител от ГЕРБ Ирена Соколова снощи в Перник, съобщи агенция "Фокус", като цитира регионалния говорител на МВР Венцислав Алексов. Няма опасност за живота на Соколова. Инцидентът е станал около 18.30 ч. вчера на улица "Юри Гагарин", пред блок № 8. Ирена Соколова е пресичала пътното платно на пешеходна пътека заедно с дъщеря си. В същото време през кръстовището е преминал с висока скорост лек автомобил "Ситроен", който я е ударил със страничното огледало, в резултат на което тя паднала на земята. Водачът на ситроена не е спрял и е напуснал местопроизшествието. Детето не е засегнато, тъй като е успяло да изтича и да премине от другата страна на пътя. Соколова е прегледана в болница, но не са установени сериозни наранявания.
След подадения сигнал в полицията е издирен избягалият водач. За по-малко от 20 минути служителите от Второ РУ на МВР са открили колата и шофьора пред блок 31 на улица "Юри Гагарин". Това е 40-годишната Елза С. от Перник. Тестът за алкохол, на който е била подложена, е отчел 1.47 промила. Взета й е кръвна проба и е настанена в ареста на полицията за 24 часа. По случая е започнало досъдебно производство.
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/01/ ... erb_irena/
Пияна шофьорка е блъснала народния представител от ГЕРБ Ирена Соколова снощи в Перник, съобщи агенция "Фокус", като цитира регионалния говорител на МВР Венцислав Алексов. Няма опасност за живота на Соколова. Инцидентът е станал около 18.30 ч. вчера на улица "Юри Гагарин", пред блок № 8. Ирена Соколова е пресичала пътното платно на пешеходна пътека заедно с дъщеря си. В същото време през кръстовището е преминал с висока скорост лек автомобил "Ситроен", който я е ударил със страничното огледало, в резултат на което тя паднала на земята. Водачът на ситроена не е спрял и е напуснал местопроизшествието. Детето не е засегнато, тъй като е успяло да изтича и да премине от другата страна на пътя. Соколова е прегледана в болница, но не са установени сериозни наранявания.
След подадения сигнал в полицията е издирен избягалият водач. За по-малко от 20 минути служителите от Второ РУ на МВР са открили колата и шофьора пред блок 31 на улица "Юри Гагарин". Това е 40-годишната Елза С. от Перник. Тестът за алкохол, на който е била подложена, е отчел 1.47 промила. Взета й е кръвна проба и е настанена в ареста на полицията за 24 часа. По случая е започнало досъдебно производство.
Re: Пияна шофьорка блъсна депутат в Перник
Смекчаващи вината обстоятелства - била е без ГоУф и с под 2 промила!
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Тия в Перник-недей си игра

Сега очаквам съпартийците на пострадалата да заклеймят инцидента като терористичен акт и вероломно посегателство над държавността в България

Сега очаквам съпартийците на пострадалата да заклеймят инцидента като терористичен акт и вероломно посегателство над държавността в България

Никой не мое ма връне на селу!
В Перника ако си с Гоуф всичко ти е простено.(ама тая щом е с ситроенче трябва да бъде осъдена)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ей ся шофьорката ше я скъсат,пандиз,глоба в размер на големината на серииният номер на некой касетовон дето се мъдри изозадзе и разтрел на стадиона в перник
А на оня булкук дето отрепа стареца-ничево
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
ХвалЪ на такЪви смелчаци! Колко от нас смеят да блъснат депутат а? 

Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Joro_Paveto написа:ХвалЪ на такЪви смелчаци! Колко от нас смеят да блъснат депутат а?
Щото не знаем кои са депутати

Е.Димитров написа:Ей ся шофьорката ше я скъсат,пандиз,глоба в размер на големината на серииният номер на некой касетовон дето се мъдри изозадзе и разтрел на стадиона в перник
Нека да я скъсат.
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
.. който я е ударил със страничното огледало
,това голям удар ще да е било

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
павката написа:.. който я е ударил със страничното огледало
,това голям удар ще да е било
Епа задника ако и е 2 декара...

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
...сериозно ли сте такива хейтъри бе колеги... тъпа пияна крава блъска жена която пресича с детенцето си... бяга от местопрестъплението а вие и поддръжавате само защото е блъснала депутат... а ако не я беше блъснала само с огледалото а с фара примерно... кво щеше да стане? а ако беше блъснала детенцето ? 1.47 промила алкохол а вие я изкарахте герой!
ЕВАЛА ВИ

ЕВАЛА ВИ

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Ogi написа:...сериозно ли сте такива хейтъри бе колеги... тъпа пияна крава блъска жена която пресича с детенцето си... бяга от местопрестъплението а вие и поддръжавате само защото е блъснала депутат... а ако не я беше блъснала само с огледалото а с фара примерно... кво щеше да стане? а ако беше блъснала детенцето ? 1.47 промила алкохол а вие я изкарахте герой!
ЕВАЛА ВИ![]()
![]()
![]()
Щото много мразя депутати,те за тва,а иначе такива катастрофи стават през 2-3 часа и ако не бутнат некой известен-никой нищо не научава,пък за мерки-абсурд,а тая са я фанали за 2 часа,те за това ме е яд
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Много тежък инцидент, изправи ми се косата, докато чета-челен удар с огледало
Само на мен ли ми се струва, че всенародната любов към управляващите ескалира и търси поле за изява 
Това с детенцето някак не си го представям-то притичва до отрещният тротоар, виждайки опасността, майка му седи на пътя

Това с детенцето някак не си го представям-то притичва до отрещният тротоар, виждайки опасността, майка му седи на пътя

Никой не мое ма връне на селу!
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Е.Димитров написа:Ogi написа:...сериозно ли сте такива хейтъри бе колеги... тъпа пияна крава блъска жена която пресича с детенцето си... бяга от местопрестъплението а вие и поддръжавате само защото е блъснала депутат... а ако не я беше блъснала само с огледалото а с фара примерно... кво щеше да стане? а ако беше блъснала детенцето ? 1.47 промила алкохол а вие я изкарахте герой!
ЕВАЛА ВИ![]()
![]()
![]()
Щото много мразя депутати,те за тва,а иначе такива катастрофи стават през 2-3 часа и ако не бутнат некой известен-никой нищо не научава,пък за мерки-абсурд,а тая са я фанали за 2 часа,те за това ме е яд
продължаваш да ме очароваш...
яд те е че пияна блъска жена на пешеходна пътека и след това я хващат???
представете си това да се случи на вас или на ваш близък... ще има едни дълги постинги в които ще осъждате всички пияни и всички правоимащи жени... не ми се мисли просто... като сетя как ревете като 13 годишни когато някой голфаджия ви е засекъл... или някой мерцедес ви е изпреварил на магистралата...
нямам думи просто...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Ogi написа:Е.Димитров написа:Ogi написа:...сериозно ли сте такива хейтъри бе колеги... тъпа пияна крава блъска жена която пресича с детенцето си... бяга от местопрестъплението а вие и поддръжавате само защото е блъснала депутат... а ако не я беше блъснала само с огледалото а с фара примерно... кво щеше да стане? а ако беше блъснала детенцето ? 1.47 промила алкохол а вие я изкарахте герой!
ЕВАЛА ВИ![]()
![]()
![]()
продължаваш да ме очароваш...
яд те е че пияна блъска жена на пешеходна пътека и след това я хващат???
представете си това да се случи на вас или на ваш близък... ще има едни дълги постинги в които ще осъждате всички пияни и всички правоимащи жени... не ми се мисли просто... като сетя как ревете като 13 годишни когато някой голфаджия ви е засекъл... или някой мерцедес ви е изпреварил на магистралата...
нямам думи просто...
Май не четеш правилно,ама аз понеже съм пич ще поясня
Яд ме е че заради деПУТатката ,провинилата се шофьорка веднага е намерена и направо цялата милиция се е вдигнала,а за обикновенните хора,че стават през 2-3 часа подобни инциденти-никой нищо не прави,моля те,зачети се пак в по-горното,не знам защо се налага да си пиша мнението 2 пъти да обяснявам на голем човек
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2