еее никой не каза за откриването на БМВ центъра
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
еее никой не каза за откриването на БМВ центъра
Ще трябва май аз да кажа-не съм много по историите ама....
Отидох в събота към 12:00 и нямаше много хора точно преди входа на сграда бяха подредени отпред BMW 325 кабрио(не съм сигурен дали беше 325 или 320)до него чинно стоеше z4 2.2i и до тях немога да се сетя май 6тицата кабрио(или едно мини).Яд ме е че не си взех апарата.След тези 3 разкошни красавици влизам в центъра и какви да видя новата 745lcd.имам приятелка която работи в камор и ме качи в 7мицата неуписуемо беше вътре!!!!Излизам от седмицата и точно с/у мене М5 моля да влезне и в нея че знае ли човек кога пак ще ми се отдаде такава възможност и влезнах и в нея-НЕ ИСКАХ ДА ИЗЛИЗАМ,но имаше СОТ-аджии и щяха да ме изкарат насила
Точно зад М5 беше 630i нечовешка кола с червен кожен салон и червени кори и цялата кола в цвят бордо.А зад 6тицата беше едно мини С кабрио и женките много му се кефеха.От другата страна на залата бяха 530д 320д 120д и х3 пак някакво дизелче.уникално нещо!!!всичките бяха отворени за да се влиза,но нямах сили да се кача в другите коли.Исках да пробвам тест-драйв на някой колички,но ми казаха че трябвало да си купя бмв и да си я тествам!
После от задната страна на центъра беше нашия любимец БАТЕ-ЕНЧО имаше и колички с дистанционно у-ние които малките гаменчета им еб***ха майката.Общо взето седях към 30мин отзад и си тръгнах и нямах думи после.....
Отидох в събота към 12:00 и нямаше много хора точно преди входа на сграда бяха подредени отпред BMW 325 кабрио(не съм сигурен дали беше 325 или 320)до него чинно стоеше z4 2.2i и до тях немога да се сетя май 6тицата кабрио(или едно мини).Яд ме е че не си взех апарата.След тези 3 разкошни красавици влизам в центъра и какви да видя новата 745lcd.имам приятелка която работи в камор и ме качи в 7мицата неуписуемо беше вътре!!!!Излизам от седмицата и точно с/у мене М5 моля да влезне и в нея че знае ли човек кога пак ще ми се отдаде такава възможност и влезнах и в нея-НЕ ИСКАХ ДА ИЗЛИЗАМ,но имаше СОТ-аджии и щяха да ме изкарат насила

После от задната страна на центъра беше нашия любимец БАТЕ-ЕНЧО имаше и колички с дистанционно у-ние които малките гаменчета им еб***ха майката.Общо взето седях към 30мин отзад и си тръгнах и нямах думи после.....

!!!BLUE POWER !!! BMW POWER !!!
======================
======================
,но ми казаха че трябвало да си купя бмв и да си я тествам! Embarassed Confused
Ти що не им обесни, че първо се прави тест драив после се купува а не обратното ??
Последна промяна GaD на 18 Апр 2005, 9:14, променена общо 1 път
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Аз за тва писах в основния форум даже предлагах и масово нашествие от клуба белким дадат да тестваме по нещо ама като че ли нямаше много желаещи 

- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Какви желаещи да има?
После няма да може да ни изкарат от колите.
То затова само на нов опел дават тест драйв.
После няма да може да ни изкарат от колите.
То затова само на нов опел дават тест драйв.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
6 мнения
• Страница 1 от 1