Относно темата на кои клуб са по хубави лепенките
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Относно темата на кои клуб са по хубави лепенките
Ас см член и на двата клуба искам да кажа че в клуб vw никога не е плюто по други клубове ако е имало такова нещо то е истрито на момента и ас като един от водещите фигури там мога да заява че се отнасяме с уважение кам вашия саид форум и клуб все пак сте легитимни
А това коя кола е по и коя по нека да го оставим на хората каращи колите всеки има право да избере кво да кара...
Ас изказвам мнение но не накарнявам ничия идея и желание за членство и симпатии.
Всички живеем таз даржава и се срещаме по сфетофарите нека да бадем по толерантни един кам друг По добре да сме единни и да пазим децата по патищата от колкото да се спори кои саит кав е
Да не забравяме че един ден може да се саберем в името на някаква кауза и дали ще е приятно да се гледаме един друг озлубени и мразещи се
Мир на всички и не се палете кои кво е казал
Име една поговорка абе лаф е
Нека кажат че сестрати е к......а па ти варви после казваи че нямаш сестра.
А това коя кола е по и коя по нека да го оставим на хората каращи колите всеки има право да избере кво да кара...
Ас изказвам мнение но не накарнявам ничия идея и желание за членство и симпатии.
Всички живеем таз даржава и се срещаме по сфетофарите нека да бадем по толерантни един кам друг По добре да сме единни и да пазим децата по патищата от колкото да се спори кои саит кав е
Да не забравяме че един ден може да се саберем в името на някаква кауза и дали ще е приятно да се гледаме един друг озлубени и мразещи се
Мир на всички и не се палете кои кво е казал
Име една поговорка абе лаф е
Нека кажат че сестрати е к......а па ти варви после казваи че нямаш сестра.
- ///Milen_bmw
- Drinker
-
- Кара: E36 Touring 328i
- Мечтае да кара: нормално
Да бе, ми днеска видях някакъв червен ГОЛФ целия с лепенки и на задното стъкло една голяма лепенка изобразяваща човече което пикае въпху емблемата на БМВ.
Ми естествено ядосах се, върнах втора и му показах кои кого.
Трета не ми се наложи да включвам.
Ми естествено ядосах се, върнах втора и му показах кои кого.

- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
///Milen_bmw написа:Да бе, ми днеска видях някакъв червен ГОЛФ целия с лепенки и на задното стъкло една голяма лепенка изобразяваща човече което пикае въпху емблемата на БМВ.
Ми естествено ядосах се, върнах втора и му показах кои кого.![]()
![]()
следващия път му счупи джама с лепенката и му препикай "риъл" сички емблеми по бързия голф

П.С. маврената също имаше някъф гиф в сайта си дето пикае емблема на хонда... така че може би сме си го заслужили....

- bimbolet
- младши ентусиаст
-
- Кара: Старо BMW
- Мечтае да кара: Ново BMW
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
въобще не разбирам смисъла на тази безумна тема
някой, нещо, някъде казал ли, направил ли, плюл ли, храчил ли,
БМВ Клуб България е в добри отношения с всички други автомобилни клубове, на времето имаше конфликт с ауди клуба, но беше изчистен до степен да се събираме да играем мач заедно и да пием бири, така че не виждам смисъла от здобрителни теми, при несъществуващ конфликт;)

някой, нещо, някъде казал ли, направил ли, плюл ли, храчил ли,

БМВ Клуб България е в добри отношения с всички други автомобилни клубове, на времето имаше конфликт с ауди клуба, но беше изчистен до степен да се събираме да играем мач заедно и да пием бири, така че не виждам смисъла от здобрителни теми, при несъществуващ конфликт;)

7 мнения
• Страница 1 от 1