Камери в Стара Загора
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Камери в Стара Загора
Искам да попитам, някой знаели къде има камери(който снимат за скорост) в гр.Стара Загора.
http://www.roadwork.eu Българската пътна мрежа - Специализиран портал за шофьори, готови да си помагат при аварийни ситуации на пътя.
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
Re: Камери в Стара Загора
Все още не работи нито една-така,че карай смело,но внимамай с 50тината гърбици

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Да не караш кой знае колко смело, че има мобилни камери по полицейски Астри без обозначителни знаци по тях. Досега бяха само бели, но скоро се появи и една на моста към промишления квартал - червена. Така че си спазвай правилата, да не ти дойде честитка от КАТ
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
след излизане от зарата към магистралата до автокъща Перфекта-вдясно има една колонна,там си намалявай
или ако слизаш от магистралата до околовръстното на зарата си карай по ограничение
или ако слизаш от магистралата до околовръстното на зарата си карай по ограничение
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Stiks
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 М50Б25
- Мечтае да кара: икономично
да, а нашите тъпи оправници натряскали ограниченията сигурно без да гледат къде слагат ... е да караш там с 40 - подигравка ...павката написа:след излизане от зарата към магистралата до автокъща Перфекта-вдясно има една колонна,там си намалявай
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
и аз искам да питам тая след магистралата на входа в ляво дали бачка, миналия месец минах с около 100 от там, досега нямам нищо?

- ///milko way
- ентусиаст
-
Stanchev написа:и аз искам да питам тая след магистралата на входа в ляво дали бачка, миналия месец минах с около 100 от там, досега нямам нищо?
НЕ бачка-вътре е празна кутия (100%)

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
dinkomg написа:Да не караш кой знае колко смело, че има мобилни камери по полицейски Астри без обозначителни знаци по тях. Досега бяха само бели, но скоро се появи и една на моста към промишления квартал - червена. Така че си спазвай правилата, да не ти дойде честитка от КАТ
къде точно седи тая

the project is ready....

- ///milko way
- ентусиаст
-
червената всяка сутрин до към 10ч седи точно след моста--качва се на бордюра,който разделя локалното от главния път за К.Ганчево
п.с моя антирадар е Кобра и винаги я засича още като се качвам на моста
-което е добре де 
п.с моя антирадар е Кобра и винаги я засича още като се качвам на моста

- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Stanchev написа:и аз искам да питам тая след магистралата на входа в ляво дали бачка, миналия месец минах с около 100 от там, досега нямам нищо?
В нашата фирма дойде снимка от 7-ми месец миналата година,тъй че не се упокоявай много!
P.S. Не че желая да получиш,просто казвам че явно не идват на момента!
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

Тия Астри с мобилните камери ги засичам навсякъде.
1. След надлеза на "Патриарх Евтимий" в посока Търговията.
2. По пътя към кръговото на магистралата след изхода на Стара Загора. Стоят в една отбивка. Най-често снимат движещете се от колелото към града.
3. След Метро. Вчера бяха на отбивката за Колена и снимаха влизащите в града.
4. На разклона за ДЗУ-то в посока към MALL-а. Там след изкачването нема и как да ги видиш. Идват ДЮШЕШ
И аз чакам фотосесията скоро
1. След надлеза на "Патриарх Евтимий" в посока Търговията.
2. По пътя към кръговото на магистралата след изхода на Стара Загора. Стоят в една отбивка. Най-често снимат движещете се от колелото към града.
3. След Метро. Вчера бяха на отбивката за Колена и снимаха влизащите в града.
4. На разклона за ДЗУ-то в посока към MALL-а. Там след изкачването нема и как да ги видиш. Идват ДЮШЕШ

И аз чакам фотосесията скоро

НЕ бачка-вътре е празна кутия (100%)
Беше куха преди 4-5 месеца,вече не е

По-добре най-бавното BMW,отколкото най-бързият Golf
gregorian написа:НЕ бачка-вътре е празна кутия (100%)
Беше куха преди 4-5 месеца,вече не е
И аз мисля така

http://www.roadwork.eu Българската пътна мрежа - Специализиран портал за шофьори, готови да си помагат при аварийни ситуации на пътя.
- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Dido_stz написа:dinkomg написа:Да не караш кой знае колко смело, че има мобилни камери по полицейски Астри без обозначителни знаци по тях. Досега бяха само бели, но скоро се появи и една на моста към промишления квартал - червена. Така че си спазвай правилата, да не ти дойде честитка от КАТ
къде точно седи тая
Доскоро я качваха на тротоара и си снимаше на воля, но явно не им хареса че се вижда отдалеч и сега я разполагат след моста посока промишлена зона. Тъкмо си засилиш в лявата лента на слизане от моста и хоп - щрак...
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2