ПАЗАРУВАЛИ ЛИ СТЕ ОНЛАИН ?
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
ПАЗАРУВАЛИ ЛИ СТЕ ОНЛАИН ?
Интересно ми е дали сте пазарували онлаин досега,и дали са ви излъгали,защото много често чета из форумите за подобни неща.Интересно ми е дали има коректност в тази свера в България.Тука бях чел за некаф пич,дето пратил запалка ....вместо не знам си кво там
Без опция да може да се провери,и за още доста такива индивиди.Интересно ми е вие какво мислите и дали сте останали доволни от вашето онлаин пазаруване.
Сега да ви каже и батко...Аз моя к800 си го взех от http://www.aukro.bg преди около месец и нещо(70 лева)Човека който ми го продаде,си беше направил регистрацията за да го продаде,съответно НЯМАШЕ реитинг.Телефона беше с лош външен вид,но за сметка на това софтуерно и хардуерно не беше мръднал.пък и + това слушалките и кожената каишка НЕ бяха извадени от наилончетата и беше с карта 1 гигабаит,при положение че останалите оферти бяха за по 100+ лева и повечето вървяха само с зарядно !!!!!!!!!!!!!!! Всичко е въпрос на късмет

Сега да ви каже и батко...Аз моя к800 си го взех от http://www.aukro.bg преди около месец и нещо(70 лева)Човека който ми го продаде,си беше направил регистрацията за да го продаде,съответно НЯМАШЕ реитинг.Телефона беше с лош външен вид,но за сметка на това софтуерно и хардуерно не беше мръднал.пък и + това слушалките и кожената каишка НЕ бяха извадени от наилончетата и беше с карта 1 гигабаит,при положение че останалите оферти бяха за по 100+ лева и повечето вървяха само с зарядно !!!!!!!!!!!!!!! Всичко е въпрос на късмет
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Re: ПАЗАРУВАЛИ ЛИ СТЕ ОНЛАИН ?
Зависи какво пазаруваш и от къде го пазаруваш , оставал съм доволен също така и косури съм намирал 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
В БГ не,само в Дания,един път бельо
-доволен... - и един път Нокия 6500 слайд-безкрайно недоволен..-отначалото забиваше,увсисваше и не знам кфо още,ама като се свържеш с обслужване на клиенти почват размотаване,ай пращай наобратно,пък го чакай пак после...абе 2ри път телефон по нета-не...
Друго не съм пазарил по нета,засега поне..

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Само от чужбина.Единствено 2-3 издънки на над 80 неща.Да са живи и здрави от Paypal.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Едно е да пазаруваш онлайн от магазини, друго е от човек през форум или обява!
До момента всички онлайн магазини, които съм ползвал са били точни, с навременна доставка и без дефекти в стоките, а и предимно български!
До момента всички онлайн магазини, които съм ползвал са били точни, с навременна доставка и без дефекти в стоките, а и предимно български!

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Лично аз не съм пазарил онлайн (не броя това да поръчам някой да ми купи нещо и да ми го прати) , но като гледам хората покрай мен май пазаренето от чужбина е по-сигурно, отколкото да купуваш така от БГ. Тези които си пазарят от чужбина (основно ЕС) почти не са се оплаквали, докато пазарящите от БГ редовно псуват... Не знам защо, може би народа тук не е дорасъл за онлайн търговия
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
Разликата е голяма от Бг и чужбина според мен.В Бг,сама да дооточня небеше от онлайн магазин а от форума:е дойде ми радиатор по пробит от моя,но нямаше и смисъл да правя нещо по въпроса
Докато от около 250 артикула,да неказвам повече от чужбина един единствен път имах проблем с забавена 3 месеца пратка и все пак дойде.Така,че вече си имам едно на ум. 

аз съм пазарувал от саита на технополис
Поръчах след 2 дена дойдоха до нас с фактурата платих и всичко беше ток
Преди това се обадиха да се уточним по тел за точен час и така.Аз исках плащане на място но може и онлайн
Аз лично съм доволен 

meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер![]()
поздрави

Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Пазарувал съм неведнъж и от български, и от чужди онлайн магазини и то какво ли не - проблеми не съм имал, веднъж само някаква флашка бях поръчал и не си спазиха срока на доставка, но поне се обадиха да се извинят и да кажат, че на другия ден ще ми я доставят, което не беше фатално....
Така че аз съм твърдо
пазаруването онлайн
Така че аз съм твърдо

F**k them all!
Reportera написа:аз съм пазарувал от саита на технополисПоръчах след 2 дена дойдоха до нас с фактурата платих и всичко беше ток
Преди това се обадиха да се уточним по тел за точен час и така.Аз исках плащане на място но може и онлайн
Аз лично съм доволен
Аз повече от тези смешници НЕ. Поръчах си хладилник и пералня онлайн (има 5% отстъпка) при което 2 дена нищо не се случи. На 3-я получавам майл че нямали единия артикул на склад и щял да ми се обади някой си...... и ми обадина на п*ткинден
Поръчвала съм и от български онлайн магазини, също и от чужди, доволна съм, но нямам навика да пазарувам така.
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
ми преди 3-4 години си поръчвах едни дискове за пс2 , бяха с наложен платеж (май така се казваше) и нямах проблем тва е хубавото на този вид че отваряш гледаш ако не ти хареса не зимаш... а ся няма лев за нищо 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Не го ли пипна,не го ли разгледам,се едно да си поръчаш жена на картинка,без да си правил секс.
- ИлХиТо
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 Individual
- Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
- Детайли за колата: една сбъдната мечта
Пазарувал съм онлайн за сега само от България (два часовника) и не съм имал проблеми
. Гледам да се придържам към принципа: "Око да види ръка да пипне" 

- 320i_coupe
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW M? :)
Пазарувал съм от http://www.get.bg точни са. Идва куриер на спиди и ако имат проблем нещо със стоката ти звънят.
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3