ПАЗАРУВАЛИ ЛИ СТЕ ОНЛАИН ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ДОВОЛНИ ЛИ СТЕ ОТ ОНЛАИН ПАЗАРУВАНЕТО

да
88
86%
не
14
14%

Общо гласове : 102
младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

ПАЗАРУВАЛИ ЛИ СТЕ ОНЛАИН ?

Мнение от ME4KY » 12 Яну 2010, 0:06

Интересно ми е дали сте пазарували онлаин досега,и дали са ви излъгали,защото много често чета из форумите за подобни неща.Интересно ми е дали има коректност в тази свера в България.Тука бях чел за некаф пич,дето пратил запалка ....вместо не знам си кво там :paranoid: Без опция да може да се провери,и за още доста такива индивиди.Интересно ми е вие какво мислите и дали сте останали доволни от вашето онлаин пазаруване.

Сега да ви каже и батко...Аз моя к800 си го взех от http://www.aukro.bg преди около месец и нещо(70 лева)Човека който ми го продаде,си беше направил регистрацията за да го продаде,съответно НЯМАШЕ реитинг.Телефона беше с лош външен вид,но за сметка на това софтуерно и хардуерно не беше мръднал.пък и + това слушалките и кожената каишка НЕ бяха извадени от наилончетата и беше с карта 1 гигабаит,при положение че останалите оферти бяха за по 100+ лева и повечето вървяха само с зарядно !!!!!!!!!!!!!!! Всичко е въпрос на късмет
Изображение

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Re: ПАЗАРУВАЛИ ЛИ СТЕ ОНЛАИН ?

Мнение от bivola » 12 Яну 2010, 0:17

Зависи какво пазаруваш и от къде го пазаруваш , оставал съм доволен също така и косури съм намирал :yes:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 12 Яну 2010, 0:22

В БГ не,само в Дания,един път бельо :lol: -доволен... - и един път Нокия 6500 слайд-безкрайно недоволен..-отначалото забиваше,увсисваше и не знам кфо още,ама като се свържеш с обслужване на клиенти почват размотаване,ай пращай наобратно,пък го чакай пак после...абе 2ри път телефон по нета-не... :nono: Друго не съм пазарил по нета,засега поне..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 12 Яну 2010, 1:52

Само от чужбина.Единствено 2-3 издънки на над 80 неща.Да са живи и здрави от Paypal.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 12 Яну 2010, 1:54

Едно е да пазаруваш онлайн от магазини, друго е от човек през форум или обява!
До момента всички онлайн магазини, които съм ползвал са били точни, с навременна доставка и без дефекти в стоките, а и предимно български! :yes:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 12 Яну 2010, 1:59

Лично аз не съм пазарил онлайн (не броя това да поръчам някой да ми купи нещо и да ми го прати) , но като гледам хората покрай мен май пазаренето от чужбина е по-сигурно, отколкото да купуваш така от БГ. Тези които си пазарят от чужбина (основно ЕС) почти не са се оплаквали, докато пазарящите от БГ редовно псуват... Не знам защо, може би народа тук не е дорасъл за онлайн търговия
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
Мечтае да кара: ///M6

Мнение от vanioboy » 12 Яну 2010, 8:45

Разликата е голяма от Бг и чужбина според мен.В Бг,сама да дооточня небеше от онлайн магазин а от форума:е дойде ми радиатор по пробит от моя,но нямаше и смисъл да правя нещо по въпроса :dunno: Докато от около 250 артикула,да неказвам повече от чужбина един единствен път имах проблем с забавена 3 месеца пратка и все пак дойде.Така,че вече си имам едно на ум. :D

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 12 Яну 2010, 8:59

аз съм пазарувал от саита на технополис :) Поръчах след 2 дена дойдоха до нас с фактурата платих и всичко беше ток :) Преди това се обадиха да се уточним по тел за точен час и така.Аз исках плащане на място но може и онлайн :) Аз лично съм доволен :)
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер :idea:

поздрави

Изображение
Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра

младши ентусиаст
Аватар
Кара: да го карат

Мнение от ITK » 12 Яну 2010, 9:20

Пазарувал съм неведнъж и от български, и от чужди онлайн магазини и то какво ли не - проблеми не съм имал, веднъж само някаква флашка бях поръчал и не си спазиха срока на доставка, но поне се обадиха да се извинят и да кажат, че на другия ден ще ми я доставят, което не беше фатално....
Така че аз съм твърдо :yes: пазаруването онлайн
F**k them all!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 12 Яну 2010, 9:57

Reportera написа:аз съм пазарувал от саита на технополис :) Поръчах след 2 дена дойдоха до нас с фактурата платих и всичко беше ток :) Преди това се обадиха да се уточним по тел за точен час и така.Аз исках плащане на място но може и онлайн :) Аз лично съм доволен :)

Аз повече от тези смешници НЕ. Поръчах си хладилник и пералня онлайн (има 5% отстъпка) при което 2 дена нищо не се случи. На 3-я получавам майл че нямали единия артикул на склад и щял да ми се обади някой си...... и ми обадина на п*ткинден

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 12 Яну 2010, 10:03

Поръчвала съм и от български онлайн магазини, също и от чужди, доволна съм, но нямам навика да пазарувам така.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 12 Яну 2010, 10:30

ми преди 3-4 години си поръчвах едни дискове за пс2 , бяха с наложен платеж (май така се казваше) и нямах проблем тва е хубавото на този вид че отваряш гледаш ако не ти хареса не зимаш... а ся няма лев за нищо :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 12 Яну 2010, 10:47

Не го ли пипна,не го ли разгледам,се едно да си поръчаш жена на картинка,без да си правил секс.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Individual
Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
Детайли за колата: една сбъдната мечта

Мнение от ИлХиТо » 12 Яну 2010, 11:29

Пазарувал съм онлайн за сега само от България (два часовника) и не съм имал проблеми ;). Гледам да се придържам към принципа: "Око да види ръка да пипне" :mhihi:
КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW M? :)

Мнение от 320i_coupe » 12 Яну 2010, 11:53

Пазарувал съм от http://www.get.bg точни са. Идва куриер на спиди и ако имат проблем нещо със стоката ти звънят.
Изображение Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата