помощ от компютърните специалисти
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- bmwe46m3
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ф30 328и
- Мечтае да кара: ф30 340и
- Детайли за колата: В поргрес да си я ъпгрейдна на макс :)
помощ от компютърните специалисти
трябва ми човек от младост или близко , ако може да дойде в нас и да ми запише уиндоус 7 и да го има на двд и да разбира от компютри, 5 дена се мъча да кача уиндоус 7 и на двд-та и на флашка , дава ми грешки като го качвам на двд, а като го инсталриам през флашка, не става, всичко в началото е нормално накрая нещо се бъгясва и неще да се стартира ,става черен екран и нищо и се после нищо не става
моля ви помогнете

Re: помощ от компютърните специалисти
Записвачката ти е пийнала вода най-вероятно, а през флашка трудно ще стане. Ако имаш пък към кв. левски мога да ти запиша един диск 

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Е то не е толкова сложно...
1: Не е зле да изтеглиш друг релийз- калпави версии в нета колкото искаш, може да си уцелил такава
2: Надявам се ДВД диска който ползваш за запис НЕ е Принко и подобни боклуци
3: На ниска скорост ли записа диска
Повече от 4-та не е желателно
4: За запис използвай ТАЗИ програма - да не им се надяваш на Микромеките, безплатна е
5: Вярно може записвачката да си отива и да записва избирателно и с грешки при записа...
1: Не е зле да изтеглиш друг релийз- калпави версии в нета колкото искаш, може да си уцелил такава
2: Надявам се ДВД диска който ползваш за запис НЕ е Принко и подобни боклуци
3: На ниска скорост ли записа диска

4: За запис използвай ТАЗИ програма - да не им се надяваш на Микромеките, безплатна е
5: Вярно може записвачката да си отива и да записва избирателно и с грешки при записа...
- bmwe46m3
- младши ентусиаст
-
с флашка става,дисковете са хубави, скороста е 4та , пробвахме с 2ма приятели с неро, и пак дава ерор при записа накрая. верси на уина 7 пробвахме но не проблема от тях не знам каде е .
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- bmwe46m3
- младши ентусиаст
-
правил съм много инсталаци на уиндоус , но за пръв път имам проблем, не знам каде е обаче.
- крив кюнец
-
Колко RAM имаш? Ако е по малко от 1ГБ, т.е ако видеото хапе от 1ГБ никога няма да тръгне.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
крив кюнец написа:Колко RAM имаш? Ако е по малко от 1ГБ, т.е ако видеото хапе от 1ГБ никога няма да тръгне.
Слагал съм 7 ца на компютър с 256 мб. рам,няма никакви грижи
- bmwe46m3
- младши ентусиаст
-
дадоха ми диск с уиндоус 7, пак същия проблем, имам 2,8 duo core 4гб рам , видео 512мб ,хард 500гб
записва се всичко ок ,по едно време монитора се икзлючва така седи седи седя 1 час и нещо, реснах компа и пак същия проблем дава ерор като зарежда уиндоуса
записва се всичко ок ,по едно време монитора се икзлючва така седи седи седя 1 час и нещо, реснах компа и пак същия проблем дава ерор като зарежда уиндоуса
А в момента имаш ли някакъв уиндоус въобще. Ако имаш турни си е тая програма http://hcidesign.com/memtest/ тества рам паметта ... че нещо ми намирисва на дефектна рам при тебе. Ако нямаш уиндоус в момента си свалия Hiren Boot CD , имаше в него някакви програмки за тестване на рам, ама май не са много читави.
- tngeorgiev
- младши ентусиаст
-
Инсталацията на Вин7 бъгясва на най-нови компютри, и аз го забелязах(((Колега от Младост, махни половината памет, та да си сигурен че не тя е проблема, форматирай обезателно, и пробвай пак
E30 1986 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
tngeorgiev написа:Инсталацията на Вин7 бъгясва на най-нови компютри, и аз го забелязах(((Колега от Младост, махни половината памет, та да си сигурен че не тя е проблема, форматирай обезателно, и пробвай пак
Не ги бъгясва, просто напоследък се продава много бъгава памет. Мойта кингстън 1066 си движи перфектно на уин Екс пи, минава всички тестове, машината ми не забива. ОБАЧЕ. Е един прекрасен ден реших да си инсталирам юникс

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Я кажи според тази тема с упътване до коя точка стигаш => http://forums.softvisia.com/index.php?showtopic=8793
И още някои неща:
Имаше ли преди това някаква БОЗЪ на компютъра- най-вече ХР
Само форматираш С-то, или го триеш и го създаваш пак
И още някои неща:
Имаше ли преди това някаква БОЗЪ на компютъра- най-вече ХР

Само форматираш С-то, или го триеш и го създаваш пак

- bmwe46m3
- младши ентусиаст
-
нямам никъв уиндоус , форматирах и трих диска всичко правих, но не става. дано да не е дефектна рамта въпреки е нова и има гаранция. преди имах експи и форматирах при инсталацията на новия уиндоус , и всичко ок но като стигна до точка 6 След рестартирането отново се появява подканата за boot-ване от оптичното устройство: http://forums.softvisia.com/index.php?showtopic=8793 и става черен екран монитора се изключва и това е нищо повече,разбрах че не е от уиндоуса който инсталирам ,а от нещо друго.
- Mr_Spirit
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X1 F48
- Мечтае да кара: ///M
Направи си една флашка боот по този начин и пробвай -
Операцията е валидна за Vista and Windows 7 и тези стъпки се правят на windows vista and 7!!!!
- Вземаме 4GB USB Drive и вкарваме в USB-то ( става на Vista и Win 7(i don’t think XP has diskpart)
- Стартираме команд промп-та Click Start –> type CMD and right click Run as Admin
- и въвеждаме следните команди:
1. diskpart
2. Въвеждаме командата “list disk” и виждаме всички актуални устройства и техния номер.
3. select disk X (X – е номера на нащето усб устройство )
4. Пишем командата - clean
5. create partition primary
6. select partition 1
7. active
8. format fs=fat32
9. assign
10. exit
Операцията е валидна за Vista and Windows 7 и тези стъпки се правят на windows vista and 7!!!!
- Вземаме 4GB USB Drive и вкарваме в USB-то ( става на Vista и Win 7(i don’t think XP has diskpart)
- Стартираме команд промп-та Click Start –> type CMD and right click Run as Admin
- и въвеждаме следните команди:
1. diskpart
2. Въвеждаме командата “list disk” и виждаме всички актуални устройства и техния номер.
3. select disk X (X – е номера на нащето усб устройство )
4. Пишем командата - clean
5. create partition primary
6. select partition 1
7. active
8. format fs=fat32
9. assign
10. exit
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2