КАК реагираме ??????
Модератор: Общи модератори
72 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- ZARAZA
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е21..Е28 и Е46
- Мечтае да кара: лагерна количка
КАК реагираме ??????
незнам дали има подобна тема ??
ама я да се видим как реагираме когато си караме спокойно и покрай нас мине някоя резачка с предно предаване брамчаща толкова ,че ни заглушава музиката,а и накичеа със стикери на известни спорни консумативи???
дали се подсмихваме доволно на такива маняци или сменяме на по-ниска предавка и доказваме колко е мощен бавареца?
ама я да се видим как реагираме когато си караме спокойно и покрай нас мине някоя резачка с предно предаване брамчаща толкова ,че ни заглушава музиката,а и накичеа със стикери на известни спорни консумативи???
дали се подсмихваме доволно на такива маняци или сменяме на по-ниска предавка и доказваме колко е мощен бавареца?

Последна промяна ZARAZA на 12 Яну 2010, 20:41, променена общо 1 път

- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Re: КАК реягираме ??????
Ако преценя,че има смисъл го настъпвам,но за малко не да се гоним цяла вечер.
Как да реагирам, просто си увеличавам песента на Металика, че да заглуши шума му и си продължавам. Тези настъпвания "за да докажем колко е мощна баварката" са присъщи на комплексари на възраст ~20 и с предимно селски произход.
.
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Иначе, в повечето случаи реагирам с: Да те е*а в тъпия голфаджия...

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
Re: КАК реагираме ??????
Въобще не им обръщам внимание на такива,просто съм свикнал да ги гледам и до някаква степен съм си ги изолирал.

- Нено Б.
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Омега А '86; E53 3.0d '06
Аз се подсмихвам и се намествам удобно на топлата седалка...не се гоня.
Ама какво като е с предно,как го каза,като че ли са прокажени те
Ама какво като е с предно,как го каза,като че ли са прокажени те

rwd фен
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
saleen написа:Аз си вземам таблетка "Деган".
Или таблетка от това

И аз като повечето колеги си усилвам музиката и го пускам ония по пързалката

- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Тези настъпвания "за да докажем колко е мощна баварката" са присъщи на комплексари на възраст ~20 и с предимно селски произход.
Tва че целта ти е да стигнеш от точка А до Б разглеждайки улиците със слушане на металика не те прави по Издигант европеец от тези,които са решили да си вдигнат адреналина за 2мин.

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Току що изпаднах в същата ситуация.Качвам Арбанаси с около 80 и един голф 3 едвам-едвам ме изпреварва,като се чува ясно как всеки момент буталата ще се запознаят със шофьора.А аз си карам на 4та и му гледам сеира.После се изсмях неистово 

- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
що бе,автора на темата,що питаш??А покрай тебе като мине някое забързано ферари със засукан келеш на 20-21г,кво правиш,събаряш ли две-три предавки да го догониш и да покажеш какво може могъщия баварец???
- e36_Fanatik
- кандидат ентусиаст
-
fen_na_bmw написа:Тези настъпвания "за да докажем колко е мощна баварката" са присъщи на комплексари на възраст ~20 и с предимно селски произход.
Tва че целта ти е да стигнеш от точка А до Б разглеждайки улиците със слушане на металика не те прави по Издигант европеец от тези,които са решили да си вдигнат адреналина за 2мин.

Много зависи от шофера на така описаната сергия

Аз рядко си позволявам защото вече съм на 30г. и не съм от село, но жена ми понеже е 20г. манекенка от село обича да прави подобни неща. Веднъж по магистралата едни пичове дори с камера я снимаха и се чудеха че жена им прай ластици

Еми пускам го да мине, за да избегне челен удар, когато е извънградско, а ако е градко пак го пускам да мине, като ако ме засече му свиря и го "поздравявам". Вече ако е в ненатоварен час и от сфетофар до сфетофар, мога да му покажа колко дига Бавареца на втора. Иначе като се возя някъде на дълъг път ми е кеф да гледам как шофьора(баща ми
) съвсем спокойно пуска газста, докато рейсъра мине. Най-много ме кефят тея, дето като ме изпреварят със 100, забиват на 60-70. После как да не изчакаш права отсечка и да го опушиш достойно
. А от мен един въпрос - как реагирате, когато засилени изпреварвате някой, които нарочно стъпва до долу на газста?

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
jordanpar написа:що бе,автора на темата,що питаш??А покрай тебе като мине някое забързано ферари със засукан келеш на 20-21г,кво правиш,събаряш ли две-три предавки да го догониш и да покажеш какво може могъщия баварец???

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
1.Джама доле; 2....ше припадаш...3.две предавки надоле 4.ше припадаш 5.....ти прайм два автовоза
И после тука у форума се счупи БМВ-то помагайте

И после тука у форума се счупи БМВ-то помагайте

72 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5