Да ти се изплъзва мечтата заради Форд?!?
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Да ти се изплъзва мечтата заради Форд?!?
Здравейте колеги!
Пиша темата под голямо емоционално вълнение.
Фен съм на Великата марка от бая време
Започвайки да се заглеждам по е38-ците и е39-ките , които бяха и все още са сериозни возила.
После продължавайки да мечтая за БМВ страстта ми преля в е30 и е34....
Незнайно как така се получава но хората попринцип гледат към по-модерното , към по-новото ама аз не упорито се увличах все повече и повече по по-старите коли.
Докато един ден видях моята кола - е21 в много прилично състояние , но нямам възможността да си я купя , за мизерни пари я продава човека.
За жалост семейството ми не споделя стратта към BMW (освен брат ми )
и семейния Форд ескорт остана за мен след като взех книжка
опитвайки се да го продам за глупавите 1500 лв. все стигам до под кривата круша
Моля ви! Ако на някой му трябва работна кола , кола в която да караш кучето си , незнам ако щете кола с която да ходиш да се блъскаш... насам натам не ме интересува форда каква ще е съдбата му вземете я !
Помогнете да се осъществи една мечта на един Фен и във форума да има още една прекрасна кола , която целта ми ще бъде да става само по прекрасна и по прекрасна.....
Може темата да е в разрез с много правила на форума
Ако е така заключете я изтрийте я!
Просто ми е много тъпо в момента , че заради ескорта , не мога да взема БМВ.
Пиша темата под голямо емоционално вълнение.
Фен съм на Великата марка от бая време
Започвайки да се заглеждам по е38-ците и е39-ките , които бяха и все още са сериозни возила.
После продължавайки да мечтая за БМВ страстта ми преля в е30 и е34....
Незнайно как така се получава но хората попринцип гледат към по-модерното , към по-новото ама аз не упорито се увличах все повече и повече по по-старите коли.
Докато един ден видях моята кола - е21 в много прилично състояние , но нямам възможността да си я купя , за мизерни пари я продава човека.
За жалост семейството ми не споделя стратта към BMW (освен брат ми )
и семейния Форд ескорт остана за мен след като взех книжка
опитвайки се да го продам за глупавите 1500 лв. все стигам до под кривата круша
Моля ви! Ако на някой му трябва работна кола , кола в която да караш кучето си , незнам ако щете кола с която да ходиш да се блъскаш... насам натам не ме интересува форда каква ще е съдбата му вземете я !
Помогнете да се осъществи една мечта на един Фен и във форума да има още една прекрасна кола , която целта ми ще бъде да става само по прекрасна и по прекрасна.....
Може темата да е в разрез с много правила на форума
Ако е така заключете я изтрийте я!
Просто ми е много тъпо в момента , че заради ескорта , не мога да взема БМВ.
Последна промяна intention на 15 Яну 2010, 14:34, променена общо 1 път
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- R_Lakov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Мечтата карах. Сега е ред на ГТ
- Мечтае да кара: F10
Re: Да ти се изплъзва мечтата заради Форд?!?
Споко бе пич! Ще си вземеш БМВ. Човек щом иска нещо много силно то става. Друг е въпроса кога
По думите ти разбирам че си взел книжка скоро. Аз бих те посъветвал да си покараш Фордчето някоя годинка докато си сабереш пари че да нестане нещо подобно http://news.ibox.bg/news/id_1374829262

- oxam
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10
стискам палци да ти се осъществи мечтата
ако много силно го искаш ще намериш начин
иначе имаме и по-тежки случаи.....някой хора зарязаха марката тъкмо заради форд (зедката съм я карал точно един път от 25 ноември...ужас
)
п.с. между другото си направи много точна сметка дали може да си позволиш е21 - явно е изгодна, но често си има причина за това. имаш два варианта - или да наливаш тепърва много пари за майстори или да си ентусиаст и да си я правиш сам...това разбира се е при условие, че искаш колата да е добре, а не някой кошник

иначе имаме и по-тежки случаи.....някой хора зарязаха марката тъкмо заради форд (зедката съм я карал точно един път от 25 ноември...ужас

п.с. между другото си направи много точна сметка дали може да си позволиш е21 - явно е изгодна, но често си има причина за това. имаш два варианта - или да наливаш тепърва много пари за майстори или да си ентусиаст и да си я правиш сам...това разбира се е при условие, че искаш колата да е добре, а не някой кошник
Последна промяна oxam на 15 Яну 2010, 14:07, променена общо 1 път

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Доскоро "продава" беше отключени за други марки освен БМВ ... доскоро .
Темата ти няма много живот . Не виждам как ще продадеш нещо в "извън темата" още по-малко Форд Ескорт на фен на БМВ . Карай полека , пусни си обява в мобилето и като го продадеш , почни да гледаш в "продава"
Хубаво гледаш класиките , но имай предвит , че 25 годишно БМВ не се поддържа лесно . 1500 лева не са достатъчни са сносно БМВ , било то и старо .
Мечтата ти не се е изплъзнала , трябва само малко време . Пък и питай някой приятел с БМВ да ти даде да покараш ...
хаха , с твоя ФОРД е нормално
Темата ти няма много живот . Не виждам как ще продадеш нещо в "извън темата" още по-малко Форд Ескорт на фен на БМВ . Карай полека , пусни си обява в мобилето и като го продадеш , почни да гледаш в "продава"

Хубаво гледаш класиките , но имай предвит , че 25 годишно БМВ не се поддържа лесно . 1500 лева не са достатъчни са сносно БМВ , било то и старо .
Мечтата ти не се е изплъзнала , трябва само малко време . Пък и питай някой приятел с БМВ да ти даде да покараш ...
иначе имаме и по-тежки случаи.....някой хора зарязаха марката тъкмо заради форд (зедката съм я карал точно един път от 25 ноември...ужас)
хаха , с твоя ФОРД е нормално

Последна промяна acho.rs на 15 Яну 2010, 14:05, променена общо 1 път
- R_Lakov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Мечтата карах. Сега е ред на ГТ
- Мечтае да кара: F10
oxam написа:стискам палци да ти се осъществи мечтатаако много силно го искаш ще намериш начин
иначе имаме и по-тежки случаи.....някой хора зарязаха марката тъкмо заради форд (зедката съм я карал точно един път от 25 ноември...ужас)
Хахаха, виж кво нещо е живота

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Колега, Форда е много по- подходяща кола на този етап за теб-докато се поошлайфаш, отколкото някое Е30 примерно, дето ще ти мята гюбеци по завоите 

Никой не мое ма връне на селу!
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Eskort-a си е добре за тебе младеж ,това Е21 знаеш ли как се поддържа ти нямаш 1500 лв да го купиш после още толкова ще ти трябват да го стегнеш да стане за каране ,явно не работиш за това карай квото имаш аз като изкарах книжка никой не ми е давал кола да си я карам наложи се да поработя и си купих варбург после го ударих което е нормално като не можеш да караш за това покарай 1-2 години квото имаш поработи и тогава БМВ
- intention
- младши ентусиаст
-
Колеги книжка имам от почти две години и половина
знам че стажа ми не е голям като време но пък километрите са бая
"ПРОДАВА" не е отключена за други марки ,
но ПРОДАВА КУПУВА ЗАМЕНЯ е !
Форда фен на бмв няма да го вземе за себе си затова съм написал че ако някой има нужда от просто някаква кола да ми помогне да взема е21-цата като го вземе тоя форд.
Да, не се поддържа лесно !
То и умен никой не се ражда ,нито пък става за 1 ден и с щракане на пръсти , докато има пари ще я поддържам и ще правя
като няма ще гледам да събирам и така!
За мен е по важна мечтата от сметките! Може да като я видят хората на улицата да не я зяпат като примерно някоя 7 серия 30.12.2009 ,ама на мен ще ми е кеф че я имам и че я карам!
ще се чувствам добре щом колата е поддържана а при 1-ва възможност естествено че ще се налива пари в нея !
знам че стажа ми не е голям като време но пък километрите са бая
"ПРОДАВА" не е отключена за други марки ,
но ПРОДАВА КУПУВА ЗАМЕНЯ е !
Форда фен на бмв няма да го вземе за себе си затова съм написал че ако някой има нужда от просто някаква кола да ми помогне да взема е21-цата като го вземе тоя форд.
Да, не се поддържа лесно !
То и умен никой не се ражда ,нито пък става за 1 ден и с щракане на пръсти , докато има пари ще я поддържам и ще правя
като няма ще гледам да събирам и така!
За мен е по важна мечтата от сметките! Може да като я видят хората на улицата да не я зяпат като примерно някоя 7 серия 30.12.2009 ,ама на мен ще ми е кеф че я имам и че я карам!
ще се чувствам добре щом колата е поддържана а при 1-ва възможност естествено че ще се налива пари в нея !
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- Cobb
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
Само не разбрах Форда с какво ти е виновен, че нямаш пари за BMW ?
Сега зарад мойто "глупаво" BMW, не мога да си взема Бентли...знаеш ли какво ми е гадно ? Някой иска ли да ми помогне ?

Сега зарад мойто "глупаво" BMW, не мога да си взема Бентли...знаеш ли какво ми е гадно ? Някой иска ли да ми помогне ?

- intention
- младши ентусиаст
-
Колега изразявам лично мнение
съжалявам ако съм обидил с нещо пртижателите на форд
ще си корегирам поста и ще махна епитета
Но всеки си има предпочитания и вкусове
моят не съвпада с тази марка а с BMW
Не съм някой келеш , който прави глупости с колата си и я кара за да впечатлява разни мацки с руси коси и пластмаса в устните. Предполагам че личи след като съм харесал толкова стара кола!
Не съм някой келеш , който прави глупости с колата си и я кара за да впечатлява разни мацки с руси коси и пластмаса в устните. Предполагам че личи след като съм харесал толкова стара кола!
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
само едно ще ти кажа, ДЕРЗАЙ
дори за миг не се оставяй да ти говорят хора против мечтите ти, каквито и да са те
Ти си преследвай твоето и не ги слушай, тук и без това повечето влизат от нямане кво да се прави и само и само да кажат нещо и да коментират колкото да се намират на работа (не визирам никой, просто това ми е впечатлението от 95% от хората в тоя форум).
И в заклюление> и аз съм минал през твоята фаза, тоя форум го следя още от както беше в Дир.бг и от първия ден в който се премести на собствен сайт, каква мания беше тогава, думи нямам
спокойно всичко ще си дойде, ти си бутай, пък то рано или късно ще падне

дори за миг не се оставяй да ти говорят хора против мечтите ти, каквито и да са те

И в заклюление> и аз съм минал през твоята фаза, тоя форум го следя още от както беше в Дир.бг и от първия ден в който се премести на собствен сайт, каква мания беше тогава, думи нямам

спокойно всичко ще си дойде, ти си бутай, пък то рано или късно ще падне

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
intention написа:Колега изразявам лично мнение
...че какво имаш притив русите мацки???

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Баче , ясно ти казахме - с 1500 , че и 2000 лева не можеш да смогнеш на старо БМВ . Цените за купуване може и да са ниски , ама после ... Аз си куппих първата кола , чак миналата година (бях на 23) и до тогава не съм имал и карал нищо , поради простата причина , че никой не ми е давал някаква кола , камо ли Форд .
Имай търпение - по-добре събери пари и си вземи колата която искаш , а не си купуваи нещо с последните пари и после да се чудиш как да го засхтраховаш и да му сипваш 20ка всеки ден
Имай търпение - по-добре събери пари и си вземи колата която искаш , а не си купуваи нещо с последните пари и после да се чудиш как да го засхтраховаш и да му сипваш 20ка всеки ден

- Cobb
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
Не, не си ме обидил с нищо. Дали е Форд, дали нещо друго, без значение...
И мисял, че не е до мнение, а до начин на мислене.Това, че примерно не харесваш сегашната си кола, каквато и марка и модел да е тя, не значи, че тя е виновна за това, че нямаш това за което мечтаеш.За това ти дадох и примера с моето БМВ и Бентли-то
И моята първа кола беше(е) форд, ама тате ми я купи и не съм съжалявал и за секунда
(щот алтернативата беше гоуф
)
Сега имам БМВ и пак не съжалявам за форда
Не мисля, че давайки ти кола, родителите ти са виновни, че нямаш бмв 
Edit: Погледни го от друга страна - ако не ти бяха оставили форда и сега нямаше кола, кой или какво щеше да ти е виновно ?
И мисял, че не е до мнение, а до начин на мислене.Това, че примерно не харесваш сегашната си кола, каквато и марка и модел да е тя, не значи, че тя е виновна за това, че нямаш това за което мечтаеш.За това ти дадох и примера с моето БМВ и Бентли-то

И моята първа кола беше(е) форд, ама тате ми я купи и не съм съжалявал и за секунда

Сега имам БМВ и пак не съжалявам за форда

Edit: Погледни го от друга страна - ако не ти бяха оставили форда и сега нямаше кола, кой или какво щеше да ти е виновно ?

- e36_Fanatik
- кандидат ентусиаст
-
Здравей колега, ще ти разкажа набързо моята история с първата кола
Като взех книжка на 18г. баща ми ми даде семейната лада 1500s/ разбира се купи си мерцедес 200е който за 98г. си беше супер кола/ със следните думи:
- както я караш така ще я имаш
покарах ладата 2г. понаучих се да шофирам / понасъбрах актове, понесох първото си лишение
/ и дойде момента за по-нова кола която да си е лично за мен, годината е 2000-ната. Та даде ми баща ми 2500 марки аз имах още 500
скрити и започнах уж да търся кола, "уж" защото колата беше намерена много преди да имам парите - е30 купе, черно, рекаро салон, 318is
- с малко забележки но незначителни.
Всичко вървеше като по вода спазарих е30-ката за 2800 марки и точно дена преди да я купя започнахме с баща ми вечния спор коя кола е по-добра мерцедес или БМВ и аз без да искам се изпуснах че на другият ден ще купя БМВ - стана страшно
баща ми полудя - това е мощна кола че се убиеш със нея и отиде и ми прибра парите / аз си ги държех в нощното шкафче/ последваха много молби и обешания че няма да купя е30-ката само да ми даде парите пак да стоят при мен но НЕ.
След две седмици вече бях собственик на форд ескорт 1.3
/ в перфектно състояни без никакви забележки, но форд/
...................
Четири години и половина си карах форда с една единствена мисъл БМВ, докато най после завърших училище започнах работа и набегом в банка ДСК
Изтеглих кредит и си купих заветната мечта БМВ
От тогава съм сменил над 10 коли но първото БМВ си остава за мен нещо несравнимо.
Съветът ми към теб е да не бързаш, както писаха и колегите по-горе понатрупай малко опит по шосетата посабери някой лев и тогава лесно ще продадеш форда и ще вземеш е30-ка

Като взех книжка на 18г. баща ми ми даде семейната лада 1500s/ разбира се купи си мерцедес 200е който за 98г. си беше супер кола/ със следните думи:
- както я караш така ще я имаш

покарах ладата 2г. понаучих се да шофирам / понасъбрах актове, понесох първото си лишение

Всичко вървеше като по вода спазарих е30-ката за 2800 марки и точно дена преди да я купя започнахме с баща ми вечния спор коя кола е по-добра мерцедес или БМВ и аз без да искам се изпуснах че на другият ден ще купя БМВ - стана страшно

След две седмици вече бях собственик на форд ескорт 1.3

...................
Четири години и половина си карах форда с една единствена мисъл БМВ, докато най после завърших училище започнах работа и набегом в банка ДСК

От тогава съм сменил над 10 коли но първото БМВ си остава за мен нещо несравнимо.
Съветът ми към теб е да не бързаш, както писаха и колегите по-горе понатрупай малко опит по шосетата посабери някой лев и тогава лесно ще продадеш форда и ще вземеш е30-ка

Последна промяна e36_Fanatik на 15 Яну 2010, 15:19, променена общо 1 път
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3