Как се буди умряла Нокиа Е71...
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Как се буди умряла Нокиа Е71...
Преди да пусна темата съм се ровил бая време в нета... Обаче някой наясно ли е как мога да си пусна Е71цата... При проба да го флашна с Пфиникс и след това дава : "Phone start-up failed. Contact the rerailer"... Което май значи че е умрял... Някой знае ли как да го накарам да тръгне...
Re: Как се буди умряла Нокиа Е71...
Koфти... не знам как се оправя, но би ли ми казал защо си го флашвал със Phoenix, при положение че доколкото ми е известно E71 не се продава заключена никъде по света? Достатъчно е да се смени само настройката на държавата и си захапва веднага ъпдейтите.
- SaSo
- старши ентусиаст
-
Мда това стана при опит за инсталиране на софт 400.21.0.незнам си кво... Най-новия ама го нямаше за БГ.... И сега какво на сервиз да го флашнат... В домашни условия не става ли ?
Именно, просто е трябвало да му смениш настройките да си мисли, че е в държава където е бил достъпен тоя ъпдейт и да го инсталираш.
Не знам как да се вдигне от такова състояние, съжалявам... На твое място, ако не мога да намеря инфо в нета, и аз бих го закарал в сервиз, за да не го убия съвсем.
Не знам как да се вдигне от такова състояние, съжалявам... На твое място, ако не мога да намеря инфо в нета, и аз бих го закарал в сервиз, за да не го убия съвсем.
Нензая дали ще стане, но когато флашвах моята моторола с по нов уиндоус и тя нещо не искаше да тръгне от първия път,и и извадих батерията за една нощ и после я флашна на ново и всичко тръгна
Едва ли с нокиа-та ще е така, ама ако нищо не стане не ти пречи да пробваш

Едва ли с нокиа-та ще е така, ама ако нищо не стане не ти пречи да пробваш

- SaSo
- старши ентусиаст
-
Oправих се сам... С малко още ровене .... линг - http://www.allaboutsymbian.com/forum/sh ... hp?t=17507
Ако някой го интересува как...
Ако някой го интересува как...
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
A как се прави това да си мисли, че е германче например на жената Е710-цата?
- SaSo
- старши ентусиаст
-
NeoPrint написа:A как се прави това да си мисли, че е германче например на жената Е710-цата?
Горе линка го има като процедура... В изключено положение натискаш едновременно зелена слушалка,3,звезда и копчето за он/офф... Това е хард резет... Аз така го направих... И те пита за страна...
на моята 6120 се наложи да и сменя някакъв продуктов код и след ъпдейта с програмите на нокия българският се появи (отново)
9 мнения
• Страница 1 от 1