бихте ли използвали автосервиз под наем
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
бихте ли използвали автосервиз под наем
Здравейте колеги
Все повече виждам тука мнения че сами си правиме колите...но често няма къде,въпроса ми е с проучвателн цел,дали бихте си правили колите в обурудван сервиз под наем???
Все повече виждам тука мнения че сами си правиме колите...но често няма къде,въпроса ми е с проучвателн цел,дали бихте си правили колите в обурудван сервиз под наем???
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: бихте ли използвали автосервиз под наем
Е.Димитров написа:Здравейте колеги
според цената и мястото, може и да не излизам от там

ПС ... особено зимата

Последна промяна cod-cdbp на 17 Яну 2010, 9:45, променена общо 1 път

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Имаше подобен сервиз, но фалирА
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
А какъв наем сте склонни да платите на ден за напълно оборудван гараж ? 

vld написа:А какъв наем сте склонни да платите на ден за напълно оборудван гараж ?
Ми повечето ще кажат 20-лева

Aко е читав сервиз, т.е. наистина нормален сервиз, в който се дава клетка под наем, цената ще е доста висока според мен. Просто трябва да се застраховате от Ганьовщина, а и после каква кочина ще е, не ми се мисли. А като си представя колко хора ще се изсерат пред писоарите, само и само да почувстват смисъла от дадените 50ст. за тоалетна, направо не ми се мисли. Горното е пример разбира се.
Ако говорим за гараж с канал и 20 инструмента на кръст, където всеки си носи куфарчето да си човърка, това е съвсем друга тема и може да се получи. Аз понякога имам нужда от такова място. В други случаи е много по-лесно и разумно да отида в сервиз и да не се цапам.
Ако говорим за гараж с канал и 20 инструмента на кръст, където всеки си носи куфарчето да си човърка, това е съвсем друга тема и може да се получи. Аз понякога имам нужда от такова място. В други случаи е много по-лесно и разумно да отида в сервиз и да не се цапам.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Бих ползвал сервиз под наем - обичам да си ровичкам по колата
. Ако е добре оборудван - с подемници, пневматични инструменти и всякакви шукарии бих дал и повече пари, стига да знам, че имам всичко необходимо.

Последна промяна Zagy на 18 Яну 2010, 11:35, променена общо 1 път
Si non confectus, non reficiat.
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
значи трябва ми само подемник и да е закрито, че зимата бррррр

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
питам,понеже вчера бях в един сервиз на хубаво място и му викам за подобна ситуация на собственика и той много зарибен,естествено няма да дам името на сервиза защото пича не е говорил с адвокат за нещата как да ги оправи и кой какви документи да подпише,още повече че нито ми е платил за реклама нито пък е платил на БМВпауър сайта за реклама,иначе е нов,значи абстрахирайте се от обурудване-ново е,инструмети също,крика е голям,има няколко клетки и тн.
даже му викам на пича да си вземе лаптоп и със софтуер за БМВ,но ровенето е на собстена сметка
даже му викам на пича да си вземе лаптоп и със софтуер за БМВ,но ровенето е на собстена сметка
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
ако аз съм собственик на подобно нещо никога не бих оставил инструменти, единствено повдигача за който да отговаря едно момче евентуално, първо от гледна точка на сигурността и второ за да не му видят сметката "майсторите",

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Относно инструмента не е проблем. При нас имаме едни колички на Гедоре, в които има всичко необходимо за ремонт на един автомобил. Толкова са здрави инструментите, че досега и най големите ламери не успяха да ги счупят. Даже веднъж видях един глупак да напъва тресчотката с един метър тръба и пак е здрава. И най-хубавото е, че инструмента е така подреден, че веднага се забелязва когато нещо липсва. Е, цената е кофти, близо 4 бона, но за тази дейност е идеално. След като ние в държавно предприяие не успяхме да е...м мамата на тези колички, смятайте колко са надеждни. А иначе една такава количица и един подемник, може би сонда за маслото и малко софт и едно момче, разбирач би било чудесно. Защото ми писна от мошеници и некадърници, а когато се обединят в едно резултата е трагедия.
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3