дом.телефон&интернет-мтел,глобул,вивател??
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
дом.телефон&интернет-мтел,глобул,вивател??
става въпрос за ново жилище поради което няма прокарано в зградата нито телефон нито интернет нито кабелна тв
и следовтелно почнах да разглеждам офертите на операторите ни какви услуги предлагат
най вече ми е за интернет но покраи него може и стационарен тел. да си прокарам не ми е зор но по добре да го има отколкото да го няма,та ако някои ползва такава услуга от някои оператор да сподели как е интернета
за сега съм се спрял на тази оферта от м-тел http://www.mtel.bg/mobiltel/services/homeboxprice.php
уж ънлимитед ама дали си заслужава
и следовтелно почнах да разглеждам офертите на операторите ни какви услуги предлагат
най вече ми е за интернет но покраи него може и стационарен тел. да си прокарам не ми е зор но по добре да го има отколкото да го няма,та ако някои ползва такава услуга от някои оператор да сподели как е интернета
за сега съм се спрял на тази оферта от м-тел http://www.mtel.bg/mobiltel/services/homeboxprice.php
уж ънлимитед ама дали си заслужава

Re: дом.телефон&интернет-мтел,глобул,вивател??
Не се набутвай !!! Всичките са интернети са от скапани, по-скапани, а и ще те набутат със 100 годишен договор посмъртно няма да можеш да се откачиш !
Първо не е точно ънлимитед. Като превишиш определен брой гигабайти (мисля че бяха 10гб, ама ще те излъжа, чети с дребните шрифтове , там си пише) ти орезват скоростта брутално и ако искаш да си дръпнеш някой филм ще го чакаш няколко дена да се влачи ! По добре виж в района (ако си от сф де), за Мегалан, Люлин нет, Спектър нет, Оптик ком (колегите да добавят други читави доставчици, то си имаше и такава тема във форума). Инак ако го ползваш нета основно да си сърфираш , а не да теглиш филми и музика, на мтел хоумбокса мисля, че е най удачния вариант ... въпреки че аз като правя трафик по 5-6гб на ден посмъртно не бих си взел такова нещо .... А да, и скоростта на туй чудо е към 10 ПЪТИ по бавна, отколкото на някой лан доставчик с кабелче
Големите интернет доставчици обикновено, като имат наблизо оптична точка в района, не им е проблем да дръпнат една оптика и до твоя блок, щото всеки гледа да хване тези новопостроени кооперации, дето още не е влязла в тях конкуренцията 
Първо не е точно ънлимитед. Като превишиш определен брой гигабайти (мисля че бяха 10гб, ама ще те излъжа, чети с дребните шрифтове , там си пише) ти орезват скоростта брутално и ако искаш да си дръпнеш някой филм ще го чакаш няколко дена да се влачи ! По добре виж в района (ако си от сф де), за Мегалан, Люлин нет, Спектър нет, Оптик ком (колегите да добавят други читави доставчици, то си имаше и такава тема във форума). Инак ако го ползваш нета основно да си сърфираш , а не да теглиш филми и музика, на мтел хоумбокса мисля, че е най удачния вариант ... въпреки че аз като правя трафик по 5-6гб на ден посмъртно не бих си взел такова нещо .... А да, и скоростта на туй чудо е към 10 ПЪТИ по бавна, отколкото на някой лан доставчик с кабелче

- vasildv
- Потребител
-
- Кара: E34 525 tds
Някои интернет доставчици предлагат интернт+цифрова ТВ по един кабел (НЕ ГОВОРЯ ЗА ЕВРОКОМ, ЕВРОТУР и разни други подобни кабеларки, на които интернета им е отвратителен и от тях трябва да се пази човек !) Повечето читави доставчици не искат да се подписва срочен договор и да се предплаща предварително за няколко месеца напред (но пък ако го направиш ще ти напавят някаква отстъпка). А домашен телефон за какво ти е ?
Да си говориш с тъщата ли 

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
ами нета го използвам предимно за да браузвам,рядко се теглят филми 4-5 на месец,а за телефона изобщо не ми трябва ама ходи го обяснявай на жената 
не знам гледам че вече има хора които живеят в кооперацията освен да ги видя те как са и тва е!

не знам гледам че вече има хора които живеят в кооперацията освен да ги видя те как са и тва е!
и при мен я имаше същата драма, даже беше по зле, че блока нямаше акт 16 и не можеше да се прокара кабела от улицата до самия блок.
Та чаках 5-6 месеца, ама накрая директно Мегалан (тъкмо пуснаха и кабелната по ЛАН кабела) и всичко е на 6
През тези 5-6 месеца бях с мобилен интернет на Глобул (малко по евтин от Мтела) ама не струва изобщо. Трафика ограничен, скороста дразнеща понеже директно се влияе от обхвата на Глобул. В едната стая ставаше: 120-120кБ, ама в другата като падне на 20 и е нетърпимо. Дори Стандарт не можеш да отвориш. Това е само мобилен интернет, не хоум бокс, но скоростта трябва да е същата.
Просто звънни на някой интернет доставчик и не се занимавай. Наистина няма кабели и допълнително дупчене, но компромиса със скороста е мноооооооого голям. А да... отностно месечния лимит, веднъж забравих да проверя колко ми остава и за 3 дена заминаха 60лв
там цената вече е ХХ стотинки на мегабайт. Дърпаш филм и ОППА....50лева 
Та чаках 5-6 месеца, ама накрая директно Мегалан (тъкмо пуснаха и кабелната по ЛАН кабела) и всичко е на 6

През тези 5-6 месеца бях с мобилен интернет на Глобул (малко по евтин от Мтела) ама не струва изобщо. Трафика ограничен, скороста дразнеща понеже директно се влияе от обхвата на Глобул. В едната стая ставаше: 120-120кБ, ама в другата като падне на 20 и е нетърпимо. Дори Стандарт не можеш да отвориш. Това е само мобилен интернет, не хоум бокс, но скоростта трябва да е същата.
Просто звънни на някой интернет доставчик и не се занимавай. Наистина няма кабели и допълнително дупчене, но компромиса със скороста е мноооооооого голям. А да... отностно месечния лимит, веднъж забравих да проверя колко ми остава и за 3 дена заминаха 60лв

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
аз на лаптопа си ползвам м-тел и няма такава трагедия,дори и сега браузвам от мобилния интернет (прецака се домашния) ,на бизнес съм ,в центъра на софия съм и имам 2 чертички,едвам пощата си чета,за нещо сваляне дума не може да става
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
Аз от интернет дотавчик като ЕВРОКОМ съм доволен(мисля че и в София го има).Предлага интернет+кабелна+тел. и съм доволен.
Цената е добра-35,60 на месец + 60 безплатни минути на тел.
Поинтересувай се може да ти хареса.За нови абонати има даже отстъпка.
Цената е добра-35,60 на месец + 60 безплатни минути на тел.
Поинтересувай се може да ти хареса.За нови абонати има даже отстъпка.

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Мога да споделя опита само от стационарния телефон на Вива ком.
На вилата ми премахнаха цялата кабелна инфраструктура на бтк изградена преди повече от 20 и кусур години и замениха всички стари кабелни телефони със стационарни такива със SIM карти.Самите апарати са български,произведени в Балчик и са ПЪЛНИ БОКЛУЦИ.Нито се чува нещо в слушалката,нито на отсрещния телефон чувате нещо.Общо взето мамата ебаха на всички пенсионери в селото и са сички бръмчат с GSM-и в които са си сложили сим картите със старите си номера които са запазени от старите им стационарни телефони.Дедо ми се бори като прасе с тиква с неговия
Та общо взето ако искаш да имаш стационарен GSM се ръгни при Виваком
Нема такава простотия
На вилата ми премахнаха цялата кабелна инфраструктура на бтк изградена преди повече от 20 и кусур години и замениха всички стари кабелни телефони със стационарни такива със SIM карти.Самите апарати са български,произведени в Балчик и са ПЪЛНИ БОКЛУЦИ.Нито се чува нещо в слушалката,нито на отсрещния телефон чувате нещо.Общо взето мамата ебаха на всички пенсионери в селото и са сички бръмчат с GSM-и в които са си сложили сим картите със старите си номера които са запазени от старите им стационарни телефони.Дедо ми се бори като прасе с тиква с неговия

Та общо взето ако искаш да имаш стационарен GSM се ръгни при Виваком

Нема такава простотия

За мен това е доста добра оферта: http://www.vivacom.bg/bg/residential/pr ... acom_home/
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
В офиса ползвам Троен пакет на Евроком и съм доволен.
Вкъщи съм миш-маш
: БТК + Кейбълтел + локален Интернет доставчик
Обмислям да мина към Троен пакет и вкъщи ама
Ако някой ползва на Евроком Троен пакет като физическо лице да пише
Кире, другият вариант, който обмислям е Булсатком + локален Интернет доставчик / моя е добър /
Вкъщи съм миш-маш

Обмислям да мина към Троен пакет и вкъщи ама

Ако някой ползва на Евроком Троен пакет като физическо лице да пише
Кире, другият вариант, който обмислям е Булсатком + локален Интернет доставчик / моя е добър /

Mini написа:За мен това е доста добра оферта: http://www.vivacom.bg/bg/residential/pr ... acom_home/
Оффффффффф не говориии глупости ми чети договорите ще вземе да набуташ човека

3600 включени минути на месец ? Да ама не , включен ти е един голем КУРРРРРРРРРРРРР

Отвори и чети общите условия !!!
11. Първоначалната цена за селищен и междуселищен разговор от 0,132 лв. не се прилага за включените в пакетната услуга минути.
Демек мислиш си че имаш 3600 минути разговори и провеждаш да кажем 1000 разговора за 1 месец с продължителност 1 минута всеки. Демек ще платиш 30лв + 132 = 162 лв
Егати промоцията нема що

Айде престанете да бъдете такива балъци щото затова е на това положение тая държава, всеки ви го начуква, а вие се кефите

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Е.Димитров написа:аз на лаптопа си ползвам м-тел и няма такава трагедия,дори и сега браузвам от мобилния интернет (прецака се домашния) ,на бизнес съм ,в центъра на софия съм и имам 2 чертички,едвам пощата си чета,за нещо сваляне дума не може да става
Не мога да се съглася с теб! Имам мобилен интернет от МТел - 1ГБ трафик и съм супер доволна от скоростта. Даже и като го използвах в роуминг, зареждаше по-бързо от домашния на БТК

Вкъщи ще минеме на въпросния пакет на Виваком за 30лв на месец - интернет и дом. телефон.
dimithur, кой в днешно време ти говорими 3600мин. по ДОМАШЕН телефон

((:BuKcu:)) написа:Е.Димитров написа:аз на лаптопа си ползвам м-тел и няма такава трагедия,дори и сега браузвам от мобилния интернет (прецака се домашния) ,на бизнес съм ,в центъра на софия съм и имам 2 чертички,едвам пощата си чета,за нещо сваляне дума не може да става
Не мога да се съглася с теб! Имам мобилен интернет от МТел - 1ГБ трафик и съм супер доволна от скоростта. Даже и като го използвах в роуминг, зареждаше по-бързо от домашния на БТК![]()
Вкъщи ще минеме на въпросния пакет на Виваком за 30лв на месец - интернет и дом. телефон.
dimithur, кой в днешно време ти говорими 3600мин. по ДОМАШЕН телефоносвен баба и дядо
Това е зарибявка, ако си достатъчно умен и трябва да говориш дълго по дом. тел ще се обадиш в слабия трафик, където е 0.00лв.
Какъв слаб трафик какви 5 лева бе ? Точно проблема е в КРАТКОТО говорене, а не в дългото . Щото имаш начална такса 0.132 лв, още щом ти вдигнат отсреща слушалката си набутан, после ако щеш си ги изговори всичките 3600 минути наведнъж, ще са ти безплатни. ПРОБЛЕМА Е , че всеки говори ЗА КРАТКО И НАЧЕСТО, още повече като си мисли, че ще му е безплатно. Като те набутат един месец със 100-150 лв ще се усетиш и ще спреш да го ползваш, но за сметка на това ще си ползваш цяла година ИНЕТРНЕТ ЗА 30 ЛВ, КОЙТО ПО ПРИНЦИП СТРУВА 15 ! Пак си вътре. Не ви ли е ясно, че щом некой иска да подписвате договор за 1,2 ... 200 години, значи има някаква уловка иска да ви извърти ?

((:BuKcu:)) написа:Е.Димитров написа:аз на лаптопа си ползвам м-тел и няма такава трагедия,дори и сега браузвам от мобилния интернет (прецака се домашния) ,на бизнес съм ,в центъра на софия съм и имам 2 чертички,едвам пощата си чета,за нещо сваляне дума не може да става
Не мога да се съглася с теб! Имам мобилен интернет от МТел - 1ГБ трафик и съм супер доволна от скоростта. Даже и като го използвах в роуминг, зареждаше по-бързо от домашния на БТК![]()
dimithur, кой в днешно време ти говорими 3600мин. по ДОМАШЕН телефоносвен баба и дядо
Това е зарибявка, ако си достатъчно умен и трябва да говориш дълго по дом. тел ще се обадиш в слабия трафик, където е 0.00лв.
Бъркаш

Миналото лято на морето се налагаше да се ходи на 3-4 километра от бунгалото за нормален обхват. Иначе беше невъзможно да правиш каквото и да е.
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2