Нагло копеле изнасилва !
Модератор: Общи модератори
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Нагло копеле изнасилва !
Незнам защо беше заключена темата за младежа дето уж беше бит от полицай при положение ,че има инцидент със същия изруд http://lion-news.info/news/62682 и то от преди няколко дни .
Тази тема също не е първа младост viewtopic.php?f=4&t=139114
В предишната тема бях обвинен и още няколко колеги ,че сме привърженици на полицейщина и на дълго и на широко ни беше обяснено как сме правова държава и как имало начин с "Моля ,обещай да не правиш така " да се повлияе на хора с животински инстикти ...
Много ми се иска същите да се произнесат отново !
Тази тема също не е първа младост viewtopic.php?f=4&t=139114
В предишната тема бях обвинен и още няколко колеги ,че сме привърженици на полицейщина и на дълго и на широко ни беше обяснено как сме правова държава и как имало начин с "Моля ,обещай да не правиш така " да се повлияе на хора с животински инстикти ...
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Re: Нагло копеле изнасилва !
Аз съм убеден, че Калоян Тодоров или негови приятели отново е отразил и документирал събитието и ще има голям обществен отзвук и в крайна сметка въпросната 51 годишна дама дружно ще бъде хулена, за постъпката си и даже осъдена за педофилия. Защото у нас жертвите се третират като престъпници и престъпниците биват определяни като жертви.
На господин Тодоров желая много бъдещи творчески успехи и след обвиненията в "хулиганство" и "изнасилване" , които вече са факт-според пресата да се радваме на нови и интересни негови начинания като грабежи и убийства.
На господин Тодоров желая много бъдещи творчески успехи и след обвиненията в "хулиганство" и "изнасилване" , които вече са факт-според пресата да се радваме на нови и интересни негови начинания като грабежи и убийства.
Никой не мое ма връне на селу!
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
На мен пък ми е много интересно, как се примамва 51 годишна в колата 

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
ся преди да почнат разпитите поне ще му вземат гсм-а 

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
аз пък не знам защо съществуват съдилища,полиция и прочие щом може да осъдим някой по нета !? просто изглеждаме виделото и му тураме присъдата и само некой трябва да отиде да го гръмне. не вярвам нито на нагласени публикации,нито на записи от телефон. ако е виновен -хващат го,съдят го и влиза в затвора,ако го бият без нужда полицаите-вкарват и тях...
Разпитайте в Плевен и региона за този човек и ще разберете що за стока е.
Между другото какво стана с онова готиното Порше Карера ГТ ?
.
- Bella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 330 xd , 2003
- Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL
SKISA написа:аз пък не знам защо съществуват съдилища,полиция и прочие щом може да осъдим някой по нета !? просто изглеждаме виделото и му тураме присъдата и само некой трябва да отиде да го гръмне. не вярвам нито на нагласени публикации,нито на записи от телефон. ако е виновен -хващат го,съдят го и влиза в затвора,ако го бият без нужда полицаите-вкарват и тях...
За мен това е изразяване на гражданска позиция .А дали някого ще го съдят и за какво не мисля ,че някой от нас е компетентен .Както си казал -има си съответните институции

Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват 

- Benedetto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 compact
klintan66 написа:......
Произнасям се. Според теб ако не бяха уволнили куката или ако този келеш го бяха пребили в ареста, той нямаше да изнасили жената?

Мястото на тоз "херой" е в панделата. Мястото на оназ кука е на борсата. Полицаите трябва да респектират, не като пребиват арестантите.
Benedetto написа:klintan66 написа:......
Произнасям се. Според теб ако не бяха уволнили куката или ако този келеш го бяха пребили в ареста, той нямаше да изнасили жената?Щото нали ти е ясно, че примерно кварталните джамбази ги знаят в полицията. И не е като да не са яли шамари. Обаче ефект нулев...
Мястото на тоз "херой" е в панделата. Мястото на оназ кука е на борсата. Полицаите трябва да респектират, не като пребиват арестантите.
Това имах впредвид и аз в миналата тема

Benedetto написа:Мястото на тоз "херой" е в панделата. Мястото на оназ кука е на борсата. Полицаите трябва да респектират, не като пребиват арестантите.
Колега, ако за всяко повишаване на тон от страна на полицай последния отива на борсата - мисля, че ще останем без полиция

По закон всички сме равни. Но аз лично съм на мнение, че ако насреща ти стои един интелигентен човек, с който може да се води нормална комуникация, е едно, а да хванеш некое говедо на местопрестъплението и то да ти говори на въпреки - друго.
Всички си изпускаме нервите и грешим. Ако ни се случва един път или рядко - простимо е. Ако е навик - не е. Ако един добър полицай се държи обикновено нормално, но веднъж му избият чавиите и направи нещо нередно - мисля че не трябва да го съдим (ако последствия няма или са незначителни). Ако обаче е някой, който злоупотребява със служебното си положение или се държи като пълно говедо с всички, освен с началниците си - тогава наистина мисля, че не му е призвание да служи на обществото.
В настоящия случай един добър полицай (ако съдим по реакциите и мненията на съгражданите му) е хванал един местен селски бек да кара пиян и след като беше направил някакъв друг зулум. И доклкото видях селинджъра, знаейки че е направил магария, провокира полицая и го изкарва извън нерви. И полицая му се разкрещява - шамар ако трябва да бъда честен не помня. В случая аз бих застанал на страната на полицая. Най-малкото щото простия селинджър преди да бъде арестуван сигурно се е бил не с шамари, а с юмруци в селското диско и някой друг му е крещял доста по-обидни неща.
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Кофти... а аз толкова го защитавах в предната тема... сега се чувствам употребен
шибания негър явно се е помислил за безсмъртен след случея с полицая...
разпитвал съм... никой не го познава... поредната мишка станала известна за 3 минути и забравена още на следващия ден

шибания негър явно се е помислил за безсмъртен след случея с полицая...
Spoony написа:Разпитайте в Плевен и региона за този човек и ще разберете що за стока е.
разпитвал съм... никой не го познава... поредната мишка станала известна за 3 минути и забравена още на следващия ден
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
SKISA написа:аз пък не знам защо съществуват съдилища,полиция и прочие щом може да осъдим някой по нета !? просто изглеждаме виделото и му тураме присъдата
A не стана ли точно това с полицая? Отиде си както много други заради запис с телефон. Някой знае ли за случай на осъден престъпник, въз основа на такъв "видеоматериал"? НЕ! Тогава се надуват важно едни персони и казват, че такива записи по закон не могат да бъдат доказателствено средство.
Последна промяна saleen на 19 Яну 2010, 16:15, променена общо 1 път
Никой не мое ма връне на селу!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
така стана-прав си! аз видях как един полицай бие и обижда един човек. каквото и да е направил тоя човек преди снимането -не е тва начина. ако го е хванал на мястото на извършването на престъплението-да го е .....респектирал ,ма в управлението е тъпо и безсмислено точно по тая причина ,поради която стана разправията и полицая пострада-не че мангала е невинен или за жалене...
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Когато полицай изпълнява задълженията си и употребява сила или оръжие, аз съм с две ръце "ЗА", но да се правиш на мъж в околийското няма оправдание .Не му издържали нервите, ми мен като ме спре КАТ и нещо съм нервен и му отвъртя два шамара на проверяващия,дето се заяжда за глупости, не трябва да има последствия, щото няма кой знае какви поражения, а е човешко да си изпуснеш нервите, нали?
Закона си е закон и няма такива филми, нервен бил, не бил спал и не знам си какво.Провинение -наказание, но според закона.
Закона си е закон и няма такива филми, нервен бил, не бил спал и не знам си какво.Провинение -наказание, но според закона.
И двамата са за линчуване.
Полицая да ходи да трепе на улицата, без значка, като му е толкова голямо самочувствието, онзи да стои на топло, да си прави оргии с дружките. Точка.
Полицая да ходи да трепе на улицата, без значка, като му е толкова голямо самочувствието, онзи да стои на топло, да си прави оргии с дружките. Точка.