Св. Валентин vs. Трифон Зарезан
Модератор: Общи модератори
Св. Валентин vs. Трифон Зарезан
Винаги ми е било интересно защо някои хора празнуват примерно само единия празник
Стандартните отговори са - не съм католик / не съм алкохолик

Стандартните отговори са - не съм католик / не съм алкохолик

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Re: Св. Валентин vs. Трифон Зарезан
Винаги се случва да празнувам Трифон Зарезан
Св. Валентин не го празнувам, защото няма с кого.....или поне досега не е имало.

Св. Валентин не го празнувам, защото няма с кого.....или поне досега не е имало.

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
По-скоро Трифон Нарезан се празнува.... щото след няколко малки вече ич не ми е до любофффф

Si non confectus, non reficiat.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
((:BuKcu:)) написа:Винаги се случва да празнувам Трифон Зарезан![]()
Св. Валентин не го празнувам, защото няма с кого.....или поне досега не е имало.![]()
Бе то и аз като се замисля св.Валентин съм го правел само няколко пъти и то ... обилно полят с вино , така че искам отговор -Трифон Валентин

- Bella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 330 xd , 2003
- Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL
Zagy написа:По-скоро Трифон Нарезан се празнува.... щото след няколко малки вече ич не ми е до любофффф![]()
![]()
+1

п.с цяла година не се сетил за тебе и на Св.Валентин се дотътря с една китка и една плюшена мечка ,не за друго ,а за да не му пилиш на главата и за капак на всичко цяла вечер трябва да се държите за ръце и си се обяснявате колко се обичате щото било ден на Флюбените .Е айде нема нужда :mhihi:
Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват 

Всеки ден празнувам, поводи много.. 14 февруари ми е, като всеки един ден.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Bella написа:Zagy написа:По-скоро Трифон Нарезан се празнува.... щото след няколко малки вече ич не ми е до любофффф![]()
![]()
+1![]()
![]()
![]()
п.с цяла година не се сетил за тебе и на Св.Валентин се дотътря с една китка и една плюшена мечка ,не за друго ,а за да не му пилиш на главата и за капак на всичко цяла вечер трябва да се държите за ръце и си се обяснявате колко се обичате щото било ден на Флюбените .Е айде нема нужда :mhihi:
Аз съм мъжко бре

Si non confectus, non reficiat.
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Bella написа:п.с цяла година не се сетил за тебе и на Св.Валентин се дотътря с една китка и една плюшена мечка ,не за друго ,а за да не му пилиш на главата и за капак на всичко цяла вечер трябва да се държите за ръце и си се обяснявате колко се обичате щото било ден на Флюбените .Е айде нема нужда :mhihi:
Признай си обаче, че ще ти е приятно да те изненадат с нещо и ще си поне малко разочарована ако изобщо не го отбележите.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- Bella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 330 xd , 2003
- Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL
Zagy написа: Аз съм мъжко бре![]()
![]()
![]()
Знам бре

Feanor написа:
Признай си обаче, че ще ти е приятно да те изненадат с нещо и ще си поне малко разочарована ако изобщо не го отбележите.
От години не го празнувам .Предпочитам цяла година да ми показва ,че ме обича и уважава отколкото да го прави един ден в годината по задължение

Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват 

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Bella написа:От години не го празнувам .Предпочитам цяла година да ми показва ,че ме обича и уважава отколкото да го прави един ден в годината по задължение

Празнувам си Трифон Нарезан, в краен случай Трифон Валентин, но св. Валентин- НЕ... Остави другото, ами си е и католически празник- няма място при нашите...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Я па винаги се чуда,защо аджеба само мъжете подаряваме?! Нали е празник на влюбените!!! Или само ние сме влюбени!Досега една жена не видях с подарък на тоз ден!?
По темата,и двата ги отбелязвам ....

По темата,и двата ги отбелязвам ....

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

Е това е истината...ивчо написа:Я па винаги се чуда,защо аджеба само мъжете подаряваме?! Нали е празник на влюбените!!! Или само ние сме влюбени!Досега една жена не видях с подарък на тоз ден!?
По темата,и двата ги отбелязвам ....![]()
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
А?! Нали?! Сега чакам 4 момичета от форума да отговорят смислено!!!!!
Топката е във вас мили дами,както се казва

Топката е във вас мили дами,както се казва

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Трифон Зарезан (Трифоновден) не е празник на алкохолика, ами православен празник...
Без страх, без спирачка!