5800 ХМ или Е55 ?
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
5800 ХМ или Е55 ?
Дано не прекалявам. Скоро търсех телефон за детето и след Вашите препоръки в къщи останахме доволни за което съм Ви благодарен. Сега търся за себе си като съм се спрял на Nokia 5800 ХМ или Е55. Разбирам, че двата телефона са със съвсем различна насоченост. Рядко купувам, но поне малко да си заслужава. Вие кой бихте ми препоръчали от конкретно тези ?
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Re: 5800 ХМ или Е55 ?
///peter написа:5800
+1цена-качество/екстри/ е страхотна оферта!!!
Последна промяна laviatan на 20 Яну 2010, 11:29, променена общо 1 път
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- BavarianMotorWorks
- Потребител
-
- Кара: E30 320 Sedan
kolega,v momenta ti pisha ot 5800!!!
obshto vzeto sam dovolen ot telefona,edinstveniq nedostatuk spored men e bateriqra koqto darji 2 nai-mnogo 3 dni!!! sajelqvam kolegi,no nemojah da namerq kirilizatora..

- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
BavarianMotorWorks написа:kolega,v momenta ti pisha ot 5800!!!obshto vzeto sam dovolen ot telefona,edinstveniq nedostatuk spored men e bateriqra koqto darji 2 nai-mnogo 3 dni!!! sajelqvam kolegi,no nemojah da namerq kirilizatora..
На клавиатурата задаваш на "език на писане" български и си готов. Малко е кофти ако си свикнал да пишеш на фонетична, защото подредбата на буквите на телефона илизла като БДС, но се свиква.
Иначе по темта 5800

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
С последния софтуер ли сте?
Моята отива за 3-4. А с GPS издържа ден като съм по планината
Моята отива за 3-4. А с GPS издържа ден като съм по планината
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
Зависи от това ти лично с каква цел го купуваш този телефон, за какво и как ще го експлоатираш. За мен лично "телефон" от сорта на 5800 никога не бих си взел (поне на този етап), всичко започва с позъорщината и свършва прекалено бързо - с батерията...
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
E55... 5800 вече има всеки трети
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
e55 12 дена батерия 

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
батерия та батерия, еми като го лющим непрекъснато, как да държи тая батерия...
голям тъч дисплей, процесор, памети всякакви, 8гб карта, 200 приложения, теми, тонове, вибрации, като пуснеш да засича джипиес два пъти дневно без а-ГПС, като пуснеш няколко песни, като проведеш 5 разговора, 3 смс-а и поразцъкаш някоя игрица, е как да не ти свършва батерията за 2 дни...
Като го ползваш предимно за телефон и от време на време за мултимедия си държи батерията отлично...
Като толкова ви боли за батерия, купете си втора и си я зареждайте, зареждането отнема час-два... или пък зарядно за кола да си включвате телефона да се зарежда в задръстванията...
Сериозно, хайде като много пискате от батерията, на айфон батерията колко издържа ако го човъркате постояноо - през 10 минути по 10 минути? Ако ми кажете 5 дни, ще ви се изсмея.
голям тъч дисплей, процесор, памети всякакви, 8гб карта, 200 приложения, теми, тонове, вибрации, като пуснеш да засича джипиес два пъти дневно без а-ГПС, като пуснеш няколко песни, като проведеш 5 разговора, 3 смс-а и поразцъкаш някоя игрица, е как да не ти свършва батерията за 2 дни...
Като го ползваш предимно за телефон и от време на време за мултимедия си държи батерията отлично...
Като толкова ви боли за батерия, купете си втора и си я зареждайте, зареждането отнема час-два... или пък зарядно за кола да си включвате телефона да се зарежда в задръстванията...
Сериозно, хайде като много пискате от батерията, на айфон батерията колко издържа ако го човъркате постояноо - през 10 минути по 10 минути? Ако ми кажете 5 дни, ще ви се изсмея.
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
Хаос написа:
В интерес на истината като го човъркаш и за 2 дена я нама.

- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
Хаос написа:батерия та батерия, еми като го лющим непрекъснато, как да държи тая батерия...
Малко повърхностно, все едно да пуснат автомобил с агрегат 1000 конски сили и резервоар 20л., 'щото видиш ли може да се движи и с 40-50км/ч и така горивото ще ти издържи достатъчно дълго, т.е. като са й наблъскали толкова много опцийки да си направят и една сносна батерия...
Projektzwo написа:да си направят и една сносна батерия...
предлагам ти да отидеш да им станеш консултант по техническите и маркетинговите въпроси.. ще направиш пачка
ти как си го представяш това "да си направят и една сносна батерия..."???
ако е по-голяма батерията ще писнат хората - много е дебел телефона, много е тежък...
това все пак е устройство, което да ползваш, когато наблизо няма компютър/телевизор, което реално погледнато не е чак толкова много, днес всеки втори освен кола има и лаптоп.
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2