Какво мислите за Iphone
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
Какво мислите за Iphone
Колеги я тия дето разбират повече да изкажат мнение за второто поколение ябълки с 16гб

- GrAMaDaN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Разумно
- Мечтае да кара: BMW M6
Re: Какво мислите за Iphone
Ако ще си вземаш "iPhone" гледай да е "Apple iPhone 3G S" защото старите имам проблем с изтърватне и дисплея . Значи при Crash Test "IPhone" повече от половина заминават при 2-рото или 3-тото изтърване ималсъм "IPhone" не замина от това а се прицака дисплея това е другитя проблем , но при 3GS викат че са поправили старите грешки още несъм си взел такъв тел но и не мисля моя съвет е "Nokia" N97 или ако искаш газарийка "Nokia X6"
П.С. - Извинявам се ако има фенове на "Apple" но това е мойто лично мнение :}
П.С. - Извинявам се ако има фенове на "Apple" но това е мойто лично мнение :}

използвам iPhone 2g от около 2 години
За съжаление рядко ми остава време да си играя с него, но като негов потребител мога да ви кажа, че ми допада много и не бих го сменил
- изпускан многократноо от всякакви позиции и на всякакви повърхности - или съм имал късмет или просто е много здрав
но нямам проблем с него
- постоянно излизат update-и за различните програми и на самия Firmware
- кракнати програми колкото си искаш
- можея да го превърнеш от game station в work station
/има фтп сървър, мейл клиент, разни мрежови глезотиики и т.нат.
- iPhone може да праща файлове чрез Bluetooth технологията
- iPhone може да праща MMS
- камерата на 2G е 2Mpx, но е доста добра, ще прикача снимка, за да видиш горе долу как се вижда
- може да записва видео
- може да се използва и като USB stick
при 2г функциите за bluetooth и ММС се свалят като отделни програми исе използват
Постоянно го развиват и се изкарват много нови програми/applications/ за него
Лично аз не бих си го купил от магазинте на Globul, защото е ужасно много пари в сравнение, ако ти го донесат от САЩ и ти го "Разкодират".
Единствената му конкуренция е евентуално HTC разгледай и техните модели.
P.S. Ако трябва да бъда честен имам и отстрани една Nokia 6300, на която винаги мога да се доверя в случай, че нямам зарядно и няма къде да заредя iPhone.
s

- изпускан многократноо от всякакви позиции и на всякакви повърхности - или съм имал късмет или просто е много здрав

- постоянно излизат update-и за различните програми и на самия Firmware
- кракнати програми колкото си искаш
- можея да го превърнеш от game station в work station

- iPhone може да праща файлове чрез Bluetooth технологията
- iPhone може да праща MMS
- камерата на 2G е 2Mpx, но е доста добра, ще прикача снимка, за да видиш горе долу как се вижда

- може да записва видео
- може да се използва и като USB stick

при 2г функциите за bluetooth и ММС се свалят като отделни програми исе използват

Постоянно го развиват и се изкарват много нови програми/applications/ за него

Лично аз не бих си го купил от магазинте на Globul, защото е ужасно много пари в сравнение, ако ти го донесат от САЩ и ти го "Разкодират".
Единствената му конкуренция е евентуално HTC разгледай и техните модели.
P.S. Ако трябва да бъда честен имам и отстрани една Nokia 6300, на която винаги мога да се доверя в случай, че нямам зарядно и няма къде да заредя iPhone.
s
- GrAMaDaN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Разумно
- Мечтае да кара: BMW M6
Случил си на здрав имам един приятел си го взе от Англия на 5-тития месец замина и неможа да го върне защото вече си беше в България голям играчка щеше да бъде да го праща
Но всичките качества дето ги изброи ги има един среден клас Симбиян
Симбиян с същите параметри струва 300-400 лв а "IPhone" е 700-800 лв но все пак "IPhone" го водят газарийка може за това да струва повече пари но ако не харесваш Нокия все пак се замисли за HTC но да не е с Андроид защото е нова систеама и още не разработена като хората гледай с Windows Mobile
Но всичките качества дето ги изброи ги има един среден клас Симбиян
Симбиян с същите параметри струва 300-400 лв а "IPhone" е 700-800 лв но все пак "IPhone" го водят газарийка може за това да струва повече пари но ако не харесваш Нокия все пак се замисли за HTC но да не е с Андроид защото е нова систеама и още не разработена като хората гледай с Windows Mobile

- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
Мерси за супер изчерпателните отговори колеги
В интерес на истината след дълго чудене какъв телефон да си взема защото договорът ми свърши и трябваше да го подновя а с това идва и най-сладкото .... "безплатният" телефон
И така чудех се кое да взема , Нокия Н97 или Iphone и като дългогодишен юзър на Нокия клонях към Нокията , но в последният момент нещо ме разчовърка и се спрях на Ябълката
Накратко - 2ро поколение 3гс с 16гб . В началото ми се видя много сложен с тая активация през Итунс , въвеждане на банкови детайли в тоя пуст Итунс само за да си ползвам телефона ....... Както и да е след 2 часа игра с телефона го изучих и много ми хареса като цяло .
Но за жалост си има и минуси , поне на пръв поглед батерията му е СУПЕР слаба , не чете поветето видео формати и е трудничък за боравене в началото . И последно незнам защо но на ГРОМ-а в 330ката старият ми телефон /Нокия 5530МЕ/ вади по-добър звук от ябълката

В интерес на истината след дълго чудене какъв телефон да си взема защото договорът ми свърши и трябваше да го подновя а с това идва и най-сладкото .... "безплатният" телефон
И така чудех се кое да взема , Нокия Н97 или Iphone и като дългогодишен юзър на Нокия клонях към Нокията , но в последният момент нещо ме разчовърка и се спрях на Ябълката
Накратко - 2ро поколение 3гс с 16гб . В началото ми се видя много сложен с тая активация през Итунс , въвеждане на банкови детайли в тоя пуст Итунс само за да си ползвам телефона ....... Както и да е след 2 часа игра с телефона го изучих и много ми хареса като цяло .
Но за жалост си има и минуси , поне на пръв поглед батерията му е СУПЕР слаба , не чете поветето видео формати и е трудничък за боравене в началото . И последно незнам защо но на ГРОМ-а в 330ката старият ми телефон /Нокия 5530МЕ/ вади по-добър звук от ябълката

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Моя не знам дали е 3GS или не ама единствения по здрав телефон дето съм имал до сега е нокиа 5100 и 5140. Изпускал съм го безброй пъти и едно пране изкара.
Малко е досадно, че траа всичко ти да си качваш на него обаче
HTC tuch pro или нещо от сорта имах за половин година. По-проблемен телефон не съм имал.. адски бавно работи сравнение с по-простите телефони и iphone-а. Много проблеми с тоя windows (е че как иначе нали е windows) хехе. Менютата са мноо дребни и ако нещо не си мноо средоточчен или правиш още нещо е малко ЪпсурТ да ги нацелиш
Едиствено се пишеха готино смс-те

HTC tuch pro или нещо от сорта имах за половин година. По-проблемен телефон не съм имал.. адски бавно работи сравнение с по-простите телефони и iphone-а. Много проблеми с тоя windows (е че как иначе нали е windows) хехе. Менютата са мноо дребни и ако нещо не си мноо средоточчен или правиш още нещо е малко ЪпсурТ да ги нацелиш
Едиствено се пишеха готино смс-те
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- Pr0gI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G11/F26
Колега, ако ще си взимаш нокия си вземи N900 много е добра, на мен лично ми хареса много повече от apple продукта. Имах N97 и той е добър, но ако го сравняваш с Iphone 3Gs не мисля че е по-добър. Най-малкото дисплея на Iphone е с по-добър touch screen.
Въпроа с батерията го разреших като намалих значително контраста на дисплея ... 
Няма как да е слаба батерията, но 24 ч. издържа ... ест. зависи от натоварването
колото до коментара за телефони за 300-400 лв. ... iPhone e първичен и толкова бързо свикваш с него, че няма база за сравнение. Другото, което не съм виждал по-добър touch screen от този на iPhone ...
Зимата ми беше тегаво как да отключвам клавиатурата, когато съм с ръкавици и от скоро разбрах, че носа може да е полезен в този случай
Недостатъците са му, че изисква много време и грижи да се занимаваш с него ... на 3Гс си е с ГПС модул и т.нат. Телефона е екстра
Друг недостатък е лично за мен, че докато карам е много неудобен за използване, защото трябва д агледам в екрана и къде пипам, защото всяко докосване се отчита и доста разсейва за съжаление. Но както казах в тези случай нокията 6300 я вадя и както всеки друг предполагам познавам клавиатурата на изуст и кое къде се намира

Няма как да е слаба батерията, но 24 ч. издържа ... ест. зависи от натоварването
колото до коментара за телефони за 300-400 лв. ... iPhone e първичен и толкова бързо свикваш с него, че няма база за сравнение. Другото, което не съм виждал по-добър touch screen от този на iPhone ...

Зимата ми беше тегаво как да отключвам клавиатурата, когато съм с ръкавици и от скоро разбрах, че носа може да е полезен в този случай

Недостатъците са му, че изисква много време и грижи да се занимаваш с него ... на 3Гс си е с ГПС модул и т.нат. Телефона е екстра

Друг недостатък е лично за мен, че докато карам е много неудобен за използване, защото трябва д агледам в екрана и къде пипам, защото всяко докосване се отчита и доста разсейва за съжаление. Но както казах в тези случай нокията 6300 я вадя и както всеки друг предполагам познавам клавиатурата на изуст и кое къде се намира

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Мога само хубави неща да кажа за Айфона
уникална играчка и телефон на който можеш да си сложиш абсолютно вс което ти хрумне. 

- tngeorgiev
- младши ентусиаст
-
xerial написа:Мога само хубави неща да кажа за Айфонауникална играчка и телефон на който можеш да си сложиш абсолютно вс което ти хрумне.
барнеш ли айфон и няма връщане назад

E30 1986 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
Абсолютната глупост, ще го човъркаш 2-3 дена докато ти мине мерака и после ще си го ползваш като обикновен телефон за 10 лв
Просто от епъл имат много хитри маркетингови трикове, да те зарибят, че видите ли това е направо извънземен телефон. По хубаво изчакай да се появи новия смарт фоун на гугъл. Поне операционната му система е с отворен код и ще можеш да си слагаш безплатно всякакви джиджави програмки, а не да им плащаш не епъл всеки път като искаш някакво ново приложение. 

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
dimithur написа:Абсолютната глупост, ще го човъркаш 2-3 дена докато ти мине мерака и после ще си го ползваш като обикновен телефон за 10 лвПросто от епъл имат много хитри маркетингови трикове, да те зарибят, че видите ли това е направо извънземен телефон. По хубаво изчакай да се появи новия смарт фоун на гугъл. Поне операционната му система е с отворен код и ще можеш да си слагаш безплатно всякакви джиджави програмки, а не да им плащаш не епъл всеки път като искаш някакво ново приложение.
новият смартфоне на гугъл излезе

НТС е доста по-добро от iphone лично мнение.
от 4 години само НТС-та сменям и съм нямал никакви проблеми.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
новия телефон на google (nexus) вече се продава и е провал... намалиха му цената от ~$300 на ~$200 с 2 годишен договор, защото никой не го купува.
3g издържа повече от 2g като живот на батерията, има gps и жака му не е наврян навътре и може да закачиш всякакви слушалки... общо взето това са разликите с 2g.
телефона е доста здрав и много зор трябва да види за да строшиш нещо повече от стъклото пред дисплея. от към софтуер разликите между трите модела са пренебрежимо малки.
и още нещо... ако няма да си взимаш дата план и няма да слушаш музика... няма смисъл да си взимаш такъв телефон.
3g издържа повече от 2g като живот на батерията, има gps и жака му не е наврян навътре и може да закачиш всякакви слушалки... общо взето това са разликите с 2g.
телефона е доста здрав и много зор трябва да види за да строшиш нещо повече от стъклото пред дисплея. от към софтуер разликите между трите модела са пренебрежимо малки.
и още нещо... ако няма да си взимаш дата план и няма да слушаш музика... няма смисъл да си взимаш такъв телефон.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- R_Lakov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Мечтата карах. Сега е ред на ГТ
- Мечтае да кара: F10
След половин година ползване мога да кажа че съм пристрастен към него. Няма по красива и удобна операционна система. Има милиони приложения за него. Супер стилен дизаин. Относно батерията незнам, моита неможе да изкара 2 дена, ама аз не го оставам 

- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Здравейте колеги! По темата ябълката наистина е хубав телефон. Но лично аз също съм с негативно мнение за него. Аз лично ползвам Блекбери и съм страшно доволен от тези телефони. Преди имах Нокиа Н95 но е смених с Блекбери, първото ми беше модела Сторм с тъчскриина а сега ползвам следващия модел 8520, който поне за мен работи много по бързо и е много по удобен за ползване. Може да си получаваш и пишеш е майли от телфона като направиш една регстрация. Аз съм в gmail и е супер удобно, регнал съм си и пощите на Outlook Express това са ми служебните пощи. Вярвам че и ябълката и много други телефони имат тази функция с е-мейлите. Можеш да качваш както Word така и Exelski фаилове и да работиш по тях и да ги изпращаш. Има вградени функции като фейсбук и гугъл месенджър и другите няма да ги изброявам, които само трябва да инсталираш и си готов. Абе като цяло има много потенцял в този телефон работи с 8 гигабайта карта памет без да спича или забавя. Аз лично съм супер доволен и за това си купих освен сторма и 8520. Така че незнам дали някои от колегите ползва тази марка, но според мен няма да сгреши. Това си е мое лично мнение за това реших да го споделя с вас да не отварям нова тема! Поздрави и лек ден на всички...
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3