Нокия Е 72 - въпрос
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
Нокия Е 72 - въпрос
Бихте ли помогнали със сайт за сваляне на софтуер за този модел и по-специално БДС/фонетика , че не е удобно писането само на енглиш , най малкото за форума
, че рових из нета , ама съм малко '' на вие '' с новите технологии и нищо не открих ...
П.С. Или поне форум в който да задам този въпрос .
Благодаря предварително !!!

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Re: Нокия Е 72 - въпрос
В самия телефон би трябвало да има настройка да се пише на българки. Менюто на какъв език е да ти кажа по-подробно къде да видиш 
Ако е на английски - Tools -> Settings -> General -> Personalisation -> Language -> Writings language

Ако е на английски - Tools -> Settings -> General -> Personalisation -> Language -> Writings language

- Is.
- ентусиаст
-
European написа:В самия телефон би трябвало да има настройка да се пише на български.
Телефонът е с българско меню , но няма опция за избиране на Български , като език за писане . Немски , Английски , Френски и Румънски само .
Принципно ме интересува не само това

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Ако пишеш на фонетика, ще се видиш в чудо с куерти клавиатурата и БГ правописа 
Иначе има си форум за тези неща, скоро започнах да чета там и има страшно много инфо за всичко за този род технологии... няма да правя реклама, сам ще си го намериш

Иначе има си форум за тези неща, скоро започнах да чета там и има страшно много инфо за всичко за този род технологии... няма да правя реклама, сам ще си го намериш

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Is.
- ентусиаст
-
kriso85 написа: има си форум за тези неща сам ще си го намериш[/size]
Айде пусни едно ЛС де

Има доста места, където може да се чете. Аз главно ползвам чуждестранни сайтове и форуми, но също и някои български. Неискам да правя реклама, защото нямам абсолютно никакви връзки с такива сайтове, освен че съм потребител. 
Ще ти кажа аз как ги намерих. От google -> ключова дума "smartphone" и излизат доста неща
Може да се конкретизира и търсенето за България
Ако имаш някакви въпроси за програми и т.н. ще помагам с каквото мога!
Успех

Ще ти кажа аз как ги намерих. От google -> ключова дума "smartphone" и излизат доста неща

Ако имаш някакви въпроси за програми и т.н. ще помагам с каквото мога!
Успех

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Is написа:Бихте ли помогнали със сайт за сваляне на софтуер за този модел и по-специално БДС/фонетика , че не е удобно писането само на енглиш , най малкото за форума, че рових из нета , ама съм малко '' на вие '' с новите технологии и нищо не открих ...
![]()
http://smartphones-world.com/forum/inde ... df921d4ba2
http://e71nokia.net/?cat=17
- Is.
- ентусиаст
-
Благодаря на отзовалите се
. Може да се заключва .

8 мнения
• Страница 1 от 1