PSP хакване

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

PSP хакване

Мнение от xpl0d » 22 Яну 2010, 1:56

Я някой ако знае как да се downgrade-не PSP 1004 с фърмуеър 5.50 до поне 5.00 без използване на пандора батерия да каже как стаа номера :D
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R

Re: PSP хакване

Мнение от BULL3T » 22 Яну 2010, 2:11

Добре де и като го хакнеш какво получаваш,освен безплатни бъгави игри?
Изображение
"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"

Аватар

Мнение от xpl0d » 22 Яну 2010, 13:25

Що пък ще са бъгави? Ти като си патрон давай по 50 лв. за игра и си джиткай там. Като нямате кво да кажете по темата поне не си изказвайте ненужното мнение.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36
Мечтае да кара: V8

Мнение от Cobb » 22 Яну 2010, 13:44

http://forums.data.bg/index.php?showtopic=1661612
Тук мисля повече ще могат да ти помогнат, разбира се, ако все още не си проверил там :)
Изображение

Аватар

Мнение от xpl0d » 22 Яну 2010, 14:18

Безполезно.

Друг?
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 22 Яну 2010, 21:31

Имаш ЛС
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Аватар

Мнение от xpl0d » 22 Яну 2010, 22:31

Kroki написа:Имаш ЛС

Данкешойн :mhihi: Ще го пробвам.

Друг?
Изображение

T.N.T. for the brain
Аватар
Кара: Слънцето да се мръщи!!!

Мнение от PeBuLs » 23 Яну 2010, 18:11

Изображение

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 23 Яну 2010, 18:12

xpl0d написа:Що пък ще са бъгави? Ти като си патрон давай по 50 лв. за игра и си джиткай там. Като нямате кво да кажете по темата поне не си изказвайте ненужното мнение.

Ще те помоля да се отнасяш с уважение към хората които ти отговаря, питат или въобще пишат в темета!

Ясно?
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

Аватар

Мнение от xpl0d » 23 Яну 2010, 20:06

Giorceto написа:
xpl0d написа:Що пък ще са бъгави? Ти като си патрон давай по 50 лв. за игра и си джиткай там. Като нямате кво да кажете по темата поне не си изказвайте ненужното мнение.

Ще те помоля да се отнасяш с уважение към хората които ти отговарят, питат или въобще пишат в темета!

Ясно?

1-во - мнението за "бъгавите" игри на колегата нямаше нищо общо с темата.
2-ро - въпросното мнение беше абсолютно невярно - то затва понеже са бъгави игрите цял свят си хаква ПСП-тата.
3-то - бих уважил хората, които отговарят в темата, ако техните постове са в същия стил, но не очаквай някой да ми се ежи и прави на шеф, а аз да го "уважавам".
4-то - като си решил да се правиш на форумен самурай, нинджа или каквато длъжност се имаш, че изпълняваш не би било лошо и на малко правопис да се научиш, в смисъл нормален потребител да греши е нормално, все пак тук не е литературен форум, но МОД, админ с претенции да греши... някак не се връзват нещата.
Освен това факта, че си МОД не означава, че си награбил Господ за оная работа, та да ми повишаваш тон. Забележки, предупреждения със съответния език - да, но не и подобни бабаитски подходи. Та с едно изречение - НЕ, не е ясно.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 E70 08.2010
Детайли за колата: Сив металик

Мнение от 7S\/E7OSLA\/ » 24 Яну 2010, 16:56

xpl0d написа:
Giorceto написа:

Ще те помоля да се отнасяш с уважение към хората които ти отговарят, питат или въобще пишат в темета!

Ясно?

2-ро - въпросното мнение беше абсолютно невярно - то затва понеже са бъгави игрите цял свят си хаква ПСП-тата.
3-то - бих уважил хората, които отговарят в темата, ако техните постове са в същия стил, но не очаквай някой да ми се ежи и прави на шеф, а аз да го "уважавам".
4-то - като си решил да се правиш на форумен самурай, нинджа или каквато длъжност се имаш, че изпълняваш не би било лошо и на малко правопис да се научиш, в смисъл нормален потребител да греши е нормално, все пак тук не е литературен форум, но МОД, админ с претенции да греши... някак не се връзват нещата.
Освен това факта, че си МОД не означава, че си награбил Господ за оная работа, та да ми повишаваш тон. Забележки, предупреждения със съответния език - да, но не и подобни бабаитски подходи. Та с едно изречение - НЕ, не е ясно.

:kuku: :kuku: :kuku: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X1 F48
Мечтае да кара: ///M

Мнение от Mr_Spirit » 25 Яну 2010, 10:40

xpl0d написа:
Giorceto написа:

Ясно?

С това което си се захванал е за ПРОТА!!! Малоумници като тебе дето се правят на голямата работа, обиждат съфорумците си, незнаят добрата дума и добрият дух на форума нямат място тук! Не съм съдник или ... просто се изнервям на такива като теб и казвам майната им, но ти продължаваш да се мислиш за велик и продължаваш в духа на - изгонете ме от тук! Това го забелязвам не само в тази ти тема, но всяка ти втора приказка тук е ....! И другото - смени си вида на работа, смени си професията и изчезни от тук! :banghead: :banghead: :banghead:
Цяла България под едно небе с една марка автомобил - BMW !!! bmwpоwer-bg.net

Калоян Христов

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: шлеп

Мнение от rottweiler » 06 Дек 2011, 23:32

да питам и аз понеже спечелихме едно псп - 3004, 1С, софт- 6.39. има ли начин?
Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 07 Дек 2011, 0:29

Проверете и двамата в псп форума има доста изписано.Мисля,че имаше начин и 6.39,но на 100% не съм сигурен.Аз съм с 6.30 в момента и ми го хакнаха преди няколко седмици.Но с кой хак и как нямам никаква идея. :mhihi: Важното е жената да се радва на тетриса. :mhihi: Успех.

ентусиаст
Аватар
Кара: шлеп

Мнение от rottweiler » 07 Дек 2011, 0:51

спрян е сайта.
Изображение Изображение

Назад към Извън Темата