PSP хакване
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
PSP хакване
Я някой ако знае как да се downgrade-не PSP 1004 с фърмуеър 5.50 до поне 5.00 без използване на пандора батерия да каже как стаа номера 

- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
Re: PSP хакване
Добре де и като го хакнеш какво получаваш,освен безплатни бъгави игри?

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- xpl0d
-
-
Що пък ще са бъгави? Ти като си патрон давай по 50 лв. за игра и си джиткай там. Като нямате кво да кажете по темата поне не си изказвайте ненужното мнение.

- Cobb
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
http://forums.data.bg/index.php?showtopic=1661612
Тук мисля повече ще могат да ти помогнат, разбира се, ако все още не си проверил там
Тук мисля повече ще могат да ти помогнат, разбира се, ако все още не си проверил там

- xpl0d
-
-
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Имаш ЛС
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- xpl0d
-
-
- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
- Кара: Слънцето да се мръщи!!!
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
xpl0d написа:Що пък ще са бъгави? Ти като си патрон давай по 50 лв. за игра и си джиткай там. Като нямате кво да кажете по темата поне не си изказвайте ненужното мнение.
Ще те помоля да се отнасяш с уважение към хората които ти отговаря, питат или въобще пишат в темета!
Ясно?
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- xpl0d
-
-
Giorceto написа:xpl0d написа:Що пък ще са бъгави? Ти като си патрон давай по 50 лв. за игра и си джиткай там. Като нямате кво да кажете по темата поне не си изказвайте ненужното мнение.
Ще те помоля да се отнасяш с уважение към хората които ти отговарят, питат или въобще пишат в темета!
Ясно?
1-во - мнението за "бъгавите" игри на колегата нямаше нищо общо с темата.
2-ро - въпросното мнение беше абсолютно невярно - то затва понеже са бъгави игрите цял свят си хаква ПСП-тата.
3-то - бих уважил хората, които отговарят в темата, ако техните постове са в същия стил, но не очаквай някой да ми се ежи и прави на шеф, а аз да го "уважавам".
4-то - като си решил да се правиш на форумен самурай, нинджа или каквато длъжност се имаш, че изпълняваш не би било лошо и на малко правопис да се научиш, в смисъл нормален потребител да греши е нормално, все пак тук не е литературен форум, но МОД, админ с претенции да греши... някак не се връзват нещата.
Освен това факта, че си МОД не означава, че си награбил Господ за оная работа, та да ми повишаваш тон. Забележки, предупреждения със съответния език - да, но не и подобни бабаитски подходи. Та с едно изречение - НЕ, не е ясно.

- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
xpl0d написа:Giorceto написа:xpl0d написа:Що пък ще са бъгави? Ти като си патрон давай по 50 лв. за игра и си джиткай там. Като нямате кво да кажете по темата поне не си изказвайте ненужното мнение.
Ще те помоля да се отнасяш с уважение към хората които ти отговарят, питат или въобще пишат в темета!
Ясно?
2-ро - въпросното мнение беше абсолютно невярно - то затва понеже са бъгави игрите цял свят си хаква ПСП-тата.
3-то - бих уважил хората, които отговарят в темата, ако техните постове са в същия стил, но не очаквай някой да ми се ежи и прави на шеф, а аз да го "уважавам".
4-то - като си решил да се правиш на форумен самурай, нинджа или каквато длъжност се имаш, че изпълняваш не би било лошо и на малко правопис да се научиш, в смисъл нормален потребител да греши е нормално, все пак тук не е литературен форум, но МОД, админ с претенции да греши... някак не се връзват нещата.
Освен това факта, че си МОД не означава, че си награбил Господ за оная работа, та да ми повишаваш тон. Забележки, предупреждения със съответния език - да, но не и подобни бабаитски подходи. Та с едно изречение - НЕ, не е ясно.

- Mr_Spirit
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X1 F48
- Мечтае да кара: ///M
xpl0d написа:Giorceto написа:xpl0d написа:Що пък ще са бъгави? Ти като си патрон давай по 50 лв. за игра и си джиткай там. Като нямате кво да кажете по темата поне не си изказвайте ненужното мнение.
Ясно?
С това което си се захванал е за ПРОТА!!! Малоумници като тебе дето се правят на голямата работа, обиждат съфорумците си, незнаят добрата дума и добрият дух на форума нямат място тук! Не съм съдник или ... просто се изнервям на такива като теб и казвам майната им, но ти продължаваш да се мислиш за велик и продължаваш в духа на - изгонете ме от тук! Това го забелязвам не само в тази ти тема, но всяка ти втора приказка тук е ....! И другото - смени си вида на работа, смени си професията и изчезни от тук!

Проверете и двамата в псп форума има доста изписано.Мисля,че имаше начин и 6.39,но на 100% не съм сигурен.Аз съм с 6.30 в момента и ми го хакнаха преди няколко седмици.Но с кой хак и как нямам никаква идея.
Важното е жената да се радва на тетриса.
Успех.

15 мнения
• Страница 1 от 1