Въпрос за боя

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe & E46 Coupe

Въпрос за боя

Мнение от djkita » 23 Яну 2010, 0:05

Колеги да ви попитам някой знае ли някой магазин (онлайн или какъвто и да е) за поръчка на боя. Питам защото колата ми е с боя с цвят черен мат , за която където и да попитам все ми казват, че я нямат и се пулат по 1 час в боята :D Бояджията ми е оставил номера на боята, и като го дам този номер в някой магазин все ми излиза черният цвят на БМВ, но не и матов... Също на бележката оставена от бояджията ми е написан някакъв сайт. Като се разрових в него открих точно моята боя (което показва, че не е смесвана с някакви добавки, а си е просто такава. Става въпрос за колата в подписа ми.Някой ако може да ми помогне от къде да си намеря такава боя нека пише :shock: :?: :bchug:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Re: Въпрос за боя

Мнение от Kambe » 23 Яну 2010, 0:09

колега мата се прави чрез добавка наречена "мат агент" в лака :)
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от djkita » 23 Яну 2010, 0:39

Да чувал съм за тази добавка, но си личи разликата в боята :( В началото мислех да пробвам с такава добавка, но след като видях ефекта върху черния цвят се отказах заради разликата..... Преди време бях питал бояджията при който е била боядисвана колата дали може да ми намери такава боя, той отговори че може но трябвало да се поръчва от чужбина и излизало около 400лв/литара с доставката, при което се отказах разбира се :shock: :shock: :shock: На мен ми трябва не повече от 200гр...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 23 Яну 2010, 1:02

да не би да бъркате съотношението ? питай бояджията ако помни колко процента мат агент е слагал :dunno:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от djkita » 23 Яну 2010, 1:18

Мне колега, както споменах в началния си пост в боята не е слагано нищо.В сайта с марката на боята си излиза обсолютно същата боя(матирана).
Изображение

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 23 Яну 2010, 10:56

Няма начин да не е слагано нищо просто производителя не пише съставките.Аз преди време си бях поядисал колата 4 цветен хамелеон,който го купих от чужбина и няма да ти казвам колко струваше....и не пишеше какво има вътре:mhihi:
Ако боята ти е толкова специална имай в предвид че наистина ще е скъпа.В чужбина се продава минимум литър но има едни тестери по 100-200г питай този магазин или сайт да ли имат ако не най-евтиният вариянт ще бъде да пробваш с опити да я направите същата ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от djkita » 23 Яну 2010, 15:25

Ми ще опитвам да го наглася с мат добавката.. и без това нямам друг избор :shock:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Едно М60 и някви М-ки
Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

Мнение от Is. » 23 Яну 2010, 20:37

Дай ми номера на боята :roll:
П.С. и сайта ако искаш
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

Назад към Извън Темата