ХАИТИ - няма господ!!
Модератор: Общи модератори
63 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Re: ХАИТИ - няма господ!
Найстина това е много кофти, но просто срещу природата няма как да се изправим. 

- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Ужасно е наистина...
И като се замисля ние тук какви дреболии драматизираме и ги наричаме трагедия....
А че господ няма, няма....

И като се замисля ние тук какви дреболии драматизираме и ги наричаме трагедия....
А че господ няма, няма....
F**k them all!
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
мн лошо наистина снощи гледах балаготворителния концерт в помощ на пострадалите ...
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Лоша работа и много безсмислени жертви но не са най-нещасните защото има много по-зле от тях!Пък и за информация гледах репортаж по ТВ-то в който ги залваха че работили САМО за 4-6 американски долара ами я се замислете повечето хора в БГ работят за същите пари-това е жалкото 

- Kinopi
- младши ентусиаст
-
- Кара: с натегнат шпер
- Мечтае да кара: ///M3 E36
И все пак да отбележим, че климатът е много благоприятен - представяте ли ако се беше случило не в Сибир, ами у нас да речем - два пъти повече щяха да умрат от студ!
Все пак 200 хил. жертви са много дори за мащабите на Китай...

- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
Мн кофти забелязал съм,че тези бедствия стават се в бедни страни... Колкото им е гадно на хората още по ..

a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
има ли вероятност тия катаклизми да се предизивкват умишлено,нали има някакви такива начинания?
преди години остров Пукет доколкото се сещам,го помете вълна
преди години остров Пукет доколкото се сещам,го помете вълна

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
наистина много страшна картинка !!!
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- NKolev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36, 320i
flame написа:И все пак да отбележим, че климатът е много благоприятен - представяте ли ако се беше случило не в Сибир, ами у нас да речем - два пъти повече щяха да умрат от студ!
Какво направи ти бе човек? Обърна географията. Просто изкажи съболезнованията си без да философтваш по-теми, за които не знаеш нищо.
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
аз имам много противоположни възгледи по въпроса.
човешката трагедия е страшна. аз съм бил в доминиканата да карам кайт и като бяхме там прескочих до хаити... такава нищета не съм виждал никъде и никога. всичко е .. опоскано. няма дървета. най-малкия дъжд като падне и порт-дю-принс се наводнява защото няма какво да спре водата. тези хора нямаха дори боклук по улиците. както казах- нямат нищо. доминиканата и хаити са двете страни на една и съща монета (земя). едните са топ дестинация, другите са... може би последното място на земята където искаш да отидеш.
сега другата страна. хаити е една от много малкото държави които сами са отхвърлили робството. вигнали са се и са изхвърлили французите. това за мене означава че имат някаква организация и желание за по-добър живот. от там... всичко обаче е надолу. аристе им е*а майката.. и преди него и след него още няколко диктатора.
продлъжавам надолу- хаитяните нямат правителство. всъщност имат, но то няма никакъв контрол независимо че народа не е въоръжен (за разлика от сомалия където има правителство, но контролират точно един квадрат 500 на 500 метра в центъра на могадишу.. и то само през деня защото "народа" е въоръжен до зъби).... та хаитяните имат(ха) един дворец, сега вече и него го нямат. нямат почти полиция. хаитяните са страшно мързеливи и нямат желание за нищо. може би защото много са били бити. не знам. факта е че са стадо. страшна престъпност. елементарно първично мислене на масите...
и сега... били недоволни че помощта идвала бавно. а 50 години като света наливаше пари в тях- какво постигнаха? прогреса е "0". сега да си натискат парцалките (те и такива нямат вече) и да се молят на бога дето ги е забравил и да са благодарни на всяка помощ която им се изпрати на тия примати.
и друго- навсякъде по света където съм виждал хаитяни- са били пълни боклуци. правят страшни гета и отказват да се интегрират. оправия няма.
и така. противоречиво- нали?
човешката трагедия е страшна. аз съм бил в доминиканата да карам кайт и като бяхме там прескочих до хаити... такава нищета не съм виждал никъде и никога. всичко е .. опоскано. няма дървета. най-малкия дъжд като падне и порт-дю-принс се наводнява защото няма какво да спре водата. тези хора нямаха дори боклук по улиците. както казах- нямат нищо. доминиканата и хаити са двете страни на една и съща монета (земя). едните са топ дестинация, другите са... може би последното място на земята където искаш да отидеш.
сега другата страна. хаити е една от много малкото държави които сами са отхвърлили робството. вигнали са се и са изхвърлили французите. това за мене означава че имат някаква организация и желание за по-добър живот. от там... всичко обаче е надолу. аристе им е*а майката.. и преди него и след него още няколко диктатора.
продлъжавам надолу- хаитяните нямат правителство. всъщност имат, но то няма никакъв контрол независимо че народа не е въоръжен (за разлика от сомалия където има правителство, но контролират точно един квадрат 500 на 500 метра в центъра на могадишу.. и то само през деня защото "народа" е въоръжен до зъби).... та хаитяните имат(ха) един дворец, сега вече и него го нямат. нямат почти полиция. хаитяните са страшно мързеливи и нямат желание за нищо. може би защото много са били бити. не знам. факта е че са стадо. страшна престъпност. елементарно първично мислене на масите...
и сега... били недоволни че помощта идвала бавно. а 50 години като света наливаше пари в тях- какво постигнаха? прогреса е "0". сега да си натискат парцалките (те и такива нямат вече) и да се молят на бога дето ги е забравил и да са благодарни на всяка помощ която им се изпрати на тия примати.
и друго- навсякъде по света където съм виждал хаитяни- са били пълни боклуци. правят страшни гета и отказват да се интегрират. оправия няма.
и така. противоречиво- нали?

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Към автора на темата - СПРИ ДА ПОКАЗВАШ ТАКИВА СНИМКИ !!! Или поне си пусни линк и кажи какво е изобразено . Неделя вечерта сядам малко да разпусна и гледам -снимка на 100000 трупа в БМВ форума . Иначе става като оня , дето беше пуснал снимки на хора с изкарани вътрешности при катастрофи - ако искам да гледам такива неща ще вляза в ротен.ком (или ще си пусна сайрджииски канал от сорта на БТВ и Нова) ...
АЛХ - някъде , някой беше казвал , че брутен вътрешен продукт под 1500$ на човек е предпоставка за антисоциално поведение . Като са израснали в такава среда , после оправия няма . За мен , всеки е отговоерн за него си а спора - дали мизерията е променила човека или обратното е като кокошката и яйцето
ПС: Дядо Господ,Дядо Мраз и баба марта са много интересни приказки
АЛХ - някъде , някой беше казвал , че брутен вътрешен продукт под 1500$ на човек е предпоставка за антисоциално поведение . Като са израснали в такава среда , после оправия няма . За мен , всеки е отговоерн за него си а спора - дали мизерията е променила човека или обратното е като кокошката и яйцето

ПС: Дядо Господ,Дядо Мраз и баба марта са много интересни приказки

63 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5