БМВ събор 2010...
Модератор: Общи модератори
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
БМВ събор 2010...
Знам че в качеството си на никакъв е неуместно да повдигам въпроса но все пак искам да ви призова и помоля преди да е станало късно и да сте решили как ще протече събора...
Моля ви нека БМВ събор 2010 да не протича като Трак дей 2009
Според мен решението БМВ събора да се раздели на Трак Дей и Дринк дей беше много грешно и неправилно...
просто атмосферата беше сякаш сме на поредния кръг на "Тайм атак" шампионата... нямаше я колоната от 100 коли която ни посреща в Пловдив... нямаше го маймуната който да ни забавлява през целия уикенд по микрофона... нямаше я офицялната вечеря на която се събираме всички ентусиасти от България в един ресторант... нямаше ги 10-тките БМВ-та паркирани преди един хотел.... всеки спеше по отделно който където намерил... просто като съпоставя съборите от 2008 и 2009 разликата беше ОГРОМНА...
знам че това не е само мое мнение а на доста от хората присъствали по минали години...
ще помоля модераторите да не заключват темата все още... да се изкажат и други колеги и да видим как мисли болшинството...
и ще помоля колегите тази тема да не се превръща в тема "кога ще е тазгодишния бмв събор"
Моля ви нека БМВ събор 2010 да не протича като Трак дей 2009
Според мен решението БМВ събора да се раздели на Трак Дей и Дринк дей беше много грешно и неправилно...
просто атмосферата беше сякаш сме на поредния кръг на "Тайм атак" шампионата... нямаше я колоната от 100 коли която ни посреща в Пловдив... нямаше го маймуната който да ни забавлява през целия уикенд по микрофона... нямаше я офицялната вечеря на която се събираме всички ентусиасти от България в един ресторант... нямаше ги 10-тките БМВ-та паркирани преди един хотел.... всеки спеше по отделно който където намерил... просто като съпоставя съборите от 2008 и 2009 разликата беше ОГРОМНА...
знам че това не е само мое мнение а на доста от хората присъствали по минали години...
ще помоля модераторите да не заключват темата все още... да се изкажат и други колеги и да видим как мисли болшинството...
и ще помоля колегите тази тема да не се превръща в тема "кога ще е тазгодишния бмв събор"
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Re: БМВ събор 2010...
Дано тази година сбора да е поне месец по-късно, че си е гадничко като вали и е судено!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Подкрепям ogi 

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Ogi написа:като съпоставя съборите от 2008 и 2009 разликата беше ОГРОМНА...
Прав си

Nukem написа:Дано тази година сбора да е поне месец по-късно, че си е гадничко като вали и е судено!
След всеки НАШ събор гледам снимки на събори пред и зад океана...и се чудя как така там все е топличко и слънчево, а при нас - духа яко вятър и вали!?
- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
Колона голяма от София имаше, първите 3 км
после вече имаше няколко колони с по десетина двайсе коли.Но пак си имаше доста хора който караха нормално и вървяхме в колона. А иначе аз бях отседнал в Хисаря и там имаше по хотелчетата бмв-та със стикери което много ми хареса.Принципно тази събор ми беше пръв и като цяло много ми хареса (което е нормално де пръв събор първо бмв кеф голям) , но като знам от 2008 клипа с колоната от София няма място за сравнение с миналогодишния. Хубаво е за тези неща да се мисли от по-отрано (недавам на никои акЪл) но съм За , предложението на Оги

Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
HeBePeH написа:Колона голяма от София имаше, първите 3 кмпосле вече имаше няколко колони с по десетина двайсе коли.Но пак си имаше доста хора който караха нормално и вървяхме в колона. А иначе аз бях отседнал в Хисаря и там имаше по хотелчетата бмв-та със стикери което много ми хареса.Принципно тази събор ми беше пръв и като цяло много ми хареса (което е нормално де пръв събор първо бмв кеф голям) , но като знам от 2008 клипа с колоната от София няма място за сравнение с миналогодишния. Хубаво е за тези неща да се мисли от по-отрано (недавам на никои акЪл) но съм За , предложението на Оги
тя колоната по пътя си я има винаги... само че неможеш да си представи как съм гледал когато пристигнахме на Пловдивската магистрала...
ние бяхме към 30 коли... и изведнъж виждаме 100 може би и повече БМВ-та паркирани едно зад друго на магистралата седят и ни чакат... наредихме се... слязохме и някой от Пловдивчаните тича с телефон в рака "МОМЧЕТА ГОТВЕТЕ СЕ... ОТ СОФИЯ ИДВАТ НАД 200 КОЛИ"
Ето това няма да го забравя никога!!!
след това блокирането на магистралата за да направим обратен завой... след това ескорта до хотела... просто няма никва база за сравнение...

- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
Оги подкрепям. Аз си мисля че събора трябва да е по-това време а пък каквото време се случи такова.Една година беше приятно хладничко, другата година се опекохме от жега на поляната. А пък за колоната какво да кажа, карахме си в колона имаше хора дето бързаха, след малко единия го теглих 35 км, другия беше размазан в мантинелата
И мен адски много ме кефи като се съберем отвсякъде и накъдето и да се обърна по пътя само бмв-та, супер е усещането
Дано тая година да стане така и да няма разни рейсъри дето не са виждали магистрала
Супер яко е да караш с 90-100 и всички да се движите в група, то това на мене ми харесва най-много честно казано от цялата история. да тръгнете примерно 50 коли и вече към мястото на пристигане да сте 100 

И мен адски много ме кефи като се съберем отвсякъде и накъдето и да се обърна по пътя само бмв-та, супер е усещането

the project is ready....

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Подкрепям колегата, силно се надявам тази година да има повече шоу и по-малко състезателна настройка (макар, че и тя е интересна), защото аз точно на атмосферата на събитието се кефя най-много и на сплотеността на феновете. Усещането е невероятна еуфория, огромната колона по магистралата всяка година, където никой не може да ни измести, все едно става наша за известен период : ) И гледаш в огледалото и напред и УХАААА навсякъде фраш с всякакви БМВ-та - нови, стари, лъскави, матови...уникално е. Бих лазил по магистралата за да отида там, точно заради атмосферата. За пистата...я съм покарал тази година, я не. Да си пожелаем и хубаво време и стискам палци всичко е да гот 

BMW only!
- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
Аз пъ искам да платим троен-четворен вход ако трябва ама да няма тъпи семкари, мангали и секва такава паплач

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
МРЪСНИЯТ_ХАРИ написа:Аз пъ искам да платим троен-четворен вход ако трябва ама да няма тъпи семкари, мангали и секва такава паплач![]()
![]()
![]()
Toчно заради семкаджии не идвам и май няма и за в бъдеще да идвам.

- djvisage
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Galaxy
- Мечтае да кара: ///M
МРЪСНИЯТ_ХАРИ написа:Аз пъ искам да платим троен-четворен вход ако трябва ама да няма тъпи семкари, мангали и секва такава паплач![]()
![]()
![]()

THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Ами хайде да ви питам, как различавате кой е истинския фен и кой не е при положение че 90% от хората чоплим семки там ?
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
![]()
![]()
Кооолко си прав

А за карането в колона трябва читав водач

Дано тази година да е по-добре от миналата

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Icco написа:Ами хайде да ви питам, как различавате кой е истинския фен и кой не е при положение че 90% от хората чоплим семки там ?
Като има вход 20лв ще разбереш

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI