Избор на лаптоп.
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Избор на лаптоп.
Колеги, ще ви помоля за малко помощ, тъй като съм в дилема. Искам да си взема някакъв малък лаптоп, който да е с мен, когато ми се налага да излизам от офиса, тъй като работният ми лаптоп е 17 инчов и ми е прекалено голям за разносване.
Та надявам се да имате впечатления, ако не върху самия модел, то върху марката. Става въпрос за 2 лаптопа. Единият е Packard Bell EasyNote THE DOT, а другият е Acer Aspire One D250. Кой от двата според вас е по-удачен. Операционната система не ме бърка - така или иначе ще я сменя с оригинална ХП Про. Интересува ме по-скоро дали имате наблюдение върху моделите и как се справят те. И Пакард и Ейсър са фирми с традиции и име, но като че ли не мога да направя избор. Благодаря ви предварително
Packard Bell EasyNote THE DOT
Acer Aspire One D250
Та надявам се да имате впечатления, ако не върху самия модел, то върху марката. Става въпрос за 2 лаптопа. Единият е Packard Bell EasyNote THE DOT, а другият е Acer Aspire One D250. Кой от двата според вас е по-удачен. Операционната система не ме бърка - така или иначе ще я сменя с оригинална ХП Про. Интересува ме по-скоро дали имате наблюдение върху моделите и как се справят те. И Пакард и Ейсър са фирми с традиции и име, но като че ли не мога да направя избор. Благодаря ви предварително

Packard Bell EasyNote THE DOT
Acer Aspire One D250
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Re: Избор на лаптоп.
Ми аз съм с Ейсър Уан от половин година вече и мога да кажа само много хубави неща за машинката... Удобна клавиатура, нищо че е малък лаптоп, невероятно издръжлива батерия (моя е с по-голямата батерия, защото той се предлага с два вида батерия), при макс натоварване издържа около 5,5-6 часа- музика, интернет, скайп, клипчета и т.н., при работа само с уърд примерно е издържала 10 часа...
Екрана е хубав, проблеми никави не съм имала а от както го имам го ползвам като основен, направо забравих за големия си лаптоп.... Процесора е добър, не загрява лаптопа, не бави, не мисли, не цикли....
От другия лаптоп нямам нито преки, нито косвени наблюдения...
Екрана е хубав, проблеми никави не съм имала а от както го имам го ползвам като основен, направо забравих за големия си лаптоп.... Процесора е добър, не загрява лаптопа, не бави, не мисли, не цикли....
От другия лаптоп нямам нито преки, нито косвени наблюдения...

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
НЕ си взимай пакард бел, щото недай си Боже да ти се наложи, сервиза им е ужасен. Нямат никакви части на склад и се чака по един месец
Ейсъра е много по-добрия вариант 

- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
И аз бих ти препоръчал Ейсърчето самоче батерията му е 3 клетки незнам колко време държат и колко горе/долу на теб ти трябва, но можеби към 2 часа ако успееш да го намериш примерно с 6 клетки ако ти трябва повече време. Аз лично съм с Ейсър обаче от стандартните с 15.4 монитор и от Aspire серията 

- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
c7aH4eB написа:И аз бих ти препоръчал Ейсърчето самоче батерията му е 3 клетки незнам колко време държат и колко горе/долу на теб ти трябва, но можеби към 2 часа ако успееш да го намериш примерно с 6 клетки ако ти трябва повече време. Аз лично съм с Ейсър обаче от стандартните с 15.4 монитор и от Aspire серията
И аз съм с Ейсър от Аспире серийте 6920Г единственото от което не съм доволен е батирията имам го от 1 година и до момента трае само 5 мин без зарядно
- jivko81
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01 750LI Xdrive
Вземай Acer-a колега. Много по добре е от Бел-а, а и има по добра сервизна мрежа ако се наложи ремонт. Ако не си решил откъде да го купиш виж сайта в подписа ми. Мога да ти го дам с 5% отстъпка и безплатна инсталация. 

- dblos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 330D
- Детайли за колата: Touring
Е аз съм с Lenovo S10e , удобен , издържлива батерия 10 инча панел камери 160г диск 3г памет и други екстри , като цяло съм доволен а и до колкото знам малко бройки са стъпвали в сервиза
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
с две ръце за Ейсър-а, в цялата фирма в която работя се ползва Ейсър и проблеми няма, и двата сервиза които можеш да ползваш недай си Боже са читави(Солитрон и ЛМ сервиз) и по принцип батериите са два вида и по-голямата е 6-клетъчна и издържа доста, така че мисля че това е една добра машина и съотношението цена/качество е доста добра

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
Lenovo не , изгоря ми дънната платка след 1г и 3м ползване 
Аз съм фен на НР - може да закупиш допълнителна гаранция и ако се повреди срока за ремонт е макс 5 работни дни
...
но напоследък от Acer чувам че правят добри модели ....
според мен по-важна е поддръжката и гаранцията, аз наред с марката гледам и това

Аз съм фен на НР - може да закупиш допълнителна гаранция и ако се повреди срока за ремонт е макс 5 работни дни

според мен по-важна е поддръжката и гаранцията, аз наред с марката гледам и това

- Ganchev__
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW
Препоръчвам ти Acer -а.
- Karsten
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 320i coupe
Имах Ейсър 3 години и не видях никакви проблеми. Мисля че е по-удачният вариант.
- ВаНко
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ...320ка...
- Мечтае да кара: M5 e39
- Детайли за колата: Bostongreen metallic, M-тех окачване, 17" М Contour (styl.23)
Ейсърчето според мен е по-добрата алтернатива!!!! Както ти обясни kOnPuBkA, батерията издържа повече от необходимото, верно, че е малък периода на използване, но досега никакви проблеми, съотношението цена/качество е повече от добро...
Power is nothing without control...

- dblos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 330D
- Детайли за колата: Touring
don_mimo написа:Lenovo не , изгоря ми дънната платка след 1г и 3м ползване
Аз съм фен на НР - може да закупиш допълнителна гаранция и ако се повреди срока за ремонт е макс 5 работни дни...
Тук може да се спори много

никой не може да ти гарантира че като ползваш HP няма да ти изгори дъното след 1 година или 2 месеца .
6 години до сега съм ползвал IBM/Lenovo , сменил съм около 5 лаптопа и определено това е машината .
В момента с течение на обсоятелствата ползвам HP EliteBook което е висок клас и като го сравнявам с аналог на HP и DELL , определено Lenovo-то е с една крачка пред тях. Това просто са мои лични впечатления от това което съм ползвал и това което съм чел.
А и също така и при Lenovo може да си одължите гаранцията от 1 година на 3 години международна гаранция при което цената варираше нещо към $150
А и още едно нещо да поясня относно сервизирането на тази техника,тъй като съм работил в оторизиран сервиз мога да кажа че нито един сервиз не държи части на склад,предполагам може да се досестите защо

В повечето случай когато има части на склад това са тези за който се знае че дават най много проблеми , и за това ги има

Повечето бранд сервизи работят по идентичен начин, ако нямат дадената част на склад то тя се поръчва от локален склад за EU на която доставката е 3-5 дена, ако я няма в локален склад вече се поръчва към worlwide склад / пройзводител, за което може да се забави около 30-40 дни.
Вече друга тема е колко кадърни са сервизните инжинери който извършват ремонта.
Надявам се съм бил полезен с това разяснение

48 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4