стояща батерия за мивка
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- akula
- младши ентусиаст
-
- Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
- Мечтае да кара: 850
- Детайли за колата: петица- хубавица
стояща батерия за мивка
колеги, някой зблъсквал ли се е с подобен проблем? батерията тип джоистик на че6мата в кухнята ми тече от сглобките, точно под джойстика? отначало сълзе6е, постепенно тъчът се усили. подлежи ли на ремонт, не мога да разбера как се разглобява
? а не искам да я сменям, 4е точно пасва като височина и траектория на струята.
китайска е и беше от ефтините, ама е много удобна.
мерси предварително за всякакъв ъкъл

китайска е и беше от ефтините, ама е много удобна.

-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34
-БМВ е34
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Re: стояща батерия за мивка
писал си китайска, и очакваш нещо, според мен много е изкарала! аз купих една такава точно 2 седмици прокапа - естествено гаранция няма, оправия също няма.
та не вярвам тоя размер да го правят само китайците
аз си взех после българска с 5 години гаранция (не с гумички, а керамика)
та не вярвам тоя размер да го правят само китайците

аз си взех после българска с 5 години гаранция (не с гумички, а керамика)

Попринцип може и да има оправяне,но тъй като каза,че е китайска те съветвам да я свалиш и хвърлиш там където хора не минават!Купи си българска и забрави за проблема китайска сглобка!
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Колеги не си купувайте китайски боклуци щото после излиза по скъпо,Видима са чуденсе компромис ако не ви се дават пари за РОКА,Бланко и т,н аз прецених и си сложих Бланко за да нямам проблем,навсякъде сме с таквиа батерии и всичко е супер и не ме е страх,че акто се прибера ще завара езеро в къщи
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Не знам защо са компромис.Когато италианските вървяха по 50лв,баща ми даде 250лв за видима.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
DanielzZz написа:Не знам защо са компромис.Когато италианските вървяха по 50лв,баща ми даде 250лв за видима.
Лошо колега,да бяхте взели Рока,Бланко като всичко така и батериите и мивките се мислят не са само дизайн,например като пуснеш на макс чешмата струята като се удря в мивката дане пръска,заради това струват повече пари
Видима са хубави ,качество-цена просто нямат еквивалент,което се дължи,че купират доста добре.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
При мен позицията на струята е идеална.Нито пръска,нито нищо.За разлика от Roca-та в един приятел,която пръска на 1 см от стената на мивката и трябва да си с доста малки ръце,за да се измиеш...Явно зависи от модела 

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
slatanic написа:Момци и 2те марки имат смесители от 50 и 1000лв от там идва разликата!

- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
По отношение на Китайските смесители, не знам човек който може да се похвали, че не е имал проблеми. Баща ми на вилата за по-евтино сложи китайски и проблемите си започнаха още на първия месец. В новия си апартамент съм с Видима и мога да ви кажа, че нямам никакви проблеми. А тези италианските по 50 лв не се знае колко са италиански
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
В къщи 6 години смесители на Видима - никакви проблеми, в ресторант (поне 6-7 смесителя и все китайски) за 4 години и много зор - също никакви проблеми......явно е и до късмет
kokobm написа:В къщи 6 години смесители на Видима - никакви проблеми, в ресторант (поне 6-7 смесителя и все китайски) за 4 години и много зор - също никакви проблеми......явно е и до късмет
При китайските винаги е на късмет,ама обикновено той не е на твоя страна!

Относно Видима мога да дам само добри отзиви.Имам доста монтирани през последните няколко години и да чукна на дърво проблем не е имало.Дори по бензиностанциите докато бях поддръжка близо година и малко само такива сменяхме и там държаха доста като се има предвид каква експлоатация пада.
Та от всичко според цената колеги.Ако ви предстой смяна и ремонт в банята или кухнята и имате ограничен бюджет по-добре изчакайте и съберете малко повече пари за качествени уреди(макар и ниският ценови клас 100-200лв) от колкото да не сте сигурни дори дали ще можете да монтирате китайският или турски артикул.
Имах един случай с китайско тоалетно казанче и смесител.Смеситела му счупих холендровите гайки още при монтажа(матеряла беше неясно какъв

Та мислете преди да купувате,че евтиното почти винаги излиза скъпо!
- akula
- младши ентусиаст
-
- Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
- Мечтае да кара: 850
- Детайли за колата: петица- хубавица
и от видимата съм разочарован- купих видима за вилата, 75 лв мисля 4е бе6е, с керамични механизми. направи ми впечатление изработката- видимо изпипана, перфекто хромирана, солидна чешма с две врътки, и те метални. след кратко време започна да те4е на тънка струйка при напълно затворено положение. за да спре трябва6е рязко да я отвори6 и рязко затвори6, после и това не помага6е. разглобих я- няма6е видими при4ини.
сложих някви китайски( другите ми се видяха прекалено скъпи), пак керами4ни и се успа, ама докога
явно си е до късмет, от казаното до тук - 6те се сменя, ама все си мисля 4е е въпрос на притягане на сглобката, която може и да не подлежи на такава операция.
мерси за всички мнения
сложих някви китайски( другите ми се видяха прекалено скъпи), пак керами4ни и се успа, ама докога

явно си е до късмет, от казаното до тук - 6те се сменя, ама все си мисля 4е е въпрос на притягане на сглобката, която може и да не подлежи на такава операция.
мерси за всички мнения

-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34
-БМВ е34
- jorkata3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E92
akula написа:колеги, някой зблъсквал ли се е с подобен проблем? батерията тип джоистик на че6мата в кухнята ми тече от сглобките, точно под джойстика? отначало сълзе6е, постепенно тъчът се усили. подлежи ли на ремонт, не мога да разбера как се разглобява? а не искам да я сменям, 4е точно пасва като височина и траектория на струята.
китайска е и беше от ефтините, ама е много удобна.![]()
Най-вероятната причина е в керамичната глава (която смесва водата). Ако е надрана (например може да се случи от твърда песъчинка която е попаднала там от водата) започва да сълзи и малко по малко се увеличава.Ако е от това сменяш въпросната глава и си готов,стига да намериш същата!
П.С. Същия проблем може да се случи на първия месец или на десетата година и на италианска,немска и т.н.т. батерия от 2000лв. Затова гаранция на керамична глава няма как да се даде!
Успех.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ако си от софия ,разглоби я ,извади главата ,иди с нея на пазара кирков в началото до графа от лявата страна -надолу към сливница като слизаш-има и от двата модела глави,струват 4лв ,мериш,купуваш,слагаш и си готов. почти 100% е от главата-на мен ми се предаде заради много топла вода-почти пара ,пусната през нея и смених главата и сега спи! китайска е и немам ядове. и всички други са ми китайски и не са мръднали 5та година вече.
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2