Къде на ски ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 compact 95' 1,6
Мечтае да кара: m3 e92

Къде на ски ?

Мнение от Пецата » 31 Яну 2010, 11:47

Здравейте колеги,много ми се докараха ски та да ви попитам дали някой знае къде е най-евтинко става въпрос за Пампорово,Боровец или околностите за 2-3 човека

BMW Performance
Аватар

Re: Къде на ски ?

Мнение от MCar » 31 Яну 2010, 15:15

Тази година така се случи, че не можах да отида на ски, но четох, че на Боровец е най-евтино и условията били най-добри спрямо цената, която плащаш.
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 31 Яну 2010, 15:40

никъде в България няма читави условия за ски в момента. навсякъде ако има сняг е тежък и мокър,писти почти не се обработват,на банско е буци и лед,на боровец на маркуджиците го е отвяло ,а по ястребците е камъни и киша. за съжаление това май ще е първият сезон откакто съм се родил ,в който няма да се кача на ски на българска планина...

BMW Performance
Аватар

Мнение от MCar » 31 Яну 2010, 17:48

SKISA написа:никъде в България няма читави условия за ски в момента. навсякъде ако има сняг е тежък и мокър,писти почти не се обработват,на банско е буци и лед,на боровец на маркуджиците го е отвяло ,а по ястребците е камъни и киша. за съжаление това май ще е първият сезон откакто съм се родил ,в който няма да се кача на ски на българска планина...

А на Витоша на нощното не става ли? Там поне не би трябвало да е тежък снега.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от braniac » 31 Яну 2010, 20:18

В петък следобяд на 22-ри ходих на Витошко лале, не беше зле, но естествено не е като други зими. :) Ако имаш пари карай извън БГ. Едни приятели ми се обадиха от Норвегия 7-дневен пакет allinclusive + карането = 200 евро. Сметни си сам пътните за около 2500 км. Аз лично смятам, че това е добър вариант за една по-дълга почивка.:)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Пецата » 01 Фев 2010, 0:23

braniac написа:В петък следобяд на 22-ри ходих на Витошко лале, не беше зле, но естествено не е като други зими. :) Ако имаш пари карай извън БГ. Едни приятели ми се обадиха от Норвегия 7-дневен пакет allinclusive + карането = 200 евро. Сметни си сам пътните за около 2500 км. Аз лично смятам, че това е добър вариант за една по-дълга почивка.:)

колега може ли да ми дадеш малко повече инфо дори и сайт някакъв?

Аватар

Мнение от SKISA » 01 Фев 2010, 14:59

норвегия е далече-австрия е близо. седмична почивка на алпите излиза като седмична почивка на банско!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F31

Мнение от бабъл » 01 Фев 2010, 19:09

Колега на Лалето нощното става,само гледай да през седмицата,че петък и събота е лудница.Тая седмица съм решил да отида и на Боровец на нощно да видя как е,иначе офертите за навън наистина са доста по добри,но чак пък 200 евро за 7 дни олинклузив :!:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Пецата » 02 Фев 2010, 8:22

бабъл написа:Колега на Лалето нощното става,само гледай да през седмицата,че петък и събота е лудница.Тая седмица съм решил да отида и на Боровец на нощно да видя как е,иначе офертите за навън наистина са доста по добри,но чак пък 200 евро за 7 дни олинклузив :!:

знам че на Витоша става за каране но питането ми е главно за Пампорово,Боровец или околните примерно Чепеларе,Банско и т.н ако някой е ходил да сподели колко пари му е излязло,аз мисля за около 2-3 дена да отскоча някъде.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Трамвай по Графа
Мечтае да кара: Подводница
Детайли за колата: F10 530 xd

Мнение от icog » 03 Фев 2010, 22:47

Ако отидеш да караш в австрийско ще се прецакаш яко! Аз се върнах и паркирах ските, сега се чудя коя баба да навия началото на март да гледа щерката, че пак да ходя до там. Не ща да чуя за заледените, оголени или в най-добрия случай неотъпкани пистички по наще КУРорти. Да не говоря, че колкото чакам тука за ден по влековете там не съм чакал за цяла седмица.

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 04 Фев 2010, 9:58

Някой може ли да каже нещо относно курортите в Чехия, чета само суперлативи...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 628csi; Brabus Widestar GL

Мнение от chris » 04 Фев 2010, 10:22

http://www.banskoski.bg
http://www.borovets-bg.com
http://www.vitoshaski.com
http://www.pss.bg - планинска спасителна служба, най-добрият сайт за всички планини - условия.
на витоша ходих вече около 10-тина пъти вкл. и вчера вечерта, но имаше доста хора, пистата е перфектна, ако има желаещи за, банско, боровец от софия, може да се разбереме нещо и да отидем заедно за един ден.
поздрави.
Последна промяна chris на 04 Фев 2010, 10:24, променена общо 1 път

Аватар

Мнение от SKISA » 04 Фев 2010, 10:23

Projektzwo написа:Някой може ли да каже нещо относно курортите в Чехия, чета само суперлативи...

ходиха приятели миналата година,става но ...курортите са им по-ниски от алпите и снега и там не достига. хвърлят яко с оръдия. иначе като условия и цени е доста добре.

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 05 Фев 2010, 12:10

чувам доста добри думи от скиори за Семково, и като цени и като условия 8)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F31

Мнение от бабъл » 05 Фев 2010, 23:06

Колега,ако ти се ходи за 2-3 дни,ходи на Чепеларе,няма много хора,лифта е нов,а картите са 35 лв.Пистата е само една,но е доста дълга и я обработват добре,цените в кръчмите са доста по ниски в сравнение с Банско и Боровец,а за спане има много семейни хотели с добри оферти.Аз ходих преди 2 седмици и пистата беше отворена на половин защото нямаше сняг,но сега е навалял и работи цялата.

Следваща

Назад към Извън Темата