Фалшиви винетки

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320i
Мечтае да кара: Hummer, Mustang

Фалшиви винетки

Мнение от Gentsa » 31 Яну 2010, 12:40

Слушам из София било пълно с фалшиви винетки по 15 лв...та въпроса ми е сносни ли са горе-долу или веднага си ли4и?

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Re: Фалшиви винетки

Мнение от N.Mihaylovski » 31 Яну 2010, 12:54

Gentsa написа:Слушам из София било пълно с фалшиви винетки по 15 лв...та въпроса ми е сносни ли са горе-долу или веднага си ли4и?

:mhihi: :mhihi: :mhihi: не са по 15 лева,и тък като е модерно дочух че милицията имали некви специални фенерчета с който кат светнат винетките и ти пишели акт :mhihi: :mhihi:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

младши ентусиаст
Аватар
Кара: само Месершмити

Мнение от galant » 31 Яну 2010, 13:14

То и фалшиви левчета има по София ама...... :mhihi: :mhihi: :mhihi: ,не се занимавай с глупости,40+40- все тая,ама ако те прекарат :ranting: :banghead: !!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 31 Яну 2010, 13:16

незнам дали има "менте-кириз" винетки, но забелязах че на новите има баркод и на самата винетка.

А това да си купиш менте винетка е малко кокошкарско, ако ще си купуваш по-добре дай малко повече кинти отколкото всеки път да си на тръни.

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 31 Яну 2010, 13:27

Познат купи 4 броя за 100 лева.Да си кажа честно аз лично не виждам разлика с оригиналната моя.На вид са същите,на допир,още повече че залепена въобще не може да каже човек само с поглед дали е истинска или не.Даже се замислям дали да не купя 2 че ми трябват.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 31 Яну 2010, 13:29

Ако качеството е добро определено съм ЗА фалшивите винетки! Когато почна да получавам услуга срещу парите си - тогава ще искам истинска!
Без страх, без спирачка!

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 31 Яну 2010, 13:40

Именно това ми каза купилия от тея винетки.Това е един вид протест за безхаберието,което цари сред управляващите относно масовия данъкоплатец.чувам че очакваните приходи от винетки за тая година били около 250 милиона лева.Всички знаем при кого ще отиде печалбата от тях,а освен това знаем,че нищо няма да се промени,ако ще и за 1 милиард лева да продадат винетки.Само процента за Цветелинка и Бат Б. ще е по-голям.
И аз съм за фалшивите,чисто и просто нека намалим печалбите на истинските ´´нагли´´-хората които ни управляват.

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
Мечтае да кара: bmw x5 '11

Мнение от don_mimo » 31 Яну 2010, 14:17

е нали все ревем ,че пътищата в дупки ,как да ги оправят като самите ние не даваме пари и си купуваме фалшиви винетки... aко разсъждаваме така никога няма да се оправим, типично българска черта един да си купи законна винетка , 4аст от парите които отиват за ремонт на пътища, а друг дай да напълня джоба на оня с цветния принтер , че ги дaва за 25лв пък държвата нищо не е направила за него ... еми то по-добре да ги махнат тея винетки накрая и да си плащаме с тол такси както е по другите страни ...
ама тогва ще ревем ,че софия-бургаs,софия-варна струва 20лв такси в едната посока ....
българина няма никога да е доволен ...все ще търси сметката и ако може да мине без пари ....

п.с. нищо лично към никого, не се заяжам или укорявм някого ...просто констатирам фактите ...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 31 Яну 2010, 14:19

а какви са фактите от толкова години продажби на винетки, аз разлика не виждам (по пътищата)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 31 Яну 2010, 14:21

Така, както го обяснявате хубаво звучи, но ако качеството е ниско и могат да ги разпознават от кат, само ще им увеличим печалбата.Иначе аз също смятам, че не получаваме нищо реално срещу парите, които плащаме, от държавата и то не само от винетките.

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
Мечтае да кара: bmw x5 '11

Мнение от don_mimo » 31 Яну 2010, 14:25

русе-цар калоян -40км нов асфалт, нзавършен мост и участък за варна след края на автомагистрала хемус .... за тези се сещам в момента ,но определено има и други ...
друг е въпроса ,че като оправят и преасфалтират тогав тръгват вик да слагат нови тръби, овергаз да полагат и те техни съоръжения ... и куп други фирми и отново става кърпена работа и всичко се разбива ...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 31 Яну 2010, 14:28

еми това мисля, не е наш проблем - щом плащаме искаме нещо читаво отсреща ;)
и защо подяволите винетката ще е за 1 кола? ти ако имаш 2-3-4 коли можеш ли да ги караш ЕДНОВРЕМЕННО?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 31 Яну 2010, 14:30

e то тва е като гражданската отговорност ... що е на колата ами не на човека .. нали той поема отговорност при липсата и, не колата хехе ама тва е от ония въпроси тип: "Защо натискаме копчетата на дистанционното по-силно като му се изтощат батериите" "Защо в МакДоналдс барабар с картофките и хамбургера си поръчваме и диетична кола" и сие
Последна промяна Sharo на 31 Яну 2010, 14:32, променена общо 1 път
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 31 Яну 2010, 14:32

Основния проблем с фалшивите винетки е, че наистина ще се наливат пари в престъпността, както отбеляза колега по горе, затова аз лично ще си купя от държавата.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 31 Яну 2010, 14:32

Хайде, хайде...Държавата все едно от моите 67 лева за винетка се издържа...А данък за колата, ами акцизи в/у горива, авточасти, консумативи, ами гражданската отговорност, където отиваме, може би? И какво получаваме - разкопани пътища, ежегодишни кърпежи, като машините запълващи една дупка правят пукнатини за още 10... Един колега беше сметнал държавата колко печели месечно от акцизи в/у горивата... Ай ше им е*ба п*тката майчина!

Да не съм голосвовен:

"Косвените данъци (ДДС и акцизи) ще донесат на бюджета почти 12 милиарда лева. Преките данъци (данък върху доходите, осигурителни вноски и корпоративни данъци) ще донесат на държавния бюджет 9.3 милиарда лева."

Изображение

Източник: Доклад по Закона за държавния бюджет за 2008

Изображение

Източник: Месечен информационен бюлетин на МФ за изпълнението на бюджета за ноември 2007
Без страх, без спирачка!

Следваща

Назад към Извън Темата