Бихте ли се възползвали от подобна услуга?
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Бихте ли се възползвали от подобна услуга?
Здравейте, обсъждахме следната идея:
Да се предложи следната услуга на водачите на ППСта:
Отивате на мястото Х, където ви посрещат и ви сменят гумите, но не само ви заменят летните гуми със знимните (или зимните с летните), ами прибират и гумите, които няма да позлвате за текущия сезон в склад, където след като дойде време за смяна просто отивате и оставяте колата, момчетата ви слагат гумите, които са държали на склад през времето, в което вие сте карали с другия комплект, и прибират другите гуми обратно в склада.
Обмисля се евентуално и да звъннете и някой да дойде да ви вземе колата и да ви смени гумите, след което да ви я докара.
Цялата идея е да се предложи едно удобство за водачите, в което няма да се налага да търсите, ако нямате мазе или гараж, място на което да складирате гумите си, след което да ги товарите в колата и да ги карате на някой гумаджия да ви ги качи на колата, след което товарите старите гуми, които много вероятно да са мръсни и обратно вкъщи, където трябва да им търсите място.
Как ви се струва, вие бихте ли се възползвали от подобна услуга или ако вие конкретно не искате да се възползвате какво мислите за идеята?
Да се предложи следната услуга на водачите на ППСта:
Отивате на мястото Х, където ви посрещат и ви сменят гумите, но не само ви заменят летните гуми със знимните (или зимните с летните), ами прибират и гумите, които няма да позлвате за текущия сезон в склад, където след като дойде време за смяна просто отивате и оставяте колата, момчетата ви слагат гумите, които са държали на склад през времето, в което вие сте карали с другия комплект, и прибират другите гуми обратно в склада.
Обмисля се евентуално и да звъннете и някой да дойде да ви вземе колата и да ви смени гумите, след което да ви я докара.
Цялата идея е да се предложи едно удобство за водачите, в което няма да се налага да търсите, ако нямате мазе или гараж, място на което да складирате гумите си, след което да ги товарите в колата и да ги карате на някой гумаджия да ви ги качи на колата, след което товарите старите гуми, които много вероятно да са мръсни и обратно вкъщи, където трябва да им търсите място.
Как ви се струва, вие бихте ли се възползвали от подобна услуга или ако вие конкретно не искате да се възползвате какво мислите за идеята?
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: Бихте ли се възползвали от подобна услуга?
Одобрявам ти темата, само защото си пуснал анкета със запитване... ако видя един ред с име на фирма или нещо такова ще увисне катинара веднага. 

- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
Пъ аз мисля, че това го има от доста време незнам коя е фирмата(не ме и вълнува), ама много мой приятели я ползуват
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Чувал съм повече от една фирма занимаващи се с това, даже преди време май по някакви новини бях гледал репортаж за такава фирма с добър успех.

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
тази услуга се предлага от поне 06г
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
Не бих!
Не ми се занимава с малоумници дето са ми сложели гумите на друг а на мен да слагат чужди.
Имам достатъчно място за да събера гумите на целия форум

Не ми се занимава с малоумници дето са ми сложели гумите на друг а на мен да слагат чужди.
Имам достатъчно място за да събера гумите на целия форум

- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Вече започва да ми става жал за Перник...
павката написа:тази услуга се предлага от поне 06г

Аз лично не бих ги оставил защото:
1. 80лв на година само за съхраненито (+ 40 за 2 смени годишно) са 120 кинта. Ми то за 2 години се събират за едни железни джанти и отпада момента с прехвърлянето
2. нямаш никаква представа къде ги държат (може да са на открито и на +45 градуса)
3. нямаш гаранция какви гуми ще ти сложат после (лепят им с тиксо бележка с номерата на колата

4. ограничен си после да си сменяш гумите пак при тях. И ако има 100 човека още си с вързани ръце - нито гуми, нито колата можеш да ползваш

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Още нещо че незнаеш как ги съхраняват гумите, то си има начини за държане...

- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
В общи линии всеки оторизиран сервиз на марките има "хотел за гуми" (така го наричат...няма да казвам кои, за да не е реклама). Отделно и големите гумаджийници вече го предлагат. Като идея не е зле, но според мен варианта да дойде някой и да ти вземе колата...съмнява ме много хора да си оставят колата на непознат. Поне аз лично по никакъв начин няма да я дам на някой, който не познавам.
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Pitbull_Germany написа:В общи линии всеки оторизиран сервиз на марките има "хотел за гуми" (така го наричат...няма да казвам кои, за да не е реклама). Отделно и големите гумаджийници вече го предлагат. Като идея не е зле, но според мен варианта да дойде някой и да ти вземе колата...съмнява ме много хора да си оставят колата на непознат. Поне аз лично по никакъв начин няма да я дам на някой, който не познавам.

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Аз не бих се възползвал от подобна услуга.
Първо, защото не бих оставил на "отговорно пазене" летите джанти с гумите, защото после може да има забележки...
И второ - и в София и в Сандански имам мазЪ
Първо, защото не бих оставил на "отговорно пазене" летите джанти с гумите, защото после може да има забележки...
И второ - и в София и в Сандански имам мазЪ

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Escape написа:павката написа:тази услуга се предлага от поне 06г
всяка една по голяма гумаджииница го предлага. Цената е около 40лв за сезон (смяна до смяна)
Аз лично не бих ги оставил защото:
1. 80лв на година само за съхраненито (+ 40 за 2 смени годишно) са 120 кинта. Ми то за 2 години се събират за едни железни джанти и отпада момента с прехвърлянето
2. нямаш никаква представа къде ги държат (може да са на открито и на +45 градуса)
3. нямаш гаранция какви гуми ще ти сложат после (лепят им с тиксо бележка с номерата на колата)
4. ограничен си после да си сменяш гумите пак при тях. И ако има 100 човека още си с вързани ръце - нито гуми, нито колата можеш да ползваш

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
и аз не бих си оставил гумите на такова място:1-во живеем във българия,държавата със далавераджиите,2-ро като дойде време да си ги сменям, ше кажат че немогат ги намерят или са преместени на друго място-със една дума още не сме свикнали със услугите на другите страни които постепенно навлизат при нас,според мен е така незнам за останалите колеги и колежки 

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
1.Когато вкарах колата от Германия дойде с чисто нови зимни гуми с ментални джанти, оставих ги на едни гумаджий да ги сменях ходих пих кафе, взех си колата и след 1 месец останових че вместо с мойте чисто нови continental-ки съм с някакви галоши регенерати, от гумаджиите пълно отричане разбира се, после си мислех как може да поставят едва ли не живота на човек в риск, все пак гумите са ти сцеплението с пътя, какъв човек трябва да си да откраднеш гумите и да сложиш някакви 10 годишни регенерати няма ли да ти тежи на съвеста ако се спука гумата и човека си замине?
2.От тогава си научих урока сега и зимните и летните ми гуми са чисто нови, летните на задните джанти са с фланци и по-дълги болтове, винаги им стоя на главата обяснявам им тези с фланците отзад, дългите болтове отзад, напомпихте ли ги, на тази и забравихте баланса, и т.н, виждъл съм на хора който си оставят колите какви гаври си правят с колите, никога поне в Бг няма да оставя да ми сменят гуми без да съм там!
3.И конкретно за темата, да си оставя гумите без да знам как,къде се съхраняват гумите, дали като напусне някой работник няма да си треъгне с тях, и я го има я го няма сервиз след 1 година, а представям си да оставя скъпи лети джанти да ги надраскат и т.н!
Просто в Бг не стават така нещата!
2.От тогава си научих урока сега и зимните и летните ми гуми са чисто нови, летните на задните джанти са с фланци и по-дълги болтове, винаги им стоя на главата обяснявам им тези с фланците отзад, дългите болтове отзад, напомпихте ли ги, на тази и забравихте баланса, и т.н, виждъл съм на хора който си оставят колите какви гаври си правят с колите, никога поне в Бг няма да оставя да ми сменят гуми без да съм там!
3.И конкретно за темата, да си оставя гумите без да знам как,къде се съхраняват гумите, дали като напусне някой работник няма да си треъгне с тях, и я го има я го няма сервиз след 1 година, а представям си да оставя скъпи лети джанти да ги надраскат и т.н!
Просто в Бг не стават така нещата!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2