Агенция/Брокер на Автомобили???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Агенция/Брокер на Автомобили???

Мнение от DimitarP » 27 Апр 2005, 10:02

Момчета някой да е чувал за Агенция/Брокер на Автомобили :?: Ако някой е чувал, ще съм му благодарен да ме насочи /аз щото не открих/. :help: Но нека да поясня -имам в предвид агенция като агециите за недвижими имоти - само че за автомобили!
За по-голяма ясното нека да покажа какъв текст ми попадна наскоро - просто заменете думата "жилище" с думата кола/АВТОМОБИЛ :) :

ЗАКУПУВАНЕТО НА ЖИЛИЩЕ Е НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ САМО ОГЛЕДИ НА РАЗЛИЧНИ ИМОТИ. ВАЖНОТО Е ДА СЕ НАМЕРИ ТОЧНИЯ ИМОТ, В ТОЧНИЯ РАЙОН, НА ТОЧНОТО МЯСТО, С ТОЧНАТА ЦЕНА, ПО ВЪЗМОЖНОСТ С МИНИМАЛНА ЗАГУБА НА ВРЕМЕ И УСИЛИЯ.

НАЙ-ДОБРИЯ НАЧИН ДА ПОСТИГНЕТЕ ТОВА Е ДА РАБОТИТЕ С ПРОФЕСИОНАЛЕН БРОКЕР, КОЙТО НАИСТИНА ЩЕ РАЗБЕРЕ КАКВО ТЪРСИТЕ И КАКВО ИСКАТЕ.

- ЗАЩО ДА ИЗПОЛЗВАМЕ УСЛУГИТЕ НА АГЕНЦИЯ/БРОКЕР?

- ЕДИН ПРОФЕСИОНАЛИСТ В ОБЛАСТТА МОЖЕ ДА ВИ БЪДЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПОЛЕЗЕН

НАЧАЛОТО:

1. Ще ви даде информация за цените на районите, за да може да прецените кой е най-подходящия за вас.

2. Ще ве разкаже подробности за предлаганите в момента на пазара имоти според вашите критерии.

3. Ще ви даде полезни съвети относно недостатъците и предимствата на всеки един апартамент.

ТЪРСЕНЕТО:

1. Ще ви заведе на огледи на апартаменти, които вие сте си избрали според описанието им.

2 Ще ви даде детайлна информация за всеки имот и ще отговори на всички ваши въпроси относно такси и др.

3 Ще ви обърне внимание на дефектите ако има такива.

Преговори и договор:

1. Ще ви помага в преговорите, ще бъде на ваша страна и ще се опита да свали обявената цена на имота, ако това е възможно.

2. Ще изготви договора в най-точния за вас вариянт.

ИЗПОВЯДВАНЕ:

1. Ще направи всички необходими неща преди изповядването на Zделката. :winky:

Мисля, че от текста по-горе се разбира какво търся :lol: Ако някой може да ме насочи или помогне - ще почерпя ;) Това е добра бизнес идея :idea: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ако някой се възползва от поста ми - ще се радвам да ме почерпи :mhihi: :mhihi: :mhihi: :?:
Последна промяна DimitarP на 27 Апр 2005, 14:20, променена общо 2 пъти

младши завивач
Аватар

Мнение от ivo » 27 Апр 2005, 10:59

Има, отиди в Агенция "Горубляне" :mhihi: ;)

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Re: Агенция/Брокер на Автомобили???

Мнение от Vasilen » 27 Апр 2005, 11:24

DimitarP написа:...изповядването на зделката.

Ма важно е сделки да има, няма значение със С или З :mhihi: :mhihi:
Неприложима е схемата с недвижимите имоти във автомобилите ... по ред причини, адаптивна е но как ... :roll: ноу-хау по въпроса има в проклетата Америка :twisted:
П.С. Темата не е за този форум май :roll:
May the BMW force be with you!

CS-маниак
Аватар

Мнение от lowdriver » 28 Апр 2005, 15:48

Местя я,щот може да стане дискусия...
Изображение
Driver's Racing Team

Назад към Извън Темата