Улицата...
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Улицата...
Някой да може да ми даде линк ,от където мога да си сваля предаваниията?...По-специално ми трябва това от 1999...другите почти всички ги имам ,но това не мога да го намерия
...В дата.бг има само някво 89МБ от '99-та ,ама е с много лошо качество и не е цялото...Ако някой го има на компа или знае от къде мога да си го намеря да пише

But does a human form display to those who dwell in realms of day
- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
Аз имам две от сериите на видеокасета записани, ама надали ще ти се занимава да ги презаписваш.
Иначе, преди време записах всичко дето го имаше из нета за Улицата - 2 диска, като имаше 3 пълни серии, но дисковете сега са в щатите при един приятел.
Ако не ги намериш до Юни, драсни да му кажа да ги донесе като си идва.
Иначе, преди време записах всичко дето го имаше из нета за Улицата - 2 диска, като имаше 3 пълни серии, но дисковете сега са в щатите при един приятел.
Ако не ги намериш до Юни, драсни да му кажа да ги донесе като си идва.
Мерси за загрижеността
Но няма нужда да занимаваш приятеля ти ,аз също имам един приятел ,който го има тва предаване на видео и ако не го намеря в нета ще го искам от него
Ама наистина ,който не ги е гледал предаванията да го направи ,непременно,страхотни са
п.с. между другото на фестивала в Кан че участва българси филм(не точно фил 9мин. е)...на един приятел вуйчо му е автор...само да спомена ,защото мисля трябва да се гордеем с хората ,който се грижат за културата в страната ни...

п.с. между другото на фестивала в Кан че участва българси филм(не точно фил 9мин. е)...на един приятел вуйчо му е автор...само да спомена ,защото мисля трябва да се гордеем с хората ,който се грижат за културата в страната ни...
But does a human form display to those who dwell in realms of day
- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
"Улицата" е брутална нема друга.......
Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
9 мнения
• Страница 1 от 1