покупки чрез интернет и доставка до БГ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е61
Мечтае да кара: алпина

покупки чрез интернет и доставка до БГ

Мнение от ForzaBMW » 27 Апр 2005, 13:00

здравейте!!!!!!
много ми е интерестно дали някой от вас е пазарувал от чужди сайтове и най-важното плащал ли е мито при доставка. аз имам опит само при дрешки и парфюмчета но никаква идея нямам как стои въпроса при авто части и техника
Благодаря ви в аванс :help:

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 27 Апр 2005, 13:26

почвам да се дразня но в
името на форума ще запазя
добрия тон...
Похвално е това че смятате
BMWPower за неизчерпаем
източник на информация, но
има определени правила които
трябва дасе спазват тук и ще
ви помоля да се придържате към
тях...
В този форум има отредени раздели
за всякаква информация, а когато една
тема не си е на мястото, това разстройва
системата и дразни потрбителите...

Днес само за няколко часа се написаха
3-4 теми в основния форум, което както
споменах вече дразни...

За това на всички новодошли
желая приятно четене на БМВPower
и се постарайте да разучите
правилата преди всичко!!!
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е61
Мечтае да кара: алпина

Мнение от ForzaBMW » 27 Апр 2005, 13:51

Пич SORRY ако някой се е изнервел но наистина не знаех къде да я сложа тази тема макар че доста се рових. Също така смятам че в този форум трябва да пиша все пак карам любимата ни на всички марка (ако искате и снимка на колата ще сложа) и не мисля да се регистрирам в други форуми за да задавам един и същ въпрос. Може да ми махнете поста ако ви дразни и мислите че е комерсиален
RESPECT

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 27 Апр 2005, 13:59

Споко на Наско са му дошли в повече днес и за това е такъв, иначе е готин :mhihi: темата ти е за "Извън темата"
Добре дошъл от мен,
приятни мигове в нашия форум желая ти и много фън с компакта!
Ще видиш че сме голямо но сплотено BMW семейство без аналог в БГ
May the BMW force be with you!

Вече кара БМВ
Вече кара БМВ
Аватар
Кара: Миксер. BMW i4 M50

Мнение от Един » 27 Апр 2005, 14:14

Ако обичате по темата. Защото и мен живо ме интересува.
Ще вметна и още едно въпросче: Какви са начините за плащане достъпни от БГ и вървящи в www точка ebay точка com примерно?
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 27 Апр 2005, 14:25

преди време разпитвах и аз зашото искаш да си докарам разни неща .. та начи имаше намерих 1 фирма чрез познат която уж по евтино докарвала .. схемата е избираш си нещата от сайта .. те ти правят някфа сметка там .. кутия ли как ми го обясни на която да пристигат покупките .. ти купуваш с кредит карт май това не го помня .. след това техните куриери минават през тая кутия зимат ти нещата и ти ги докарват .. но трябва да имат офис в тоя град например че никои нема да се разкарва заради теб до там .. след това тука .. имаш мито ддс и на фирмата се плаща на килограм имаше няколко еуро .. но както и да го сметах излизаше маалко по евтино от тук , имаше и някакво ограничение на стоките неможеш да си поръчаш 10 касетофона (това мислех и аз да правя :mhihi: ) защото после се следи всичко от митницата и по некое време бат бойко може да ти чукне на вратата и да те пита къде са касетофоние ...ааа .. нема ги .. контрабандист .. ай после иди се оправяй :mhihi: :mhihi: :mhihi: [/img]

младши завивач
Аватар

Мнение от ivo » 27 Апр 2005, 17:02

Един написа:Какви са начините за плащане достъпни от БГ и вървящи в www точка ebay точка com примерно?

Ами ако копуваш от пауър селър(или някой на който може да се има доверие) можеш да им иzпратиш пари директно с Уестърн юниън(почти всички приемат пари от Уестърн юниън). Проблема е, че нямаш сигурността на Пейпал(ако ония не ти иzпрати стоката) и е малко брадва сумата zа превода, но работи.

М/у другото на Пейпал проблема е, че пращат само до Пейпал конфъм-нат адрес и така ако си в Европа не можеш да платиш с Европейски Пейпал акаунт и да го доставят на някой в Щатите да ти го донесе. :roll:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
Мечтае да кара: 5GT 535i

Мнение от Lucky » 28 Апр 2005, 10:50

Еми аз съм си вкарал фарове за мъгла от www.ebay.com тоест от американосите. стойността на покупката беше под сто долара и минах без мито, но като си получих ЦД-то за колата 350+ еуронен искаха да ми треснат мито. За да намалеят шансовете да ти искат мито даваш домашен адрес с получател физическо лице, ако можеш да се уговориш с продавача в пратката да не пише стойност а подарък някои се навиват. Иначе в е-бейчето можеш да пазаруваш ако имаш кредитна карта и си регистриран - юзър и парола тогава можеш да участваш в наддаванията. Гледаш дали доставят до цял свят, а най добре питаш конкретно продавача за България и цената за доставка. след това гледаш какви начини за плащане приема - PayPal, credit cаrd, money order, personal check и др. За момента кредитна карта издадена в БГ не може да се регистрира в PayPal, за съжаление това е най-предпочитания от всички продавачи метод най-евтин може би и най-сигурен. Много малко приемат плащане директно от кредитна карта и остава паричен превод и личен чек. Аз платих с паричен превод, което всъщност е банков чек издаден за точната сума в полза на продавача от наша банка и платим в щатска банка. Тази хартийка се праща по пощата и така. има риск ама това е положението

Назад към Извън Темата