По какви парички вървят горе долу е60 в Италия ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 525d '03
Мечтае да кара: 760Li

По какви парички вървят горе долу е60 в Италия ?

Мнение от obi_fix » 03 Фев 2010, 13:48

2.5 или 3.0 дизел автоматик.......знам че няма точно опрделена цена но някой ако се занимава с това или има такива познати горе долу да ме ориентира за какво става въпрос там за такси и тн да знам евентуално с колко да се бъркам :yes:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Re: По какви парички вървят горе долу е60 в Италия ?

Мнение от flame » 03 Фев 2010, 13:59

Аз мога само да ти кажа да си приготвиш към 10 хил., които вероятно ще дадеш в следващите няколко месеца са ремонти ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 03 Фев 2010, 15:11

flame написа:Аз мога само да ти кажа да си приготвиш към 10 хил., които вероятно ще дадеш в следващите няколко месеца са ремонти ;)

Е тва може би важи за колите , които наще "търговци" внасят , но няма как в Италия от 20 млн коли да няма запазени , отделно имат много повече възможности от нас за поддръжка , за пътища да не говорим :confused:

ентусиаст
Аватар
Кара: осем цилиндрови

Мнение от .::Братоев::. » 03 Фев 2010, 15:26

към 11 -12- 13к евро вървят Е60 530д автомат доколкото съм ги гледал аз може и по-евтина да намериш.
А относно тва за ремонтите са пълни глупости :mhihi: напрао ми става смешно като ги чуя еитакива като kолегата по-горе, понеже има уникални барутници има и уникално запазени коли иди и си харесай сам кола :yes:
Последна промяна .::Братоев::. на 03 Фев 2010, 16:14, променена общо 2 пъти
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 98 325 tds M пакет touring
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...

Мнение от vanci88 » 03 Фев 2010, 15:28

И от Германия може да си докараш гробница....важна е не страната а състоянието на автомобила.
Просто шанса да си докараш кочина от Италия е по-голям.
36436
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 03 Фев 2010, 15:37

ceco-stz написа:А относно тва за ремонтите са пълни глупости :mhihi: напрао ми става смешно като ги чуя еитакива като голегата по-горе, понеже има уникални барутници има и уникално запазени коли иди и си харесай сам кола :yes:

За цените дето си написал са точно такива 530д

Тая тема отива към тотален спор и офф-топик след малко, но
все пак ... хубавите коли са СКЪПИ.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 03 Фев 2010, 15:44

acho.rs написа:
flame написа:Аз мога само да ти кажа да си приготвиш към 10 хил., които вероятно ще дадеш в следващите няколко месеца са ремонти ;)

Е тва може би важи за колите , които наще "търговци" внасят , но няма как в Италия от 20 млн коли да няма запазени , отделно имат много повече възможности от нас за поддръжка , за пътища да не говорим :confused:

Именно,
аз моята си я купих от италия,страхотно евтино в сравнение с цените на Българският пазар...да не говорим в сравнение с повечето "уникални" коли в сайта ни и автомобила е в перфектно състояние като ходова част и двигател,има разбира се забележки по боя и интериор,но поправката (още не съм я оправял де,иначе вече година я карам) ще излезе толкова,че пак ще е на по-ниска цена от автомобилите на пазара,а колата я закупих когато кризата още не беше почнала....
Това са пълни глупости че ако си купиш евтино некое БМВ после ше се насереш от ремонти,тези глупости са измислени именно от търговци и някой колеги дето след като са си карали колата,искат да я продадът на същата цена дето са я купили преди години+ всички ремонти дето са дали за нея+ евентуално разходите за гориво докато са я карали...
Към автора,вземи самолета до италия на уйз еър и огледай на място,има чудесно оферти

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 525d '03
Мечтае да кара: 760Li

Мнение от obi_fix » 03 Фев 2010, 17:26

да де за транспорта до там ще вида как ще е най-добре мисалта ми беше да си направа сметките... колко пари ще ми излене колата и да си я докарам на ход горе долу като разходи не да стигна до там и да се окаже че съм се оакал :paranoid:
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 03 Фев 2010, 18:03

Е.Димитров написа:Това са пълни глупости че ако си купиш евтино некое БМВ после ше се насереш от ремонти,тези глупости са измислени именно от търговци и някой колеги дето след като са си карали колата,искат да я продадът на същата цена дето са я купили преди години+ всички ремонти дето са дали за нея+ евентуално разходите за гориво докато са я карали...
Към автора,вземи самолета до италия на уйз еър и огледай на място,има чудесно оферти
:mhihi: :mhihi: :yes:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: осем цилиндрови

Мнение от .::Братоев::. » 03 Фев 2010, 19:03

obi_fix написа:да де за транспорта до там ще вида как ще е най-добре мисалта ми беше да си направа сметките... колко пари ще ми излене колата и да си я докарам на ход горе долу като разходи не да стигна до там и да се окаже че съм се оакал :paranoid:

да я докараш на ход е малко по-сложно,понеже те там си свалят номерата като я праят за експорт , не е като в германия с временни номера
Изображение

Аватар
Кара: e34, e36

Мнение от Kristopher » 03 Фев 2010, 20:23

Евтина кола хубава няма, колкото повече плащаш толкова по-добре, от която и да било държава. Разбирасе има и нищожни изключения
Последна промяна Kristopher на 03 Фев 2010, 20:26, променена общо 1 път
Изображение
Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 03 Фев 2010, 20:24

Kristopher написа:Евтина кола хубава няма, колкото повече плащаш толкова по-добре, от която и да било държава

:yes: Ти откри топлата вода :lol:

Аватар
Кара: e34, e36

Мнение от Kristopher » 03 Фев 2010, 20:31

Аз съм я открил отдавна, но се чудя защо хората не го разбират. То затова на българският пазар освен копачи и кофтори друго няма :mhihi: Хубави коли тук нямат пазар
Изображение
Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: с Adaptive Drive
Мечтае да кара: F06 с B58

Мнение от 100imenov » 03 Фев 2010, 21:38

За прилично Е60 със транспорт на ход,регистрация,каско и консумативи си приготви минимум тънка 50-ка.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus IS200

Мнение от Mind_Control » 03 Фев 2010, 23:47

fen_na_bmw написа:За прилично Е60 със транспорт на ход,регистрация,каско и консумативи си приготви минимум тънка 50-ка.

Не е вярно.. За 30 000 лв ще го кара и пари за почерпка ще останат...

Следваща

Назад към Извън Темата