Морето :)
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
Морето :)
Здравейте. Знам, че е рано за море, но правя тази тема с цел да разбера кой къде обича да ходи на море, в какво отсяда(хотел, бонгала и т.н) и как изкарва. Така започвам аз: от две години насам бях на Синеморец и да кажа доволен съм плажа е супер. Самото селце не е кой знай колко голямо и с големи чудесии от рода на магазини т'ва онова , но има си прекрасно е там. На нещо като общежитие бяхме. Ако някой е ходил там да сподели имаше един колега който каза, че е ходил, но не мога да се сетя точно как беше никнейма, или мисли да ходи там или в околоните градчета да се обажда, защото сигорно и таз година ще съм там 
Ако има подобна тема с истории от морето или виждате безмислица ще помолим чичо Мод да заключи

Ако има подобна тема с истории от морето или виждате безмислица ще помолим чичо Мод да заключи

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Re: Морето :)
Созопол ми е любимото място на морето, може би защото е едновременно и курорт и малко красиво градче, половината от града е с автентична българска архитектура, а и цените не са много високи като цяло. обичам да отсядам в малки семейни хотелчета - тези който се навъдиха по стария път за каваците, точно над морето, тази година пак ще бъда там!

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Чужбина - Турция, Гърция, Испания.... От години не съм стъпвал по българското черноморие, не смятам и да го правя..... 

F**k them all!
- betona
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320 96g.
И аз съм фен на южното черноморие - от години ходим в Ахтопол...спокойно е, тихо и е идеално според мен за малки деца. Плажа на синеморец нещо започна да се претрупва от няколко години и затова за времето, през което сме на морето не го посещаваме често, но пък има други спокойни и чисти плажове така докато и те са пренаселят - този район ми е фаворит за почивка през лятото
Човек когато е късметлия, по гърба да му го плъзнеш, в гъза ще му влезе !!!
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
От 4години на сам съм все на Слънчев Бряг Несебър и Свети Влас и тая годиина пак ще съм там
- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
Ами аз ходя във Варна защото там имам 1-ви братовчет точно в центъра живеем (До кукленият театър) и ходим на "фичоза" тва след Галата ако не се лъжа беше,варненци го знаят,доста е чисто (преди) сега е яко застроено с с хотелчета и т.н. между другото Паша дере също не е лошо...
това ходех преди 3-4 години,миналата ходих само да погледна как е и видех че е застроено...иначе беше страшно хубаво...ходил съм също и на Камен Бряг на "пещера" (спим там в едни пещери,пък най-големият цирк беше едно дете минава с баща си и вика:тате,тате пък тука има хора...се едно сме некви...) и на Камен бряг беше доста чисто...общо взето се Варненският край..
това ходех преди 3-4 години,миналата ходих само да погледна как е и видех че е застроено...иначе беше страшно хубаво...ходил съм също и на Камен Бряг на "пещера" (спим там в едни пещери,пък най-големият цирк беше едно дете минава с баща си и вика:тате,тате пък тука има хора...се едно сме некви...) и на Камен бряг беше доста чисто...общо взето се Варненският край..
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
Всичко на юг от Буграс с малки изключения.Обаче доста хубави плажове понаха да стават много пренаселени и застроени,затова ходете в Гърция 

- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
Мисля, че имаше едно селце до Александрополис където има плажна ивица. Хубаво ще е в Гърция ако имам възможност бих отишъл на море там дори за ден, два 
Ако тази година някой ходи към Синеморец или околието Ахтопол, Царево да дзвънка

Ако тази година някой ходи към Синеморец или околието Ахтопол, Царево да дзвънка

Последна промяна c7aH4eB на 07 Фев 2010, 0:20, променена общо 1 път
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
Ми аз по принцип съм си на морето ама обичам да ходя надоло към созопол,промиорско,китен за мен това са най хубавите плажове в България.(да ме извенят колегите от Варна ама тва не е пясък там ) Предимно Созопол,Приморско,Китен ... Къмпинг Смокиня,Градина ММЦ-то , не че Слънчев Бряг,Елените и Влас нямат хубав плаж,но ми е прекалено пренатъпкано и там пердпочитам вечер ,заради живота..

Това е плажа пред Резиденцията ,по известен като Перла..
Това иначе ми е един от любимите плажове,няма почети грам вълна лятото там.
Не на празно Бай Тошо си е направил там резиденция

a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
© написа:в Гърция къде?
В Гърция много ме кефи на Дион - малко по-надолу е от Катерини. А най-добре е на Островите и на една от южните точки - Каламата. Там има само европейци и самите гърци са по-цивилизовани покрай това. Но мястото на море, което винаги ме е кефело е Силистар на южното Черноморие. Дано си остане винаги така диво. Там като се гмуркаш има подводен свят почти като на Дискавъри. На мен ми харесва без дискотеки и заведения, така че на други може това да не им харесва.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
EcLipSeR написа:Ми аз по принцип съм си на морето ама обичам да ходя надоло към созопол,промиорско,китен за мен това са най хубавите плажове в България.(да ме извенят колегите от Варна ама тва не е пясък там ) Предимно Созопол,Приморско,Китен ... Къмпинг Смокиня,Градина ММЦ-то , не че Слънчев Бряг,Елените и Влас нямат хубав плаж,но ми е прекалено пренатъпкано и там пердпочитам вечер ,заради живота..![]()
Колега, то там е и нудисткият плаж. Особено юли месец има доста готини чехкини майки с дъщери ,но забелязвам че последните години ходят и доста българи. Това лято там беше и един телевизионен водещ-няма да му споменавам името,за да не е реклама.
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
© написа:в Гърция къде?

http://www.oceaniaclub.gr/
Вече 2-3г забравих какво е водорасли,медузи,мутри,плащане на шезлонг,чадъри,вдигане на колата с паяци.....и пр. глупости
Пакета за 14.02 е 700лв за 5 нощувки на "ultra all inclusive" - едва ли има такава оферта за БГ - затова взимам 3 котки и газ към халкидики (агейн)

-миналата година качвахме по кило на ден

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
EcLipSeR написа:Ми аз по принцип съм си на морето ама обичам да ходя надоло към созопол,промиорско,китен за мен това са най хубавите плажове в България.(да ме извенят колегите от Варна ама тва не е пясък там ) Предимно Созопол,Приморско,Китен ... Къмпинг Смокиня,Градина ММЦ-то , не че Слънчев Бряг,Елените и Влас нямат хубав плаж,но ми е прекалено пренатъпкано и там пердпочитам вечер ,заради живота..
Абе на Перла не съм ходил там пускат ли свободно,защото аз знам,че не?
Иначе и от Приморско надолу има готини плажове,даже по-готини.На каваци още в начлото(като идваш от Созопол) беше яко също,но го застройха и не съм ходил.

40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3