Морето :)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квоту има
Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта

Морето :)

Мнение от c7aH4eB » 06 Фев 2010, 3:15

Здравейте. Знам, че е рано за море, но правя тази тема с цел да разбера кой къде обича да ходи на море, в какво отсяда(хотел, бонгала и т.н) и как изкарва. Така започвам аз: от две години насам бях на Синеморец и да кажа доволен съм плажа е супер. Самото селце не е кой знай колко голямо и с големи чудесии от рода на магазини т'ва онова , но има си прекрасно е там. На нещо като общежитие бяхме. Ако някой е ходил там да сподели имаше един колега който каза, че е ходил, но не мога да се сетя точно как беше никнейма, или мисли да ходи там или в околоните градчета да се обажда, защото сигорно и таз година ще съм там :)

Ако има подобна тема с истории от морето или виждате безмислица ще помолим чичо Мод да заключи :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Re: Морето :)

Мнение от speeder88 » 06 Фев 2010, 8:53

Созопол ми е любимото място на морето, може би защото е едновременно и курорт и малко красиво градче, половината от града е с автентична българска архитектура, а и цените не са много високи като цяло. обичам да отсядам в малки семейни хотелчета - тези който се навъдиха по стария път за каваците, точно над морето, тази година пак ще бъда там!
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 06 Фев 2010, 9:29

В чужбина: Гърция, Черна гора, Хърватско....
:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: да го карат

Мнение от ITK » 06 Фев 2010, 9:46

Чужбина - Турция, Гърция, Испания.... От години не съм стъпвал по българското черноморие, не смятам и да го правя..... :!:
F**k them all!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 320 96g.

Мнение от betona » 06 Фев 2010, 9:54

И аз съм фен на южното черноморие - от години ходим в Ахтопол...спокойно е, тихо и е идеално според мен за малки деца. Плажа на синеморец нещо започна да се претрупва от няколко години и затова за времето, през което сме на морето не го посещаваме често, но пък има други спокойни и чисти плажове така докато и те са пренаселят - този район ми е фаворит за почивка през лятото
Човек когато е късметлия, по гърба да му го плъзнеш, в гъза ще му влезе !!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ...don`t drive fast, just fly low
Мечтае да кара: E36 M3

Мнение от BT9028BA » 06 Фев 2010, 12:40

От 4години на сам съм все на Слънчев Бряг Несебър и Свети Влас и тая годиина пак ще съм там

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Мнение от georgymk » 06 Фев 2010, 14:56

Ами аз ходя във Варна защото там имам 1-ви братовчет точно в центъра живеем (До кукленият театър) и ходим на "фичоза" тва след Галата ако не се лъжа беше,варненци го знаят,доста е чисто (преди) сега е яко застроено с с хотелчета и т.н. между другото Паша дере също не е лошо...
това ходех преди 3-4 години,миналата ходих само да погледна как е и видех че е застроено...иначе беше страшно хубаво...ходил съм също и на Камен Бряг на "пещера" (спим там в едни пещери,пък най-големият цирк беше едно дете минава с баща си и вика:тате,тате пък тука има хора...се едно сме некви...) и на Камен бряг беше доста чисто...общо взето се Варненският край..
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: към мантинелата

Мнение от BalBosA » 06 Фев 2010, 22:11

Всичко на юг от Буграс с малки изключения.Обаче доста хубави плажове понаха да стават много пренаселени и застроени,затова ходете в Гърция :mhihi:
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 06 Фев 2010, 22:47

в Гърция къде?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квоту има
Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта

Мнение от c7aH4eB » 06 Фев 2010, 22:54

Мисля, че имаше едно селце до Александрополис където има плажна ивица. Хубаво ще е в Гърция ако имам възможност бих отишъл на море там дори за ден, два :)

Ако тази година някой ходи към Синеморец или околието Ахтопол, Царево да дзвънка :D
Последна промяна c7aH4eB на 07 Фев 2010, 0:20, променена общо 1 път
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: пил

Мнение от EcLipSeR » 06 Фев 2010, 23:16

Ми аз по принцип съм си на морето ама обичам да ходя надоло към созопол,промиорско,китен за мен това са най хубавите плажове в България.(да ме извенят колегите от Варна ама тва не е пясък там ) Предимно Созопол,Приморско,Китен ... Къмпинг Смокиня,Градина ММЦ-то , не че Слънчев Бряг,Елените и Влас нямат хубав плаж,но ми е прекалено пренатъпкано и там пердпочитам вечер ,заради живота..
Изображение
Изображение
Това е плажа пред Резиденцията ,по известен като Перла..

Това иначе ми е един от любимите плажове,няма почети грам вълна лятото там.
Не на празно Бай Тошо си е направил там резиденция :mhihi:
Изображение
a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 06 Фев 2010, 23:22

© написа:в Гърция къде?

В Гърция много ме кефи на Дион - малко по-надолу е от Катерини. А най-добре е на Островите и на една от южните точки - Каламата. Там има само европейци и самите гърци са по-цивилизовани покрай това. Но мястото на море, което винаги ме е кефело е Силистар на южното Черноморие. Дано си остане винаги така диво. Там като се гмуркаш има подводен свят почти като на Дискавъри. На мен ми харесва без дискотеки и заведения, така че на други може това да не им харесва.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 06 Фев 2010, 23:34

EcLipSeR написа:Ми аз по принцип съм си на морето ама обичам да ходя надоло към созопол,промиорско,китен за мен това са най хубавите плажове в България.(да ме извенят колегите от Варна ама тва не е пясък там ) Предимно Созопол,Приморско,Китен ... Къмпинг Смокиня,Градина ММЦ-то , не че Слънчев Бряг,Елените и Влас нямат хубав плаж,но ми е прекалено пренатъпкано и там пердпочитам вечер ,заради живота..
Изображение
Изображение
Това е плажа пред Резиденцията ,по известен като Перла..

Колега, то там е и нудисткият плаж. Особено юли месец има доста готини чехкини майки с дъщери ,но забелязвам че последните години ходят и доста българи. Това лято там беше и един телевизионен водещ-няма да му споменавам името,за да не е реклама.
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 07 Фев 2010, 1:00

© написа:в Гърция къде?

Изображение
http://www.oceaniaclub.gr/
Вече 2-3г забравих какво е водорасли,медузи,мутри,плащане на шезлонг,чадъри,вдигане на колата с паяци.....и пр. глупости
Пакета за 14.02 е 700лв за 5 нощувки на "ultra all inclusive" - едва ли има такава оферта за БГ - затова взимам 3 котки и газ към халкидики (агейн) :driving:
-миналата година качвахме по кило на ден :yammy: :drink:
Изображение
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: към мантинелата

Мнение от BalBosA » 07 Фев 2010, 1:46

EcLipSeR написа:Ми аз по принцип съм си на морето ама обичам да ходя надоло към созопол,промиорско,китен за мен това са най хубавите плажове в България.(да ме извенят колегите от Варна ама тва не е пясък там ) Предимно Созопол,Приморско,Китен ... Къмпинг Смокиня,Градина ММЦ-то , не че Слънчев Бряг,Елените и Влас нямат хубав плаж,но ми е прекалено пренатъпкано и там пердпочитам вечер ,заради живота..

Абе на Перла не съм ходил там пускат ли свободно,защото аз знам,че не?
Иначе и от Приморско надолу има готини плажове,даже по-готини.На каваци още в начлото(като идваш от Созопол) беше яко също,но го застройха и не съм ходил.
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата