Моят Мерцедес не е спортен
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Моят Мерцедес не е спортен
Изобщо даже. Обаче това страхотно ме кефи.
Що не е спортен? Набира се по-добре от доста бензинови коли, нищо, че е дизел. Много е стабилен на завоите. Има добри спирачки. Обаче не е спортен. Що? Ами щото като седна вътре ми минава всякакъв мерак за бързане и юркане. Мога да си го карам с 60 км/ч и въпреки това постепенно да се размазвам по седалката. Кеф ми е вече дори и в 30 км/ч зоните (в градовете, където цели квартали са ограничени на 30 км/ч), да се нося като в лодка. Е, мога да си го карам и с 200 по аутобана, ако бързам, но едва ли...Разбира се, това, че знам, че стига да искам, мога да го сритам, двигателят да изреве зловещо и колата да скочи като носорог в атака, също ме кефи, но рядко ми се иска да го правя.
Та в този смисъл, Сиерата ми, дето е 49 кВ дизел е много по спортна. Как съм я юркал само...
Ама какво ви обяснявам, не ги разбирате тия работи...
Що не е спортен? Набира се по-добре от доста бензинови коли, нищо, че е дизел. Много е стабилен на завоите. Има добри спирачки. Обаче не е спортен. Що? Ами щото като седна вътре ми минава всякакъв мерак за бързане и юркане. Мога да си го карам с 60 км/ч и въпреки това постепенно да се размазвам по седалката. Кеф ми е вече дори и в 30 км/ч зоните (в градовете, където цели квартали са ограничени на 30 км/ч), да се нося като в лодка. Е, мога да си го карам и с 200 по аутобана, ако бързам, но едва ли...Разбира се, това, че знам, че стига да искам, мога да го сритам, двигателят да изреве зловещо и колата да скочи като носорог в атака, също ме кефи, но рядко ми се иска да го правя.
Та в този смисъл, Сиерата ми, дето е 49 кВ дизел е много по спортна. Как съм я юркал само...

Само Дизел!
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
самата дума
САМАТА ДУМА СПОРТЕН НЕЩО НЕ ПРИЛЯГА НА МЕРЦЕДЕС

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Не схващам що си мислиш, че ни грее твоя мерцедес
А и това е БМВ форум за автобуси си има други форуми.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
Re: Моят Мерцедес не е спортен
Смок написа:Изобщо даже. Обаче това страхотно ме кефи.
Ееее, докоторе, чак сега разбирам (изглежда май късно?), че си се сдобил с така мечтаният автомобил... Бравос! Честито да ти е, да не ти създава грижи, а само кеф да ти носи... Е, хайде някакси ще простим че си избрал грешната марка...

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
LandShark написа:Ееее, докоторе, чак сега разбирам (изглежда май късно?), че си се сдобил с така мечтаният автомобил... Бравос! Честито да ти е, да не ти създава грижи, а само кеф да ти носи... Е, хайде някакси ще простим че си избрал грешната марка...
Нищо де човек може да се обърка няколко пъти в тоз живот

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- PILOTA
-
Burn Out Master
-
- Кара: BMW E39 / AUDI A4 1.8T quattro
- Мечтае да кара: M5 i RS4
Abe to biva gre6ki ama 4ak tolkova-DA SI KUPI6 MERCEDES!!!
To si e prestaplenie!A o6te pove4e da go hvalish v BMW forum!
Prosto njma smisal! 

- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
тука
тука му е мястото не се притеснявай
ние сме си такива

ние сме си такива

- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
mda
ma6inata e dobra.
no sledwa6tata mi kola pak 6te e BMW,za6toto me kefqt horata ot kluba i tehniq zaka4liw ton

no sledwa6tata mi kola pak 6te e BMW,za6toto me kefqt horata ot kluba i tehniq zaka4liw ton

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- Calibra16V
- сбъркал колата, но не и форума
-
madpetio написа:LandShark написа:Ееее, докоторе, чак сега разбирам (изглежда май късно?), че си се сдобил с така мечтаният автомобил... Бравос! Честито да ти е, да не ти създава грижи, а само кеф да ти носи... Е, хайде някакси ще простим че си избрал грешната марка...
Нищо де човек може да се обърка няколко пъти в тоз живот![]()
![]()
kakto i az se oburkah ama kvo da se pravi parite promeniat vsi4ko

BMW///M-ma6inata написа:ni6to we,sledva6tia put 6te se popravi 4oveka-da useti Freude am fahren
Не е каквото да не съм карал БМВ-та. Определено заслужават имиджа на най-добър спортен седан. Воланът и ръчните скорости са по-добри от на Мерцедесите, които съм карал. С две думи, кефят ме. Но бих си взел БМВ само като трета кола, след лимузината и джипа

Само Дизел!
- PILOTA
-
Burn Out Master
-
- Кара: BMW E39 / AUDI A4 1.8T quattro
- Мечтае да кара: M5 i RS4
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2