Въпрос: отнемане на МПС заради употреба на алкохол?
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос: отнемане на МПС заради употреба на алкохол?
Вярно ли е това, което напоследък чувам. Някой има ли конкретна и сигурна информация, че ако бъдеш спрян с алкохол в кръвта над определени промили можело колата ти да бъде конфискувана, независимо дали се води на твое име или не 

Свобода за Кирил Мантовски, Виктор Лазаров, Светозар Колев, Любомир Мегов и Велин Неделчев - български РС-специалисти, незаконно задържани и осъдени в Дубай!
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
ДА
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
В пресата от няколко дни има статии по темата. На един му отнеха половин Ауди
заради доказана употреба на алкохол, защото била обща собственост на него и съпругата му. Следващия случай, за който бе цитирано в пресата, преди три или четири дни беше с Фиат Крома или Темпра, собственика се отказа от колата си, за да не отиде за известно време в затвора.
Явно са го взели на сериозно и дебнат за нарушители.
http://www.segabg.com/29042005/p0050001.asp
Това е коментар по темата - днес.

Явно са го взели на сериозно и дебнат за нарушители.
http://www.segabg.com/29042005/p0050001.asp
Това е коментар по темата - днес.
Да караш Peugeot е страст!
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Идеята е следната. Имаш алкохол над 1,2 промила -> отиваш на съд, защото си извършил престъпление (
) Автомобилът е средството, с което е извършено престъплението (
) и се отнема в полза на държавата. Въпросът ми е следния: напил съм се с ДОМАШНА шльокавица варена от дядо ми. Дали няма да ми я отнемат и нея, тъй като точно тя е оръжието на престъплението?

- bawarka
- Красива и екстремна
-
- Кара: bmw 328
TheBoss написа:.......
Как бе , ракийцата не се води , хладнокръвно оръжие

Гъзета , че другата им работа свършена , с глупости се занимават!
Ама да отнемат поне да се спрат тия смъртни случаи!!
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
TheBoss написа: Въпросът ми е следния: напил съм се с ДОМАШНА шльокавица варена от дядо ми. Дали няма да ми я отнемат и нея, тъй като точно тя е оръжието на престъплението?
Тук уважаваният много от мен The Boss Ви намеква за правилният отговор, а вие продължавате да се пенявите и да мечтаете за невъзможни неща. Това, че се касае за глупави приумици и чисто самоуправство на полуграмотни ченгета и прокурори го каза още в самото начало адвокат Марин Марковски, с когото съм личен познат и е един много ерудиран мъж(нищо, че твърдят "защитава бандитите", на мене пък ми помага точно срещу тях). Само си помислете, че ако това започне да минава безпроблемно какво ще стане - всеки един злонамереник ще Ви отмъсти елементарно с подобаваща постановка. Как е възможно да се радвате и вярвате на такива глупости, когато човекът с инициали ББ сътвори такъв просташки гаф със сърбина и не завиждам на всеки от нас, който ще минава през Югославия в близко време.

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
10 мнения
• Страница 1 от 1