Има ли още бълъци,които се връзват на такива неща?...
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Има ли още бълъци,които се връзват на такива неща?...
Колеги, случайно попаднах на поредният сайт-по-точно ми го изпратиха в пощенската кутия ,където някакъв се опитва да ме убеди как мога да стана богат в условията на криза .Започва да ми развива разни философии и т.н. и т.н. По-добре да Ви дам линка към сайта вместо да се опитвам да Ви го преразкажа с мои думи.
http://www.prosperincrisis.com/
В крайна сметка си загубих цели 20 минути в четене и накрая се оказа,че трябва да изпратя смс с текст pay pc на номер 1703 за 4.80лв. с ДДС за да получа код за достъп до сайта,където ще ми бъде разкрита тайната как да стана по-богат! Е, мерси! Без мен! Предпочетох да си остана ''беден'' и без да узнавам тайната как да спечеля милиони,но пък и спестих 4.80лв. сметка от мобилният
).Чудя се дали все още има балъци,който се връзват на този номер и изпращат като луди смс-и мислейки,че наистина има начин и правила,който ще ги направят богати ей-така без да си мръднат пръста. Похвално е за този,който е направил сайта, той е измислил начин как да печели-всеки който чете сайта и изпраща смс-и на посоченият от него номер... А и дори и да има начин за спечелване на лесни пари мислите ли,че има такъв който воден от състрадание съчувствие към Вас ,напълно непознат ще сподели начина за спечелването на лесни пари. Едва ли? Според мен смятам,че на всеки който му се отвори някаква възможност за да врътне някаква далаверка или нещо от което ще изкара парички, първо ще се възползва той и едва когато нещата започнат за зациклят, ще направи опит да вкара други,но не с цел да спечелят и те, а по-скоро за да финансира проекта си и да може да си избие той паричките, които е вкарал, пък за другите кучета ги яли .Поправете ме ако греша !
http://www.prosperincrisis.com/
В крайна сметка си загубих цели 20 минути в четене и накрая се оказа,че трябва да изпратя смс с текст pay pc на номер 1703 за 4.80лв. с ДДС за да получа код за достъп до сайта,където ще ми бъде разкрита тайната как да стана по-богат! Е, мерси! Без мен! Предпочетох да си остана ''беден'' и без да узнавам тайната как да спечеля милиони,но пък и спестих 4.80лв. сметка от мобилният

Последна промяна Vasko на 09 Фев 2010, 23:33, променена общо 1 път
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Re: Има ли още бълъци,които се връзват на такива неща?...
Всеки ден се ражда по един бълък важното е да го намериш 

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
А балъци да пускат смс-и в ТВ игрите има ли- има колкото искаш
Хората отдавна са казали- докато има балъци, ще има и тарикати...

- Ganchev__
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW
Ще има хора които да се хванат...
Нали знаете поговорката: "Пряк път до щастието (в този случай парите) няма !"
Нали знаете поговорката: "Пряк път до щастието (в този случай парите) няма !"
- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
ms написа:А балъци да пускат смс-и в ТВ игрите има ли- има колкото искашХората отдавна са казали- докато има балъци, ще има и тарикати...
или ... "Балъците ще свършат , кога свърше пясъка в Дунава "

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
В крайна сметка си загубих цели 20 минути в четене
сам прецени какъв е отговора

една от най-добрите схеми, които съм виждал е спам свъръзан с акции на стоковата борса.
спамера праща на милиони хора, че еди си коя акция ще се вдигне... ест той купува и продава преди тях и...
бяха хванали едни такива, които печалбите им се изчисляваха на милиони долари...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
Като изпратиш смс, ще те поздравят, че си поредния балък, и че ако искаш да спечелиш нещо трябва и ти сам да си направиш подобен сайт, че да лъжеш други рибоци 

- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
dimithur написа:Като изпратиш смс, ще те поздравят, че си поредния балък, и че ако искаш да спечелиш нещо трябва и ти сам да си направиш подобен сайт, че да лъжеш други рибоци

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Най ми харесваше Боби Цанков как ги палеше. Вика донеси ми 3хил. лв. Аз ще ти кажа верният отговор и ти ще ми звъннеш по радиото. Аз после ще ти дам 6 хил. лв.
Евала му права на Боби, те балъците дали ще ги изпържат или по Казина или по евро футбол ще си дадат парите се тая.
Евала му права на Боби, те балъците дали ще ги изпържат или по Казина или по евро футбол ще си дадат парите се тая.
Докато има овце ще има и колачи 

Oversteer is when the passengers are scared, understeer is when the driver is scared.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Естествено, че има баламурници, уви.
Никой не мое ма връне на селу!
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Мармот написа:Докато има овце ще има и колачи
Казано иначе: Убийте балъците и таркатите сами ще измрат.

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
И какво се оказа,има балъци много,ама у нашио форум сме само тарикатите...пак

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
От лъв нагоре 

Никой не мое ма връне на селу!
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2